Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 123.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
james. - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαντως ετοιμαζεται γιατι πριν λιγο μου ρθαν αναβαθμισεις για μια δεκαρια εφαρμογες ετσι στα ξαφνικα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓια το mi9 ποτε αναμενεται η 10.3.2 ? Στο mi8 βγηκε
-
Παράθεση από amavroudis: “Ξεκλειδωσε απλά και μη περνάς κάποια άλλη rom. Απλά ξεκλειδωσε. Θα κάνει factory reset... ” Τοσο διαβασμα εχω κανει και ομως δεν καταλαβαινω κατι.Γιατι ειναι σημαντικο να ειμαι ξεκλειδωτος αν δεν περασω αλλη rom? Τη στιγμη που το κινητο ειναι εργοστασιακο και περναω τις αναβαθμισεις απο την μαμα xiaomi τι προβλημα θα μπορουσα να εχω περι brickαρισματος, να μην ανοιξει μια μερα κτλ.? Η εννοεις οτι να ειμαι απλα ξεκλειδωτος σε περιπτση που θελω καποια στιγμη να βαλω custo…
-
11 του μηνα εκανα αιτημα για ξεκλειδωμα σε mi9 Global.Μου εβγαλε 360 ωρες.Κανω μια επαναφορα χτες και μηδενιζω το κινητο, το στηνω ξανα απο την αρχη.Λεω απο μεσα μου οτι το κοντερ θα ξεκινησε ξανα απο τις 360 ωρες!Μπαινω μεσω MiUnlock και μου λεει οτι σε 44 ωρες ξεκλειδωνω! Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να παραμεινω σε Global Stable και να μην ξεκλειδωσω.Διαβαζω για προβληματακια για την ωρα στο mi9 στο twrp και σκεφτομαι να κατσω στα αυγα μου.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από lef79: “Και επίσης έχετε βρει κάλυμμα και για τις κάμερες; Χρειάζεται;; Sent from my iPad using Tapatalk ” Απο διαφορετικο μαγαζι.Απο Skroutz.Θα στο στειλω σε προσωπικο μυνημα να μην θεωρηθει διαφημιση. Σκεφτομαι και εγω για τζαμακι στις καμερες, αν και με καλη θηκη που περισευει περα απο τις καμερες, οπως αυτη που εχω, πιστευω οτι δεν χρειαζεται.Αλλα για την εξτρα προστασια θα βαλω μαλλον.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕυχαριστω Γιανναρε. Μενω εδω οπως λες, γιατι τα ονειρα τα εκανα μαζι σου
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣημερα μου περασαν σκεψεις το οτι ισως επρεπε να περιμενω να εβλεπα και το Oneplus7 (To κανονικο οχι το Pro) πριν αγορασω το mi9. Πειτε μου οτι το mi9 ειναι καλυτερο να μου φυγει απο το μυαλο Βλεπω οτι σε specs ειναι σχεδον τα ιδια. Το Mi9 ειναι και ελαφρυτερο. Μενει να δουμε κανα συγκριτικο μιας και απ' ότι εψαξα δεν κυκλοφορησαν ακομα στο Youtube.
-
Από iphone σε xiaomi ;
james. - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγω καθε μερα ειμαι και πιο σιγουρος για την επιλογη μου.Eφυγα απο τo 6s και ελεγα θα παρω το XR.Τελικα πηρα το mi9 128GB και ειμαι χαρουμενος απο ολες τις αποψεις.Και στην τσεπη και στην συσκευη Ολα μια συνηθεια ειναι.Το android δεν εχει την απλοτητα του ios αλλα ολα μαθαινονται και ολα συνηθιζονται.Η apple πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι πια το μονοπωλιο εποχων 3gs και iphone 4. Βαλε ενα χρηματικο "ταβανι" που λενε.Πες τοσα διαθετω και παρε αυτο που θα σ'αρεσει πιο πολυ.Δες συγκριτικα στο ιν…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαντως οι ειδοποιησεις ειναι ενα βασανο.Αλλοτε ερχονται με ηχο αλλοτε χωρις.Μια ερχονται μια δεν ερχονται. Του κανα ενα restore τωρα.Εν τω μεταξυ αλλες εφαρμογες τις περασε αμεσως και αλες ηταν στην κατηγορια "εφαρμογες που χρησιμοποιηθηκαν στο τηλεφωνο παλιοτερα" και τις κατεβασα απο κει. Εγω ηθελα μια κινηση restore αλλη μια κινηση backup Και να τελειωνουμε.Οπως στο itunes.Δυστυχως αυτο δεν υπαρχει. Υ.Γ. Οταν κλεισω ολες τις εφαρμογες οι ειδοποιησεις δεν ερχονται παντα.Αν ανοιξω το Facebook κα…
-
Παμε ξανα λοιπον.Ευχαριστω Pavlidisc! Stock Camera mi9 40891965273_12a371fd22_z.jpgIMG_20190515_202757 by Dimitris, on Flickr 47069096784_fdb2945cee_z.jpgIMG_20190515_203038 by Dimitris, on Flickr Gcam 6.1.021 V2e 40891963923_4d652228b4_z.jpgIMG_20190515_202747 by Dimitris, on Flickr 46942333195_2f4c2c10ec_z.jpgIMG_20190515_203032 by Dimitris, on Flickr
-
Stock cam mi9 https://www.flickr.com/photos/95176981@N03/40891965273 https://www.flickr.com/photos/95176981@N03/47069096784 Gcam 6.1.021 V2e flickr.com/photos/95176981@N03/40891963923/ https://www.flickr.com/photos/95176981@N03/46942333195/ Παρατηρω οτι στην gcam τα χρωματα σκοτεινιαζουν.Δεν εχω πειραξει τιποτα απο τις ρυθμισεις. Υ.Γ. Πειτε μου πως βαζετε την εικονα και το link για flickr μαζι
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕμενα παντως εχει gmail stock εφαρμογη για mail που ειναι μια χαρα. Παρατηρησε κανεις να απαντησετε κληση και να σας την εχει στηις αναπαντητες? Σημερα ενω οσες απαντησα ειναι κανονικα στις απαντημενες, μια τελευταια πριν απο λιγο μου γραφει 0:02 χρονο με κοκκινα γραματα (αναπαντητη) και οτι χτυπησε 6 φορες.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑδερφακι με το δικο μου. Με το καλο να το χαρεις και θα το μαθεις σιγα σιγα. Και εγω προερχομαι 10 χρονια απο apple αλλα ειναι υπεροχο το Mi9.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από lef79: “Παράθεση από james.: “Tελικα απο τα τρια tempered που δοκιμασα σημερα +αλλo ενα προχτες, το μονο που ταιριαξε με την spigen θηκη ηταν το tempered της Nillkin.Δεν τυλιγει το κινητο μεχρι το μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, ετσι αφηνει περιθωριο να το αγκαλιασει η θηκη και να μην σηκωνει το τζαμακι. Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι καθως καθαριζα την οθονη να βαλω το tempered, παρατηρησα μια αναπαισθητη σαν τριχα γρατζουνια και λεπτοτερη ακομα, κατω απο την οθονη και καθετα απο την θ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Στην εφαρμογή που ανέβασα, ελέγξτε το Fingerprint,,, είναι στο μενού Hardware Testing, ” Δουλευει ταχυτατα και απροβληματιστα. Εγραψε pass
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδια μιλαμε για κατι πιο λεπτο απο τριχα.Τωρα που ξαναεβαλα το τηλεφωνο κατω απο την λαμπα δεν φαινεται κατι.Το ειδα οταν το καθαριζα και το κοιταξα στο πλαι πριν βαλω την θηκη. Εχω κανει τεστ χρωματικα δεν φαινεται τιποτα! Ηταν κατι καθετο ακριβως στο μεσον της κατω πλευρας ακριβως στο σημειο της θυρας φορτισης. Ξαναεκανα χρωματικο τεστ στο απολυτο σκοταδι το κοιταζα στο σημειο αυτο απο ενα εκατοστο αποσταση το γυριζα πλαγια και κοιταζα ακριβως σε αυτο το σημειο.Δεν φαινεται το παραμικρο.Αρα …