Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.

• Γνωριζουμε αν το προβλημα με το bluetooth λυθηκε στη νεα ρομ;;; Θυμιζω οτι στην 7.2.23/24 το bluetooth διαρκως αποσυνδεονταν απο το κινητο με αποτελεσμα να μην μπορεις να μιλησεις. Εχω Redmi Pro. Αν μπορει καποιος που την εχει βαλει να μου πει θα του ημουν ευγνωμων!!

• Ξερουμε αν μπορουμε εμεις που εχουμε NBA LEAGUE PASS τους διαθεσιμους VR αγωνες με αλλη εφαρμογη εκτος απο το next vr το οποιο δεν ειναι διαθεσιμο για τα xiaomi μας;;

• Καλα μου παιδακια....ειδατε καθολου το μηνυμα μου σχετικα με το bluetooth;; Ξερουμε τι φταιει;;

• Παιδες το προβλημα με το bluetooth (αποσυνδεεται απο την συσκευη) παραμενει. Εβαλα 7.2.23, μετα εβαλα 7.2.24, δοκιμασα να τις περασω ξανα, εκανα και wipe cache & delvik/ART αλλα τιποτα. Γυρισα στην 7.1.19 και λυθηκε το προβλημα. Εχει γινει καποια αλλαγη σε ο,τι αφορα το bluetooth απο την 7.1.19 στην 7.2.23/24; Αν ναι, προφανως δημιουργει προβληματα. @MIUI_ART

• Παράθεση από PHILIMON: “Παράθεση από ojosverdes: “Κάτι που παρατήρησα σε αυτήν την αναβάθμιση για Redmi Note 4 (nikel), αλλά και στην αμέσως προηγούμενη έκδοση της ROM είναι ότι όταν ενεργοποιώ το κινητό δε λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα την πρώτη φορά. Για να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο την πρώτη φορά, πρέπει να βάλω τον κωδικό που έχω ορίσει. ” Μιας και το ανέφερες, αυτό με το πρώτο ξεκλείδωμα που λες, (μετά από εκκίνηση ή επανεκκίνηση), στο Redmi Note 3 Pro (kenzo) ισχύει γενικότερα και όχι μόν…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από giorgiog13: “Αλλα οι καρτελες παραμενουν το ιδιο. Αν φλασαρω ξανα την ρομ και κανω και wipe λες να ερθουν στα ισια τους;;; ” Αν δεν έγινε τώρα, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι με φλασάρισμα.Αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ξαναφλασάρεις πάλι την ίδια rom απο πάνω..Απλά στο τέλος πρν το Reboot to System, κάνε μια φορά ακόμα εσυ Wipe Cache & Dalvik/ART ” Δεν αλλαξε κατι τελικα. Αναγκάστηκα και μετεφερα ολες τις εφαρμογες μερικες καρτελες δεξια ωστε να γινει στην ουσια η τ…

• Παράθεση από Bodai: “@giorgiog13 κάνε μια φορά ακόμα Wipe Cache & Dalvik/ART Cache ” @Bodai εκανα και νομιζω οτι διορθωθηκε αυτο με το bluetooth. Αλλα οι καρτελες παραμενουν το ιδιο. Αν φλασαρω ξανα την ρομ και κανω και wipe λες να ερθουν στα ισια τους;;;

• Καλησπερα παιδια! Περασα την 7.2.23 στο Redmi Pro απο την 7.1.19 που ειχα. Εχω τα εξης θεματα: Το bluetooth καθε 1-2 λεπτα αποσυνδεεται και μετα απο 7-8-10 δευτερολεπτα συνδεεται ξανα. Ωστοσο το κανει συνεχεια με αποτελεσμα να μην μπορεις να κανεις κληση απο bluetooth. Το αλλο κουφο ειναι οτι πλεον οταν παταω το home button αντι να με παει στην πρωτη καρτελα με τις εφαρμογες με παει στην τεταρτη (5 σελιδες εχω με εφαρμογες). Και επισης οι εφαρμογες που ειχα στην δευτερη καρτελα πηγαν στην τριτη …

• Παράθεση από Alex_MLT: “Kαλά θα ήταν πάντως να χρησιμοποιήσεις κάποιον (καλό) άλλο φορτιστή στα 2 ή 2,4 Αμπέρ. Αυτός που βάζουν μέσα δεν έιναι ο καλύτερος και δεν φορτίζει και γρήγορα. Εγώ χρησιμοποιώ έναν 2,4 αμπέρ (24W max) και μου φορτίζει από 30% σε 100% σε λιγότερο από μιάμιση ώρα. ” Εμενα παντως και με τον δικο του φορτιστη μια χαρα φορτιζει. Σε 2 ωριτσες φορτιζει. Αρα απο 30% σε 100% σε λιγοτερο απο μιαμιση ωρα νομιζω ειναι στις ιδιες ταχυτητες. Μην ξεχναμε οτι η μπαταρια ειναι 4050mAh. Δ…

• Παράθεση από petran07: “Καλησπερα σε ολους σας!!!! θελω την βοηθεια σας !! ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και θελω να ρωτήσω κατι για την συγκεκριμενη συσκευη!! 1 απο θεμα μπαταριας πως παει!! 2 καμερα πως ειναι σε φωτηνο περιβαλον αλλα και σε νυχτερινες ληψεις? 3 απο που μπορω να το αγορασω αμεσα σε καλη τιμη? ” @petran07 Μπορω με βεβαιοτητα και μετα λογου γνωσεως να σου εγγυηθω για το 1. Η μπαταρια του με φουλ χρηση (χαρτες, gps, μονιμως σε 3G/4G, ανοιχτο wifi, συνδεμενο bluetooth, με φτεινο…

• Παιδες ευχαριστουμε πολυ!! Παντα πολυτιμη η βοηθεια σας!!!! Μολις το περασα και εγω και παιζουν κανονικοτατα πλεον και οι 2 σιμ με 4g!! Και παλι ευχαριστουμε!!! Υ.Γ. Το μονο που παρατηρω πλεον ειναι οτι οταν κανω την αλλαγη μεσα απο το μενου...τρωει ενα μικρο σκαλωμα το κινητο (φριζαρει ελαφρως), φευγουν απο πανω και οι 2 ενδειξεις υπαρξης σιμ, μετα εμφανιζονται ξανα αλλα με ενα Χ και μετα απο λιγα δευτερολεπτα επανερχονται κανονικα. Το γραφω γιατι πριν δεν το εκανε αυτο.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giorgiog13: “Αν δεν θελω ομως να αλλαξω θεμα @geoanto555;;; ” Δεν νομίζω να το υποστηρίζει...Βασικά δεν το χω ψάξει να σου πω σίγουρα. ” Εδω βλεπω και το παλικαρι εξηγει πως μπορει να γινει. Ειναι κανεις που το κατεχει το σπορ;; Πολλοι σιγουρα....αλλα που να θελει να ασχοληθει... [MIUI Theme Classroom] Lesson 15:How To Make Dynamic (Live) Icons - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από stamatisv: “Όποιος έχει χρόνο, όρεξη, διάθεση, redmi pro, 2 κάρτες sim 4G, τελευταία devel και το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεται στο thread, μπορεί αν θέλει να μου στείλει PM να κάνουμε μαζί κάποιες δοκιμές σε σχέση και με την συζήτησή μας με τον @gkalen εδώ: Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode Δυστυχώς προσωπικά δεν έχω 2η 4G για την ώρα ” Εγω ειμαι διατεθειμενος...αλλα το Σ/Κ. Μπορεις; Τελευταια devel εννοεις την 7,1,19 ετσι @stamatisv;

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε κάποιο άλλο θέμα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28455/ ” Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!! Αν δεν θελω ομως να αλλαξω θεμα @geoanto555;;;

• Καλησπερα! Υπαρχει τροπος τα εικονιδια στο ρολοι και το ημερολογιο να δειχνουν την πραγματικη ωρα και ημερομηνια; Στα iphone αλλα και στα galaxy s6-7 πλεον το εχουν τα OS τους.

• Μα και τεχνικα δεν γινεται να εχεις 4g (δλδ data) και απο τις δυο σιμ ταυτοχρονα. Ειναι σαν να συνδεσεις σε ενα βρογχο 2 ρουτερ Το θεμα μας καλα μου παιδια ειναι να παιζει το 4g και απο τα δυο σλοτ κανοντας εναλλαγη μεσα απο τις ρυθμισεις και οχι να αλλαζουμε τις καρτες σιμ στα σλοτ. Περιμενουμε με αγωνια αποτελεσματα για οποιον κανει δοκιμες. Αν εχω χρονο το Σ/Κ ισως κανω και εγω. Παντως το κινητο σαν προδιαγραφες ειναι να παιζουν και τα 2 σλοτ 4g. Το λεει. Αρα ειναι καθαρα θεμα λογισμικου.

• Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σας παιδια! Ποτε λετε για την επομενη stable; Κατα την ανοιξη; ....ετσι ενημερωτικα...

• Παράθεση από koziris: “φιλε μου μονο με τη stable rom θα εχεις και στις δυο σιμ 4g ” Αρα δεν ειναι θεμα παλιοτερης ή νεοτερης ελληνικης ρομ. Σε ολες τις ελληνικες παιζει μονο το ενα σλοτ...σωστα; Ειναι κατι που μπορει να φτιαχτει σε νεοτερη εκδοση; Υ.Γ. και off-topic: Με την 7.1.15 ενω στο bluetooth που χρησιμοποιω ειχα απενεργοποιησει να παιζει ηχους πολυμεσων παρα μονο ηχους τηλεφωνιας, αυτο απο μονο του επαιζε και πολυμεσα και ειδοποιησεις και ο,τι του κατεβαινε. Με την 7.1.19 πλεον αυτο εχει…

• την 7,1,15 ειχα και εχω την εντυπωση οτι επαιζε. αν δεν επαιζε νομιζω θα το ειχα παρατηρησει. downgrade με τον updater κανει κανονικα οπως και στο upgrade;;

• 7.1.19 Εδω...την δικη μας!!