Παράθεση από MetzeloS: “Παιδες απο ποια εκδοση εχει μπει το search στο notifications ; Γινεται να απενεργοποιηθει; Εχει κατι κινεζικα! ” Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αναζήτησης από τις Εφαρμογές! Και εγώ είχα, ήταν "κατάλοιπα"!
Και εγώ είχα αυτό το θέμα σε αδράνεια, αλλά την ξαναεγκατέστησα με τα γνωστά wipes που δεν χάνεται τίποτα και ήταν τέλεια. Απλά δεν είχε κάτσει καλά στην αρχή. Δεν φταίει απαραίτητα η συγκεκριμένη ρομ, αυτό θέλω να σου πω.
Καλημέρα και καλορίζικο. Διάβασε πρώτα εδώ προσεκτικά και με υπομονή το 1ο ποστ κυρίως και αν δεν σου λυθούν οι απορίες σαν καινούργιος, εδώ είμαστε! XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
Αυτή είναι η ελληνική! Τώρα αν θες μπορείς να περάσεις την τελευταία dev αλλά και αυτή που έχεις έχει σύμφωνα με πολλούς την καλύτερη αυτονομία. Όσο για την κάμερα, δες τις ρυθμίσεις σου, αν και δεν ξέρω το μέτρο σύγκρισης σου. Καλορίζικο!
Ναι δεν εννοώ επίσημα! Εννοώ service που να ασχολείται με xiaomi για κάποιο διάστημα, να αποκτηθει η εμπειρία δηλαδή! Να μην είμαι το πειραματοζωο! Για επίσημα...ούτε λόγος!
Πάντως εγώ περιμένω μετά από τα τόσα xiaomi που πουλήθηκαν στην Ελλάδα να βρεθούν κάποιοι ότι αναλαμβάνουν επίσημα service ΚΑΙ xiaomi, για να το πάω να το ανοίξουν, να το καθαρίσουν και να το σφίξουν μια και καλή γιατί ξαναβρώμισε και θέλει πάλι να κάνω την ίδια διαδικασία!
Όπως θα έλεγε και ο φίλος Χρήστος, εδώ είναι για το redmi note 2 το θέμα, αν θέλετε κάντε ένα καινούργιο θέμα. Επίσης κάντε και αναζήτηση για γεννητούρια ή μωρό πριν ποστάρετε! Τελείως φιλικά πάντα φίλε μου όλα αυτά με δόση από το χιούμορ μου! Να σου ζήσει και από εμένα!!
Ε ναι πραγματικά, τα κινητά με iOs είναι μόνο τα iphone! Με android δεν μετριούνται! Πως να μην παίζουν τέλεια όλες οι εφαρμογές του app store της στα iphone..??
Εγώ πάντως είτε βάζω είτε βγάζω τα hands-free μου βγάζει ειδοποίηση πάνω η μουσική για να πατήσω play, κάθε φορά! Μόνο στην τελευταία ρομ αυτό. Δεν έχω και δεν είχα ποτέ το mi key.. Όσο και αν έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάπου να απενεργοποιειται..
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το apk του Kuaipan? Το είχα σβήσει αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Κατέβασα την τελευταία ρομ, έκανα αναζήτηση αλλά δεν το βρήκα με τίποτα! Μήπως να ψάξω σε παλιότερες ρομ?
Φίλε @topbalance βάλε μια dev που έχει ρουτ και καταλάβαμε ότι θέλεις ρουτ. Μπορείς να βάλεις αυτή που θα είναι με το καλό έτοιμη αύριο. Και ΑΝ έχεις θέματα, απλά άλλαξε την διαβάζοντας χωρίς άγχος την 1η σελίδα και τις τελευταίες από εδώ και εδώ είμαστε.
Πέρασα και εγώ χθες την 5.12.17 από 6.1.14 γιατί είχα θέμα με τις 2 τελευταίες με το google sync και δεν είχα push ειδοποιήσεις όσο και αν το έψαξα στο gmail που χρησιμοποιώ. Την τράμπα την έκανα φυσικά με clean install. Θέλω να ρωτήσω, οι φωτογραφίες μου που συγχρόνισα με το mi cloud, πως επανέρχονται? Τις έχω στην καρτέλα τοπικά αλλά δεν βλέπω να κατεβαίνουν από χθες το βράδυ ούτε στο κινητό, ούτε στην κάρτα. Τα έχω ουσιαστικά σαν μικρογραφίες που είναι σπαστικό γιατί κάθε φορά κάνει φόρτωση μ…