Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 296.
-
Οπότε άνοιξε browser Μπες στην κοινότητα και κατέβασε την από εκεί
-
Απ ότι κατάλαβα είναι στο apk της κοινότητας και πατάει το σύνδεσμο να μπει Androidfilefost και δε του ανοίγει
-
Δοκίμασε να την κατεβάσεις από τον browser η με κάποιον download manager και όχι από την εφαρμογή
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από giannisatsi: “Καλημέρα το mi note 3 έχει ακόμα θέμα με την Google camera με το miui 10? Sorry λάθος νημα, αλλου ήθελα να εκφράσω τη απορία μου, ας το διαγράψουν οι mod. ” Αν και είσαι σε λάθος νήμα από κουβέντα με τον @linuxilakis ΝΑΙ. ” Χαχαχα το είδα για το λάθος νημα αφού έκανα το post και μετά, γιαυτό είπα και στους mod να το διαγράψουν.
-
Περαστηκε σε Jason μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι ούτε μαύρα φόντα που ήταν bug των δύο προηγούμενων rom το μόνο που και σε αυτή τη rom δεν υπάρχει είναι η Google camera.
-
Ευχαριστώ τον @amavroudis όμως μάλλον δεν το διατύπωσα καλά το post μου, ήθελα να ρωτήσω αν πάρει ποτέ το Jason rom της κοινότητας μας με global source
-
Καλησπέρα το Jason θα πάρει ποτέ global η λόγο του ότι βγήκε για την κινεζική αγορά δεν θα πάρει ποτέ;
-
Για τα μαύρα φόντα δοκιμάστε να αλλάξετε θέμα η και launcher αλλιώς fr και λύνεται, σε nikel που μου το έκανε λύθηκε με fr ενώ στο Jason επειδή βαριόμουν να κάνω fr και στήσιμο από την αρχή άλλαξα θέμα και launcher και μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα δεν είναι λύση βέβαια αυτό αλλά για όποιον βαριέται το fr.
-
Οπότε μπορείς να του πεις το ποσο μπροστά είναι τα xiaomi που έχουν προβλέψει και έχουν σαρωτή qr