Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 359.

• Πρόβλημα με δίκτυο κινητής

mankap - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Plak: “Εδώ και 2-3 μέρες χάνει συνέχεια το σήμα της Vodafone ενώ και πολλές φορές που δείχνει ότι έχει σήμα, πάλι δεν καλεί / δέχεται. Παράλληλα και το inetrnet είναι αποκλειστικά 2G όταν πιάνει. Παίζει να είναι θέμα hardware ή software? ” για αρχή δοκίμασε την κάρτα σε ένα άλλο τηλέφωνο να δεις αν η κάρτα είναι εντάξει.... & δες επίσης τα ελάσματα στο μέρος που μπαίνει η κάρτα στο κινητό σου εάν έχουν στραβώσει & δεν κάθεται σωστά η κάρτα ...ή αν χρειάζονται καθάρισμα αν δεν είναι …

• Antutu score από τα xiaomi

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από XiaomiNewbie: “Τι αναβολικά το δίνεις ;; Ενδιαφέρομαι ! ” Κρητική ρακί αδερφέ του δίνει!!!....δοκιμασμένη εδώ & αιώνες

• Παράθεση από arist1976: “Επειδή είμαι νέος στη κοινότητα, τι έγινε με τα σκόπια πέρυσι; ” τα είχαν με την ονομασία ''Macedonian''....& όχι ''FYROM'' που είναι το σωστό ....πιστεύω φέτος να μην κάνουν το ίδιο λάθος .

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Και πως την φορτίζεις ” αγοράζεις από το περίπτερο paysafecard 20-50-100-150 euro διάβασε όλες τις πληροφορίες που εχει το σάιτ ...

• απ'όπου θες & ότι θες ! πήγαινε στο site moneysafecard.com να μάθεις περισσότερα . το μόνο αρνητικό είναι το 4% προμήθεια(σε κάθε κατάθεση) & το 1,5 ευρώ το μήνα συνδρομή....

• ερωτηση σχετικα με την Ram

mankap - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Τα έγραψα όλα αυτά...... ” Μηνύματα 666 !!!!! γράψε & άλλο μνμ να φύγει το κωλονούμερο

• Παράθεση από giannis chalkidis: “στειλε του εμβασμα και μετα αυτος να σου βαλει τα λεφτα στον δικο σου λογαριασμο pay pal , και αυτο να ξερεις απο την ημερα που θα μπουν τα λεφτα σου στο δικο σου pay pal παλι θα περιμενεις 21 ημερες για να τα εχεις διαθεσιμα προς χρηση. ” για να μην μπαίνω σε τέτοιες χρονοβόρες διαδικασίες χρησιμοποιώ χρεωστικές κάρτες (moneysafe τώρα,λογω c.c.)

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Οπότε πως θα πάρουμε κάτι;; ” ένας ασφαλής τρόπος είναι να βγάλεις μια moneysafe card, η οποία θα σου χρειαστεί γιατί τα c.c. θα λήξουν στα μέσα του 2017 !

• Παράθεση από giannis chalkidis: “αν έχεις κάρτα χρεωστική στην τράπεζα πειραιως, στέλνει ένα μνμ. στο πωλητή και του λες να σου δώσει έναν λογαριασμό τραπέζης για να του κανείς κατάθεση (εμβασμα) στον λογαριασμό του ” Δεν είναι ασφαλής μέθοδος αυτή !!!!.... δεν είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την αγορά του προιόντος ...άλλωστε το αναφέρουν & όλα τα αξιόπιστα σάιτ να μην κάνουμε συναλλαγές κατευθείαν με τους πωλητές .

• Αγορα xiaomi redmi note 3

mankap - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris: “Ετοιμάζομαι και εγώ να κάνω την μεγάλη κίνηση και να κάνω δώρο την συσκευή στον εαυτό μου. ” μου φαίνεται ,ότι είμαστε ΟΛΟΙ τα ίδια 'λαμόγια'!!!... & εγώ το έκανα δώρο στον εαυτό μου !!

• Αγορα xiaomi redmi note 3

mankap - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

και γιατί δεν το παίρνεις από τον γλυκούλη ,που το έχει & πιο φτηνό & είναι & πολύ εξυπηρετικός ,(θα σου κάνει και κανά δωράκι)όπως λένε τα παιδιά !! Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Dual SIM 4G LTE Phone 32GB White

• Παράθεση από karlesg: “Όλα καλά λοιπόν μέχρι στιγμής με τις TD εκδόσεις του Redmi note 2, αγοράστε άφοβα ” αγοράσαμε & περιμένουμε !!

• Παράθεση από makymro: “καλα δε χαλασε και ο κοσμος. και τα ΠΜ κανουν την ιδια δουλεια και αν θελει ο απεναντι σου απανταει πιο γρηγορα και απο το τσατ. ” όλα καλά ,το τακτοποίησε ο καλός μας admin το θέμα

• πιστεύω να μην μας ξενερώσουν πάλι με τα Σκόπια !

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κουραστικό είναι να απαντάμε 300 φορές την ημέρα στα ίδια πράγματα στον καθένα ξεχωριστά ” μαζί σου καλέ μου admin . .. το κατάλαβα ,ότι ο κύριος λόγος ήταν η λανθασμένη χρήση του chat ...απλά είναι ένα εργαλείο το οποίο βοηθάει στις δύσκολες περιπτώσεις ΣΥΝ ότι έχεις μια ωραία αμεσότητα να πεις μια γρήγορη καλημέρα/καλησπέρα . Απλά μου θυμίζει το πονάει χέρι =κόβει χέρι ....πληρώνουμε την νύφη εμείς που δεν φταίμε για τα λάθη των άλλων ...…

• Λάθος κίνηση !!...μέσω του chat μας δινόταν η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε γρήγορα για κάποιο θέμα ...αλλά & το πιο σημαντικό να πούμε μια καλησπέρα τεσπα ... εσείς ξέρετε καλύτερα !

• Παράθεση από babis3001: “8 η 4 πηρηνες? ” 8 έχεις !! μια χαρά είσαι ....μην το σκαλίζεις .....έτσι σκάλιζα & εγώ το δικό μου & το στείλα στον @dnomikos για να το αναστήσει

• Ναι τώρα θυμήθηκαν !!!... έχει καταστραφεί όλη η πιτσιρικαρία με το FB!... προσωπικά δίνω καθημερινή μάχη με τους γιους μου (11 & 13 ετών ) ... οι παρέες τους είναι με ένα sm.phone στο χέρι !!! προσωρινά έχω βγει νικητής ...αλλά για πόσο ακόμα !

• Παράθεση από CyNote: “Χώρις να σβήνω τίποτα κλπ σωστά; Απλά την περνάω απο πάνω μέσω updater; ”

• ακριβώς πριν 1 χρόνο ,περίμενα 2 τάμπλετ .....23 μέρες κολλημένα στην Ολλανδία ... υπολόγισε φέτος με την όλη κατάσταση (λόγω Παρισιού) αν το παραλάβεις πριν την πρωτοχρονιά τυχερός θα είσαι ... απλά κάνε υπομονή ....δεν χάνονται τα πράγματα ....απλά αργούν υπερβολικά εκεί στην Post Nl