Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 306.

• Παράθεση από dnomikos: “Πέρασέ την από DOS shell -> Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" ” Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Παράθεση από em56464: “Στο δικό μου φλασαρα την 9.2.3. global stable και την πέρασε οκ .....και πολύ καλή χρήση πόρων μέχρι στιγμής!!!!!κοίτα σε άλλο pc!!! ” Με fastboot την πέρασες; Αν ναι, όταν το Redmi 1s είναι συνδεδεμένο σε fastboot, ως τι device φαίνεται στο device manager;

• Δοκίμασα και σε έτερο pc, με Windows 7. Το ίδιο αποτέλεσμα στο ίδιο σημείο δυστυχώς.

• fastboot μέσω miflash (δοκίμασα και xiaomiflash). Το log βρίσκεται στο φάκελλο του miflash.

• Κάτι δεν παίζει καλά με αυτήν την 9άρα, βαράει σφάλμα, όπως και με μια παλιότερη έκδοση του firmware (armani_images_V7.0.5.0.KHCCNCI_20151016.0000.3_4.4_cn). Το σφάλμα/log είναι: Source Code (73 lines)

• Είσαι και ο πρώτος, ευχαριστώ!

• Έχω ένα σπασμένο κινητό της κόρης μου με παλιά εγκατάσταση TWRP και firmware που ούτε που θυμάμαι τις έβαζα τότε. Το κινητό το τσίμπησα εγώ για τρέξιμο, αλλά έχει τουβλιάσει, δε μπαίνει ούτε στο TWRP, αν και το splash screen του εμφανίζεται. Το fastboot φαίνεται να παίζει, αλλά δεν έχω καμία fastboot πρόσφατη image. Παίζει να έχει κανείς κάποια από τις τελευταίες, κατά προτίμηση global official;

• Μιλώντας με κάποιον που φέρεται ότι είναι η Selina (το λέω γιατί δεν μιλήσαμε από Skype, αλλά από άλλο email account) η εταιρία φαλήρισε...

• Και εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την υποστήριξή τους. Αλλά τους τελευταίους 2 μήνες εξαφανίστηκαν. Από ό,τι ξέρω, η Selina παντρευόταν τέλη Γενάρη/αρχές Φλεβάρη, αλλά δε νομίζω να είναι 2 μήνες σε μήνα του μέλιτος :p

• Φίλος έστειλε κινητό στο vickmall από το Γενάρη για επισκευή στο vickmall. Ούτε ένα γράμμα, ούτε ένα τηλέφωνο! Δεν απαντούν ούτε σε email ούτε σε Skype! Ήταν κάποια Selina που απαντούσε, το κλείσαν το μαγαζί, ξέρει κανείς;

• AmazFit bt Xiaomi

endlessterror - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από endlessterror: “Ευχαριστώ φίλε μου. Το Pace είχα στο μυαλό να πάρω αλλά λόγω διαφοράς τιμής ξέπεσα στο Bip στο οποίο νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές σε firmware. Οπότε ίσως δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για την ώρα για το αν έχει και το Bip τα notifications και περιεχόμενο μηνυμάτων στα Ελληνικά... ” βασικά δεν έχουν καμία σχέση ούτε στο firmwareτο καλό με το bip είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα πολλά προγράμματα από τους d…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από maik6600: “Έχει ελληνικά, αλλα οι χαρακτήρες με τόνους και το τελευταίο ς εμφανίζεται σε κουτάκι. Πιστεύω οτι σε μελλοντικό update θα διορθωθεί. ” Ευχαριστώ, να υποθέσω έχει αναφερθεί το πρόβλημα στη Huami;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε μου. Το Pace είχα στο μυαλό να πάρω αλλά λόγω διαφοράς τιμής ξέπεσα στο Bip στο οποίο νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές σε firmware. Οπότε ίσως δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για την ώρα για το αν έχει και το Bip τα notifications και περιεχόμενο μηνυμάτων στα Ελληνικά...

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από endlessterror: “Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή με την international έκδοση του Bip εμφανίζονται e-mail, επαφές και ότι άλλο περιεχόμενο (λ.χ. περιεχόμενα μηνυμάτων Facebook messenger, skype) υποστηρίζεται στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. ” Ελάτε βρε λεβέντες, δε μπορεί κάποιος κάτοχος να με φωτίσει εδώ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή με την international έκδοση του Bip εμφανίζονται e-mail, επαφές και ότι άλλο περιεχόμενο (λ.χ. περιεχόμενα μηνυμάτων Facebook messenger, skype) υποστηρίζεται στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

• Τεμπελιάζω :p Αν ήταν της κυράς το κινητό, θα είχα φάει παντόφλα και θα το είχα φτιάξει. Με τον γιό βγαίνει ο Μεξικανός μέσα μου =============== Φεβ 20th 2018, 9:25am =============== Κατά τα λεγόμενα του γιού το κινητό φαίνεται να έστρωσε... Άντε βγάλε συμπέρασμα Case closed!

• Το official recovery μέχρι και την έκδοση 2 είχε wipe menu, όπου μπορούσες ξεχωριστά να καθαρίσεις cache/data/sd ή και όλα μαζί. Για ποιό λόγο το αφαιρέσανε στην έκδοση 3 δεν ξέρω Είναι κλειδωμένο το κινητό, δεν μπήκα στον κόπο να το ξεκλειδώσω. Αν ήταν ξεκλείδωτο θα έκανα τη δουλειά μου με TWRP. Δεν παίζεται η Xiaomi, νοιώθω ότι πηγαίνει βήματα πίσω.

• Μετά την αναβάθμιση στο Redmi 3 Pro του γιού μου, το κινητό του σέρνει. Σκέφτηκα να μπω στο recovery για να σβήσω το system cache, αλλά στο Mirecovery 3.0 έχει εξαφανιστεί το option Τι θα μπορούσα να κάνω; Εχtreme ιδέα είναι να κατεβάσω το fastboot της και να φλασάρω ΜΟΝΟ το cache partition με μια εντολή στυλ: Source Code (1 line) όπου το cache.img θα το πάρω από το fastboot. Λέει σαν ιδέα; Ξέρω ότι είναι αμφίβολο αν θα δουλέψει, αλλά θα ήθελα να αποφύγω να γυρίσω με full fastboot (και που να τη…

• Βασικά σκέφτομαι μήπως του έπεσε από το χέρι και έπαθε κάτι το digitizer. Αλλά δεν το έχω στα χέρια το κινητό για να το δοκιμάσω. Πάντως αν δεν δείξει κάτι στα τεστ, αναγκαστικά το ψάξιμο θα πρέπει να πάει κατά εκεί.

• Αυτή μου έστειλε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49109/