Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Βλεπω να με βαζει η γυναικα μου να δωσουμε το 4Α για το 5...Λεει η μπαταρια ποσο θα ειναι , η οθονη και η αναλυση της ξερουμε ;
-
MIUI 9 - Αναβαθμιση η οχι?
ΜήνυμαΥποθετω πως αποκλιση 5-6 μετρα που εχουμε και οι 2 ειναι φυσιολογικο.Δεν ξερω αν στην ΜΜ ηταν χειροτερα αλλα τωρα παιζει καλα πιστευω.
-
MIUI 9 - Αναβαθμιση η οχι?
ΜήνυμαΠαράθεση από aposva: “Έβαλα την 9 και έχω πρόβλημα με το GPS lock. Αργεί πάρα πολύ και όταν καταφέρει να κάνει lock έχει accuracy κακή. Σπάνια κάτω από 15 μέτρα, συνήθως 30 με 50 μέτρα. Επίσης έχω πρόβλημα με τα app badges στο Gmail (μόνο) με Nova launcher. Redmi Note ” Κατεβασε και τρεξε το Gps status , κανε πληρη εκκαθαριση στοιχειων gps και βαλτο να ενημερωσει το a-gps και να βρει δορυφορους.Μου πε ενας φιλος για μεγαλη αποκλιση και κακο Lock και ειπα να το δοκιμασω ειδικα μετα την ενημερωση …
-
Παντως ακομα και σε εμας που εχουμε τσιμπιμενες τιμες , δεν ειναι καθολου υπερβολικο να σας πω οτι τα note 4Χ πουλανε τα περισσοτερα κομματια στο καταστημα , μετα ερχονται απλα feature phones για μεγαλυτερους ανθρωπους. Ενω εχω παραλληλα και ενα lumia 532 για 2ο , μου γυαλισε στο μαγαζι ενα lumia 650.Mονο και μονο για την εμφανιση του αλλα και την oled οθονη , το θελω και εκεινο
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Εγώ έχω μια; απορία. Γίνεται να είναι nougat με MIUI 8; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41537/ ” Οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν , γινεται .Στο 4Α της γυναικα μου εχει miui 8.5.1.0 με android 6.0.1.Υπομονη για την 9. Σε οτι αφορα την ραμ που αναφερουν πολλοι , δεν εχω παρατηρησει κατι , ολα τρεχουν ομαλα. Μια ερωτηση : Επειδη (για την ωρα) ειναι το μοναδικο κινητο που δεν εχω κανει root , αν το κανω , επανερχεται σε συνθηκες εγγυησης ; Εχει να κανει με τον boot…
-
Ετσι και εκανα , την αφησα οπως ηταν και τωρα που γυρισα σπιτι κατεβαινει. Μπηκε πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενα και ολα ειναι ενταξει. Το μονο θεμα που μου παρουσιαζε το κινητο ειναι οτι τις μισες φορες οταν ηθελα να το ανοιξω με διπλο χτυπημα , δεν επιανε.Επρεπε να πατησω πληκτρο . Δε γραφει κατι σχετικα αλλα ελπιζω να δω βελτιωση.