Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 117.
-
Donate me paysafe μπορώ να κάνω; Έστειλα χθες μήνυμα αλλά απάντηση δεν πήρα.
-
Γιατί έχει OTA και δεν πήρα χαμπάρι; Εδώ και 1 μήνα δεν έχει περίπου, ίσως και παραπάνω.
-
Στο τέλος έτσι θα κάνω, αναγκαστικά (η θα πάω να πάρω όλα τα gadget). Για την αριθμομηχανή δεν θα ήθελα να έχω και 2η εφαρμογή, απλά αυτή που ήταν σαν "στοκ" πριν ήταν καλύτερη Τώρα αν ξέρεις άλλο τρόπο ευχαρίστως αν θες πες μου.
-
Καμιά αισθητή διαφορά, η μπαταρία ικανοποιητική σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με kitkat, αν και μόλις παρατήρησα οτι η μπροστινή κάμερα έχει delay ενώ πριν δεν είχε καθόλου. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά αν και έχουν βγεί συσκευές με μεγαλύτερη βαθμολογία. Απλά νούμερα είναι, σαν απόδοση η συσκευή τα σπάει
-
Βρε παιδιά αυτό που κάθε φορά με τις καινούριες rom που περνάμε εγκαθίστανται και οι γνωστές εφαρμογές (που αμφιβάλω να της χρησιμοποιεί κανείς) Mi Fit, Number Fix, Mi WiFi, Xiaoyi Cam κτλ ας καταργηθεί κάπως. Κάθε φορά uninstall? Την γνώμη μου λέω απλά, ή έστω κάντε ένα poll για το αν θέλουμε αυτές τις εφαρμογές ή όχι. Edit: Άλλαξε πάλι η αριθμομηχανή -.- η προηγούμενη ήταν πιο εμφανίσιμη
-
Εγω με την αλλαγή σε android 6 ίσα ίσα παρατήρησα μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. Ωραία και τα νεα animations και η αριθμομηχανή. Σιγά σιγά ανακαλύπτουμε και καινούρια πράματα. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
-
Απλά και λόγω δουλειάς δεν μπορώ να πάω τράπεζα, άρα αναγκαστικά αναμονή. Εν το μεταξύ είχα περάσει την eu έκδοση, μετά πάλι την GTV και τώρα περιμένω την νέα. Και η φάση είναι ότι δεν θα δούμε και τίποτα το ουάου, απλά σαν χόμπι έχει καταντήσει.
-
Παράθεση από Jongou: “Παράθεση από HeavenScent: “Ξέρουμε περίπου τι ώρα θα παραλάβουμε την νέα έκδοση; Ευχαριστώ, και συγνώμη για την ανυπομονησία. ” Παράθεση από mixaliscy: “Πάντως αν γίνεις vip θα λαμβάνεις ένα mail με λινκ που θα σου λέει ότι βγήκε η νέα Ρομ πολύ πιο πριν μπει στο Φόρουμ και χωρίς καν να ψάχνεις ” Διαφορετικά θα περιμένεις λίγο . Λογικά μέχρι το βράδυ! Τα παιδιά σίγουρα δουλεύουν αρκετά για να μας την δώσουν στην ώρα της! ” Το ότι δουλεύουν το ξέρω και το εκτιμώ, αλλά αυτό πο…
-
Ξέρουμε περίπου τι ώρα θα παραλάβουμε την νέα έκδοση; Ευχαριστώ, και συγνώμη για την ανυπομονησία.
-
Αναμένουμε... Το Lock screen effect άλλαξε ή θα είναι όπως πρίν (retro tv)? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πολύ πιθανόν τότε να μην είχες κάνει 2 φορές reboot και να είχαν παρουσιαστεί αυτά που ανέφερες προηγουμένως. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εγω δεν το έχω συγκρίνει παρά μονο της πρώτες μερες που το πήρα με galaxy S5. Την διαφορά την είδα προσωπικά με τη χρήση που έκανα πρίν κ τώρα. Αν βελτιωθεί λίγο ακόμα η ρομ θα είναι κορυφή. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άνοιξε μερικές εφαρμογές και άφησέ τες στο background μην κάνεις clean. Δεν κολλάει καθόλου το multitasking και είναι πιο γρήγορο μπορώ να πω σε σχέση με kitkat. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενα bug που παρατήρησα πριν λίγο είναι πως τρώει κόλλημα καμιά φορά όταν πάω να ανοίξω τα δεδομένα. Δεν ανοίγει με τίποτα κ πρέπει να κάνεις restart με τα δεδομένα κλειστά και μετά να ανοίξεις πάλι για να στρώσει. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Jinthegod: “Καλησπερα παιδια,υστερα απο πολυ σκεψη περασα και εγω την Marsmhallow στο mi4. Ειχα καποια θεματα με εφαρμογες που crasharane τις ξανακατεβασα και μεχρι στιγμης ολα καλα.Εχω 3 ερωτησεις να κανω σε οσους περασαν σε Marshmallow..Εχει λιγο καθυστερηση οταν ανοιγει εφαρμογες σε σχεση με την Kitkat η ειναι ιδεα μου?Υπαρχει κατι εξτρα στην νεα εκδοση android σαν feauture?Και ενα σαν μαργαρηταρι πανω δεξια στην οθονη κλειδωματος που το πατας και δεν κανει τιποτα,τι ειναι γτ οτα…
-
Το ίδιο και σε μένα. Missed Call και το pc suite δεν δουλεύει με τίποτα.
-
Το έκανα ξανά απο την αρχή και όλα καλά τώρα, έβαλα χειροκίνητα το supersu.zip και έκανα flash και όλα δείχνουν καλά μέχρι στιγμής. Θα επιστρέψω αν παρατηρήσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ όλους, να 'στε καλά
-
Πάντως αν είναι όπως στις φώτο που βλέπουμε θα παραμείνω στο MI4. Κρίμα και το περίμενα πολύ καλύτερο.
-
Τώρα είμαι στο πρώτο boot, θα ενημερώσω σχετικά. Σίγουρα κάτι λάθος έκανα εγώ ή πειραξα κάτι που δεν έπρεπε