Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.
-
Παράθεση από Obiwan: “Παράθεση από sioannis: “το επέτρεψε δουλεύει, πάντα δούλευε άπλα θέλει κόλπο την ωρα που σου πετάει το επέτρεψε γυρνάς το κινητό πλαγιαστά για να γυρίσει η οθόνη και όταν μεγαλώνει η εικόνα δουλεύει δεν ξέρω αν κατάλαβες. ” Και ομως δούλεψε..έλεος όμως... ετσι....? Σε ευχαριστώ φίλε! ” η είμαστε χακερ η δεν είμαστε ....
-
Παράθεση από fatsionas: “πως την περναμε σε redmi note 3 pro εγω εχω τωρα την 6.10.20 gtv ομως.δεν εχω καταλαβει και δεν θελω να το κολησω ” όπως πέρασες και την 6.10.20 από πάνω αναβάθμιση είναι στην ουσία .
-
όλα καλά σε έμενα δεν εχω κάποιο θεμα μέχρι στιγμής με την xtrv beta 1 βεβαία πρωτη μερα σήμερα και βλέπουμε... το μονο θεμα μικρο βέβαια αλλά καλό θα ηταν να το δούμε ειναι πως ξαφνικά στο μενού τον θεμάτων είναι ολα στα κινεζικά ενω πριν δεν ήταν ...
-
Παράθεση από Obiwan: “Περασα και εγω την (σωστη ΒΕΤΑ) και οντως εμφανίστηκε το Power Menu, το XTRV στο About..., βλέπω Αλμπουμ κλπ Μεχρι τωρα δεν εχω δει πρόβλημα, δεν εχω δει και κάποια ιδιαίτερη διαφορά πλην ισως βελτίωση στην απόδοση..πχ δεν κανει πια refresh οταν κάνω Back στο Desktop. Οτι πρόβλημα όμως είχα, έχω ακόμα. Πχ στον FX explorer οταν τον ανοίγω (και σε άλλες εφαρμογές πχ Office), παλι μου ζητάει permission να δει την SD (που δεν εχω...). Tο "Επίτρεψε" δεν δουλεύει, δουλεύει μόνο τ…
-
Παράθεση από alvin1983: “Και όσοι έχουμε τη Rom του gkalen 6.10.13 για να δοκιμάσουμε τη νέα XTRV θέλουμε factory reset έτσι δεν είναι? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” οχι απο πανω την περνάς από την 6.10.20 πέρνα πρώτα την 6.10.20 και μετα αυτήν!
-
@MIUI_ART αλήθεια?? πέφτω από τα συννεφα και εγω νομίζα τοσο καιρό πως είχαμε την 6 τοσο παλιατζούρα κινητό έχουμε? ω θεοί !!!
-
εγω γιατί δεν την βρίσκω για το RedMi Note 3 PRO (Kenzo) για να την κατεβάσω ρε παιδιά ? δεν την εχει η αρχική σελιδα του νηματος! edit ok την βρήκα όποτε εμείς γυρνάμε σε παλαιότερη έκδοση android? την 5.1?
-
εχω πρόβλημα στην εγγραφη βίντεο στην εκδοσή 6.10.20 για το note 3 pro μπαίνω να κανω εγραφη και δεν κανει τίποτα της περισσότερες φορές κλείνω την εφαρμογή και την ξανα ανοίγω για να δουλέψει και όποτε δουλέψει τραβάει με μια μεγάλη γκρι γραμμή στο κατω μέρος του βίντεο ....και αποτυπώνεται και στο βίντεο αυτη η γραμμή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22396/
-
Παράθεση από gkalen: “Ανακληθηκε και η 6.10.27 για Kenzo .. ” γιατι?? οποτε δεν εχει καινούργια ρομ σημερα?
-
Παράθεση από gkalen: “@ThanosL Μπορείς να ενημερώσεις για το πώς ακριβώς έχεις "αυτόματο" update ??? Γιατί εμείς δεν έχουμε και καλο είναι να το μάθουμε κι αυτό ... ” @gkalen οσο ζεις μαθαίνεις και εσυ.. τι να κάνεις ; .... αχαχαχαχ
-
καλήμερα παιδια και χρόνια πολλα θα ανέβει σήμερα καινούργια έκδοση ρομ η οχι ?
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από sioannis: “Παράθεση από Nikos5150: “. ” Και ομως φιλε ετσι έγινε και εγω σάλταρα μόλις είδα τα μηνύματα πρώτη φορα βλέπω σε έμενα κατι τέτοιο και γενικότερα είμαι πάρα πολύ προσεκτικος με αυτά είμαι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και γνωρίζω κάποια πράγματα στην αρχη ειπα μαλακίες είναι σπαμ και τετοια αλλα μολις μπήκα στην εφαρμογή και είδα πως μου είχαν φαει ολη την κάρτα έτρεξα κατευθείαν στην wind ουτε εγω το πίστευα!! ” Γραφεις ''αλλα μολις μπήκα στη…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από sioannis: “Παράθεση από Nikos5150: “Εκανα μια αναζητηση και διαβασα ορισμενα σχολια οτι οι ιδιοι εστειλαν το μηνυμα stop στο 19015,απο φοβο μηπως και σταματησουν την χρεωση.Αντιθετως ομως,οι ιδιοι εκαναν εγγραφη με αυτον τον τροπο.Αν τα αγνοουσαν,δεν θα χρεωνονταν. ” Νικο εγώ τα αγνόησα και μου έφαγαν 10 ευρω οσα είχε η κάρτα μου μέσα ” Δεν αμφισβητω αυτο που λες Γιαννη,μπορει να ειναι οντως καποιο κενο ασφαλειας της wind,αλλά και παλι μου φαινεται πολυ τραβ…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Εκανα μια αναζητηση και διαβασα ορισμενα σχολια οτι οι ιδιοι εστειλαν το μηνυμα stop στο 19015,απο φοβο μηπως και σταματησουν την χρεωση.Αντιθετως ομως,οι ιδιοι εκαναν εγγραφη με αυτον τον τροπο.Αν τα αγνοουσαν,δεν θα χρεωνονταν. ” Νικο εγώ τα αγνόησα και μου έφαγαν 10 ευρω οσα είχε η κάρτα μου μέσα
-
Παράθεση από derveni: “@sioannis Στείλε μήνυμα στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα μέσω Facebook για πιο άμεσα βάλε και τις foto τα SMS τα δικά σου και αυτό που έβαλες τώρα. Κάνε το μιλάει ο ειδικός τώρα ” αυτό θα κάνω αμέσως τώρα !!! Παράθεση από dmarccos: “Και σε μένα ηρθαν τα ιδια μηνύματα, σε wind σημερα. Κανα 5ευρω με χρεωσε ” έχει γίνει χαμός φίλε αν μπεις στης σελίδες της wind στο fb έχουν αρχίσει και το αναφέρουν μερικοί χρήστες πήγαινε το πρωί σε κατάστημα της wind να σου βάλουν φραγή γιατί θα συνε…