Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 121.

• Για πιο σωστή εμφάνιση των ειδοποιήσεων, είναι καλύτερα να επιλέξω την δεύτερη επιλογή απενεργοποίηση εξοικονόμησης μπαταρίας; Στο μεταξύ δεν είναι ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση αλλά αν το πατήσω νομίζω θα το απενεργοποίησει στα πάντα αυτή την παρακολούθηση που κάνει το miui. Εσείς το έχετε πειράξει αυτό;

• Γενικα όσοι έχουν το global version (στο κουτί) και οδηγίες όχι στα κινέζικα, με ευρωπαϊκό φορτιστή και κλειδωμένο bootloader, χρειάζεται να δούμε κάτι ; Εκεί υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε; Εμένα δεν με νοιάζει για παράδειγμα να δοκιμάζω ρομ, απλά να λειτουργεί χωρίς φόβο!

• Παράθεση από Octaviastikos: “Η σιγουρη λύση είναι από κάποιο επώνυμο λέμε τώρα μαγαζί από Ελλάδα και το πήρες ώστε να έχεις λέμε εγγύηση και όταν αναβάθμισης... Παράθεση από MrAntonis: “Εμενα γιατί γράφει ότι η συσκευή δεν έχει πιστοποιηθεί..; Είμαι με global rom και global version ” Έχεις ροοτ την συσκευή σου;; ” Όχι! Έχω κάνει το τσεκ, έχει κλειδωμένο bootloader και με όλα αυτά που έχω διαβάσει τόσες μέρες είναι όντως global version και τώρα έχω την 9.6.7.0, δεν έχει έρθει ακόμα το τελευταίο u…

• Εμενα γιατί γράφει ότι η συσκευή δεν έχει πιστοποιηθεί..; Είμαι με global rom και global version

• Η επιλογή για το messenger να κάνει επικάλυψη οθόνης που είναι; Έχω φάει τον τόπο! Είμαι με global rom

• Τερατακι στην μπαταρία του! 6 ώρες και 15 λεπτά ενεργής οθόνης (με χρήση προφανώς) και έχω αλλά 15%

• Καλημέρα! Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε ειδοποιήσεις στην μπάρα; Τα μικρά εικονίδια εννοώ... Ξεκλειδωνω το κινητό κατεβάζω την μπάρα και έχω ένα σωρό ειδοποιήσεις! Και εννοείται τα έχω όλα ενεργά σε άδειες, ειδοποιήσεις κλπ.. οκ το βλέπω στην οθόνη κλειδώματος αλλά μετά τίποτα. Μου ξεφεύγει κάτι..;

• Καλησπέρα! Περιμένω και εγώ αυτές τις μέρες, το παρήγγειλα από μαγαζί skroutz και επιβεβαίωσα ότι γράφει το κουτί έξω global version. Επειδή πολλά ακούγονται για το GPS, είναι οκ; Λειτουργεί απροβληματιστα; Το χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι λόγος για να ακυρώσω την παραγγελία! Ευχαριστώ για την οποία βοήθεια!

• Καλή επιτυχία και καλό μήνα!

• Xiaomi Bluetooth Headset Earphone

MrAntonis - - Hands on - Review

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή χρονιά! Μου έκαναν δώρο το bluetooth της xiaomi το οποίο αγοράστηκε από μαγαζί του skroutz - μπορώ να σας πω ποιο. Δεν ήρθε με κουτί που να έχει τον αριθμό γνησιότητας όπως στο unbox παραπάνω για να δω αν είναι γνήσιο ή όχι. Μέσα έχει κανονικά το καλώδιο και 2 ανταλλακτικά αυτάκια σε διαφορετικά μεγέθη. Μαζί στο κουτάκι έχει και οδηγίες, στα κινέζικα φυσικά! Άντε να πω έβγαλαν το κουτί και άφησαν το μικρότερο μέσα. Τώρα με ξενίζει ότι έχει και volume buttons ενώ όπου έψαξα δεν …

• Εγώ θέλω αυτό: yeso521.com/xiaomi-mi5-64gb-white.html

• Συγχρονισμός Gmail

MrAntonis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Έχω μία υπόνοια ότι βρήκα την λύση! Λοιπόν Κέντρο Ασφαλείας - Πάνω δεξιά ρυθμίσεις - Καθαρισμός - ήταν ενεργοποιημένος ο Καθαρισμός μνήμης και τον απενεργοποίησα. Το εξέλαβα σαν "όταν τρέχουν πολλά, θα σου κλείσω κάποια" και δυστυχώς μπορεί να έκλεινε και το gmail. Δεν έκλεινε το viber βέβαια αλλά μπορεί κάπου να έμπλεκε τα μπούτια του με τον συγχρονισμό μου. Είναι πολλά τα μπορεί γιατί του αδερφού μου που τα πήρα μαζί είναι ενεργοποιημένο (ο καθαρισμός μνήμης) κανονικά και ο συγχρονισμός του ήτ…

• Συγχρονισμός Gmail

Μήνυμα

Εμένα όχι πάντα, όποτε θυμηθεί κάνει και με wifi και με δεδομένα! Μήπως υπάρχουν επιλογές για να μην πέφτει σε βαθύ ύπνο όταν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη για πολύ, πχ όλο το βράδυ? Κάποια επιλογή που δεν έχω δει εννοώ..

• Συγχρονισμός Gmail

Μήνυμα

Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον συγχρονισμό του gmail μου και ιδιαίτερα με δεδομένα. Πρέπει να κάνω συνέχεια refresh και δεν γίνεται κάτι τέτοιο προφανώς όταν θέλω push notifications απαραίτητα. Στο μεταξύ η τελευταία stable 7.2 που πέρασα, την πέρασα αφού έκανα καθαρή με sp flash tool (καθώς το miflash μου έβγαζε εκείνο το σφάλμα με το που ξεκινούσα) και μετά με διπλή εγκατάσταση της ρομ. Έσβησα το gmail και έχω το mail.ru από προχθες και φαίνεται να λειτουργεί άψογα! Αλλά θα προ…

• Και εγώ την τελευταία stable έχω και είμαι ευχαριστημένος από μπαταρία! Είδα διαφορά σε σχέση με dev. Αν και έχει περίπου 5 μέρες που κατέβασα το google fit για να βλέπει πόσα βήματα κάνω και μου τελειώνει πιο γρήγορα. Δεν έχω καλή αυτονομία αλλά ξέρω πόσο περπατάω (χωρίς λόγο πάντα..)! Στο μεταξύ το κατέβασα γιατί στον συγχρονισμό υπήρχε και πριν το κατεβάσω! Γενικά το έχω χωρίς λόγο, αλλά αφού δεν τελειώνει η μπαταρία λέω δεν βαριέσαι!

• Συγχρονισμός Gmail

Μήνυμα

Τα 2 τελευταία είναι η αλήθεια δεν τα είχε επιλεγμένα, αν και το θέμα μου ήταν κυρίως ο συγχρονισμός που έβλεπα δεν λειτουργεί και άρα δεν ειδοποιούσε.. Το είχα επιλέξει πιο παλιά και πάλι δεν δούλευε αλλά θα το δω πως θα πάει και εδώ..ευχαριστώ πάντως! Θα ενημερώσω όταν έχω νέα!

• Συγχρονισμός Gmail

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή! Κάνω καινούργιο θέμα γιατί έχω ένα πρόβλημα που με απασχολεί εδώ και καιρό και δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια λύση. Για το ιστορικό φοράω την τελευταία stable και το θέμα το έχω από τις dev του Νοεμβρίου και μετά. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν παίρνω πάντα τις ειδοποιήσεις στο gmail μου. Ανοιχτός συγχρονισμός, αυτόματη έναρξη, όχι ενεργοποιημένος μόνο με wifi, κλειδωμένο και με ΟΛΑ τα δικαιώματα σε αποδοχή. Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω δεδομένα, γενικά όλα όσα γνωρίζω…

• Από stable eu σε stable gr, ίδια έκδοση, θέλει καθαρή εγκατάσταση ή επειδή απλά wipe τα 2 cache??

• Νομίζω με κάτι τέτοιο θα ήμουν υπερ-ευχαριστημένος!! coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330 Καλή τύχη σε όλους!