Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 359.
-
ήρθε το..... mp5 !!!(redmi note 2 td) .....σε 17 μέρες ![/size][/color][/size]forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8572/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8573/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8575/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8574/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8576/
-
Παράθεση από george_1: “ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ FDD ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ 4G THΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ” Σωστό αυτό που λες ,αλλά τελικά παίζουν & τα td lte 4g !! όσο για το τηλεφώνο καλό θα ήταν να διαβάσεις το θέμα του @GR_Macedon XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone & θα σου λυθούν οι όποιες απορίες Το θέμα βέβαια είναι αν πλήρωσες παραπάνω λεφτά για την FDD-LTE & αυτοί σου έστειλαν την TDD-LTE, πρέπει να ζητήσεις ένα γενναίο refund
-
Παράθεση από gerasimos83: “ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ PC SUITE ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ (usb debbuging on). ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟΥΣ drivers ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ,ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΒΑΛΤΩΣΕΙ..... ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ..... ” άλλαξε θύρα & καλώδιο ...windows 10 έχεις;;
-
Παράθεση από karlesg: “Εννοείται ότι δε χρησιμοποιώ καμία από τις παραπάνω λειτουργίες ” Είσαι ο άνθρωπος μου ,(8-10 πραγματάκια χρησιμοποιώ στο κντ) αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου εμπειρία ... είμαι σίγουρος ότι όλοι θα ήθελαν ένα κινητό που να μην τρέχουν από πίσω 1002 αχρείαστες μ@...ες !με περισσότερη αυτονομία στην μπαταρία τους & πιο ''ελαφριά'' rom .. άρα & πιο σφαιράτο ! Είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά θα εμφανιστούν οι έμπειροι testers οι οποίοι σου είναι απαραίτητοι για να ξεκινήσετε.. & έ…
-
Antutu score από τα xiaomi
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GAIOKTHMONAS: “Με την 7.0.8.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από jonnieX: “db1c6617c9f98aa26dc1a2dbc3934c09.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” καλησπέρα & χρόνια σου πολλά !!!. όταν ανεβάζουμε μία φωτογραφία μην την ανεβάζεις σαν πλήρες μέγεθος αλλά ως thumbnail,(όπως ο gaioktimonas)έτσι ώστε να μην γεμίζει η οθόνη μας με τεράστιες φώτο. καλή πρωτοχρονιά να χεις & μόνο ευχάριστα νέα να ακούς από το κινητό σου
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Γιορτάζει και η Γυναίκα μου σήμερα ” Να την χαίρεσαι !!! Παράθεση από MIUI_ART: “εμείς ψήνουμε ROMs . ” Μαζί με το γουρουνόπουλο ...να υποθέσω !!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠρος @MIUI_ARTArt , @Bodai, @dnomikos , @caeser , @kok8 , @maddoctor , @GR_Macedon , @SomniusX , @Cr3ativ7 @"John Baron" , @tora33 (αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή!) & σε όλα τα υπόλοιπα μέλη & τους επισκέπτες του Forum σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα για εσάς & τις οικογένειες σας !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8512/
-
Παράθεση από giannis chalkidis: “Παράθεση από mankap: “απ'όπου θες & ότι θες ! πήγαινε στο site moneysafecard.com να μάθεις περισσότερα . το μόνο αρνητικό είναι το 4% προμήθεια(σε κάθε κατάθεση) & το 1,5 ευρώ το μήνα συνδρομή.... ” πως κανείς τις αγορές σου από ebay με αυτήν την κάρτα?? Αφού μόνο μέσο paypal δέχεται πληρωμές. ” Βάζεις τα λεφτά στο paypal μέσω της κάρτας ..... αν & απ'ότι βλέπω η λύση που σου προτείνει ο @sokgiorgos δείχνει πιο οικονομική καλά Χριστούγεννα
-
Παράθεση από ntabelhs44: “έχω δύο μέρες παρέλαβα το κινητό μου θέλω να περάσω την ελληνική έκδοση GTV 5.12.17 μπορώ να το κάνω με τον τρόπο που δείχνει ο φίλος εδώ?https://www.youtube.com/watch?v=s9jHbcLew2A το κινιτο εχει το MI RECOVERY. ευχαριστω ” Διάβασε προσεκτικά τον οδηγό του @caeser Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
-
Οι πολιτικοί φίλε @Bodai κάνουν την δουλειά τους ....εμείς ο λαός πρέπει να κάνουμε την δικιά μας ...δηλαδή να παλεύουμε
-
Παράθεση από ronin13: “Το εριξα κι εγω! (#400) Μας την εκαναν παλι με το "Mecedonia", ε? ” Παράθεση από dfm: “Μια ψήφο και από εμένα (username: vagelismargetis)...νομίζω η ψήφος νούμερο 105!!!! ...και δυστυχώς τα Σκόπια αναφέρονται ως Macedonia ” Παράθεση από arist1976: “Ψήφισα με το ψευδώνυμο: aris1976 ψήφος #499 Χαλαρά στη τριάδα. Παντως η χιαομι τα Σκοπια πάλι Μακεδονία τα πέρασε. Κρίμα.. ” Καλό θα ήταν να τα γράψετε εκεί ....μήπως & ευαισθητοποιηθεί κανείς
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mixaliscy: “Μακεδονία πάλι Μακεδονία ” Αγνόησέ το.... Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου !!! Δεν καταλαβαίνουν οι Κινέζοι τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά για εμάς. Συγκεντρωθείτε στον στόχο μας, και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμένα... ” Παράθεση από mankap: “Πείτε με παράξενο ,πείτε με κολλημένο ,αλλά (συγχωρέστε με) δεν συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι . τους πόσταρα & αυτό εδώ post53 Hello adm(Nanana), from Greece !! I see the same problem with last year !! There is not cou…
-
Πείτε με παράξενο ,πείτε με κολλημένο ,αλλά (συγχωρέστε με) δεν συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι . τους πόσταρα & αυτό εδώ post53 Hello adm(Nanana), from Greece !! I see the same problem with last year !! There is not country with Official name( Macedonia)....the official name is FYROM.... I dont understund why you do the same mistake again and again !!!... this is unacceptable!!! in all international organizations this country is called officially (FYROM) I hope to correct your mistake. Until then…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από VaggelisL: “Παράθεση από mankap: “Παράθεση από VaggelisL: “NETHERLANDS 2015-12-21 04:47:00 The item is pre-advised Το ειδα πριν λιγο...καλα παμε ετσι? ” 15-20 μερούλες .... ” α τοσο καλα.... ” ε να μην κάνουν την καθιερωμένη βολτούλα στα red lights & coffe shops !!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από VaggelisL: “NETHERLANDS 2015-12-21 04:47:00 The item is pre-advised Το ειδα πριν λιγο...καλα παμε ετσι? ” 15-20 μερούλες ....