Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 117.
-
Δεν θυμάμαι ειλικρινά τι φάση παίχτηκε, το ξανακάνω τώρα από την αρχή
-
Νομίζω το έσβησα καταλάθος, δεν θυμάμαι καλά θα το ξαναδοκιμάσω από την αρχή μάλλον
-
Το κατέβασα από το app store αλλά δεν...
-
ΤΟ διάβασα αλλά άκρη δεν έβγαλα
-
Καλησπέρα, την πέρασα κ εγώ στο MI 4LTE μου, αλλά root δεν κατάφερα να κάνω, υπάρχει τρόπος να κάνω root με custom recovery? Παλιά θυμάμαι είχα κατεβάσει ένα αρχείο update.zip και το περνούσα μέσω Updater Και ήταν κομπλέ. Τώρα με Marshmallow δεν έχω ιδέα. Δεν θέλω να κάνω την διαδικασία backup γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν θα τα καταφέρω, αν υπάρχει μια εύκολη λύση θα προτιμούσα. Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν κούρασα.
-
Έτσι απο περιέργια... Για πόσο καιρό θα μπορούμε να παίρνουμε update GTV? Έτσι όπως το πάει η Xiaomi...
-
1 χρόνο με mi4 είμαι και πολύ ευχαριστημένος, η διαφορά που θα δεις σε σχέση με το mi note pro θα είναι σίγουρα στο μέγεθος της οθόνης και στο βάρος (το mi note pro είναι πολύ πιο ελαφρύ) εγώ προσωπικά περιμένω να δω πως θα είναι το mi5 προτού προχωρήσω σε αλλαγή. Υ.Σ. mi4 black δεν χορταίνω να το βλέπω κάθε μέρα εδώ κ έναν ολόκληρο χρόνο :):):) Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα αν κατάλαβα καλά αύριο θα δούμε android 6? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι ώρα περίπου γιατί εγώ νεός είμαι στο miui Gr. Miui eu ειχα πριν. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χμμ, καταλαβα. Δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο και εχουμε την ιδια συσκευη Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Πριν ακουγοταν ο ηχος κανονικα; Δηλαδη ακουγες τον συνομιλητη κ σε ακουγε; Απλα ρωταω μηπως ειναι θεμα hardware κ οχι της ρομ. Παντως δοκιμασε μηπως στρωσει με wipe cache ή ξαναπερασε την ρομ σωστα Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ την έχω ήδη περασμένη απλά ρωτάω να ξέρω μελλοντικά. Αν και καλό θα ήταν να υπήρχε και ota. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καταργήθηκε μόνο για το RedMi Note 2 ή για όλες τις συσκευές ota update? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περίεργο γιατί εγώ παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και με toutube 2 μέρες τώρα δεν έχω κανένα θέμα. Όπως είπα και πριν μόνο ο καιρός είναι στα μισά Αγγλικά. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρε παιδιά αυτό με το youtube που λέτε σε ποιές συσκευές παρουσιάζεται; Εγώ 2 μέρες τώρα δέν έχω θέμα κ μάλιστα τόση ώρα παίζει playlist απο youtube χωρίς κανένα θέμα. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και από εμένα σε όλους, όπως ανέφερα και προηγουμένως δεν έχω κανένα bug ή οτιδήποτε άλλο και το youtube δεν σταματάει και όλα δείχνουν μια χαρά εκτός από τον καιρό που δεν είναι μεταφρασμένος όπως πρίν. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως: Όταν κάνω αναβάθμιση πρέπει να έχω όπωσδήποτε Custom Recovery (TWRP παράδειγμά) ή και με την Stock Recovery είμαι μια χαρά; Τόσο καιρό πάντως έκανα wipe cache με τo stock. Ευχαριστώ προκαταβολικά.