Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Σε Redmi 5 Plus περαστηκε με επυτιχια.. Ευχαριστω τα παιδια... Και επεισης για να πιστοποιηθεί η συσκευήη απο την google στο play store.. Πάτε Ρυθμίσεις-εγκατεστημένες εφαρμογές-εμφάνιση όλων των εφαμογων και κάντε διαγραφή δεδομένων σε ολες της εφαρμογές της google ..επανεκκίνηση και όλα οκ
-
Γεια σας και απο μένα εχω το Redmi 5 (vince),, και μένα μου ήρθε mail με όλες της Ρουμ και την βάζω πρώτη φορά έβαλα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HM5Plus_8.9.20_v10-8.1.zip αφού πρώτα έκανα Format data ειναι η σωστή ?????γιατί στην αναβάθμιση μου γραφη MIUI10 8.9.20 (weekly).. Έγινε εγκατάσταση κανονικά και την έκανα 2 φόρες επανεκκίνηση έτσι από συνήθεια άλλα βλέπω οτι δεν εγκαταστάθηκε το Dolby Atmos και το miuihellas.apk αλλα δεν μπορω να το βρω ουτε με τον διαχείριστη αρχείον.. Την βοήθεια σα…
-
Ξεκλειδωμα bootloader
ΜήνυμαΣε ευχαριστω για την απαντηση ... Και κατι ακομα .. Αμα θελω μετα να τον ξανακλειδωσο υπαρχει καποιος τροπος??? Η αν υπάρχει κάποιος Οδηγός για κλείδωμα του bootloader... Ευχαριστώ
-
Ξεκλειδωμα bootloader
ΜήνυμαΚαλησπερα και απο μενα.. Μολις εγινα κατοχος του Redmi 5 Plus και θα ηθελα να το ξεκλειδώσω τον bootloader.. Ηθελα να ρωτησω το εξης... Επιδη ημουν κατοχος του Rdmi note 4 ειχα κανει λογαριασμο και το ξεκλειδώσα .. Αν γινετε με τον ιδιο λογαριασμο να ξεκληδωδω και το Redmi 5 H πρεπει να κανω καινουριο λογαριασμο για να το ξεκληδωσω.. Υ.Γ το νουμερο του τηλεφωνου ειναι το ιδιο δεν το αλλαξα...
-
Ευχαριστούμε ..και καλή τύχη...
-
Καλημερα παιδια εγω εχω προβλημα σε Redmi note 4 με την αυτοματο προσανατολισμο της οθονης,γυρναει οποτε του γουσταρη οριζοντια και μετα δεν επανερχεται καθετα
-
Για σας και απο μένα σε nikel εχει παρατήρησή κανείς οτι αν εχει ενεργοποιημένη την αυτοματη περιστροφή ορισμένες φόρες αν πας ρυθμίσεις γυρίζει αυτόματα σε οριζόντια θέση και δεν επανέρχεται μετά κάθετα στην κανονική??? φταιει κάτι??
-
Καλη επυτιχια σε ΟΛΟΥΣ