Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 306.

• Ένας γνωστός μου ανέφερε το πρόβλημα, ιδιαίτερα στο instragram. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο από την αναβάθμιση του Δεκέμβρη και μετά;

• @derveni Δύσκολη η δουλειά, αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει @demakhs: Δεν ξέρω αν αφορά ταινία ή όλο το digitizer. Εκείνο που έβλεπα είναι ότι η οθόνη είχε πολλές "νεκρές" περιοχές, όχι μόνο δλδ τα 3 πλήκτρα. Αλλά και εκεί που φαινόταν να δουλεύει και εκεί είχε πρόβλημα.Αυτό είναι πρόβλημα ταινίας ή γενικότερα του digitizer; Δεν είμαι hardwareας, αλλά θα εκτιμούσα την όποια εξήγηση μπορεί να δοθεί. Επίσης μου δώσαν με το κινητό την παλιά οθόνη/digitizer/frame.

• Χαχαχαχα, η κοπελιά το χαίρεται και πάνω στην ώρα πριν επιστρέψει στο νησί! Τέλος καλό...

• Παράθεση από makis1024: “Σου άλλαξαν όλη την οθόνη; ” Ναι, digitizer, οθόνη & frame.

• Φοβερή η ιδεούλα με το quickball, ευχαριστώ! =============== Δεκ 27th 2017, 8:52pm =============== Τα παιδιά στο Qubestores "καθάρισαν" την κατάσταση σε μία μέρα Όλα καλά με το κινητάκι, σαν καινούργιο

• Εγώ είμαι Κατερίνη, η φίλη είναι Σύρο αν θυμάμαι καλά.

• Ευχαριστώ, θα της το μεταφέρω. Η επίσημη αντιπροσωπεία αναλαμβάνει τέτοιες επισκευές;

• Σε κινητό φίλης παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: από το πουθενά σταμάτησαν τα κάτω πλήκτρα να δουλεύουν. Είναι μακριά και δεν έχω προσπέλαση στο κινητό, οπότε το μόνο που μπορούσα να την συμβουλέψω είναι να δοκιμάσει κανένα reset αλλά και πάλι δεν έστρωσε το πράγμα. Μου μυρίζει βλάβη υλικού, αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω... Μπορεί να έρθει για τις γιορτές και να το δω από κοντά...

• Άμα δε σε θέλει... @NasDriver το email ειδοποίησης για το μήνυμά σου πήγε στα ανεπιθύμητα. Μόλις τώρα το είδα από σπόντα... Ταξιδεύει ήδη για Κίνα το κινητό από ό,τι ξέρω. @derveni το ξέρω ότι έχει μεγάλα περιθώρια, αλλά αυτό φαινόταν dead για dead. ΟΤΟΗ, δεν είμαι και κανάς expert οπότε...

• Γεράσαμε φίλε Μάκη, και δεν βλέπουμε την τύφλα μας Ευχαριστώ! =============== Δεκ 12th 2017, 11:52am =============== Φτιάχτηκε με τη βοήθεια φίλου το καλώδιο (ιδιαίτερα καλαίσθητο κιόλας) και δούλεψε με την 2η. Παρόλα αυτά, το φλασάρισμα σε EDL πάλι κόλλησε με σφάλμα σε κάποιο σημείο. Δεν πειράζει, πέσαμε πολεμώντας. Το έχει σε εγγύηση η κοπέλα οπότε θα το στείλει Κίνα για επισκευή.

• Μήπως έβλεπες την οθόνη μου; :p Δεν ήξερα αυτήν την μέθοδο για να πω την αλήθεια. Με το που το έστειλες, διάβαζα αυτό: Unbrick Redmi Note 3 PRO from Hard Brick using a deep flash cable-Skip Testpoint - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Κανένα καλό guide για deep flash cable; Σου έχει τύχει να σώσεις κινητό έτσι και να είναι το κινητό μια χαρά για καιρό μετά; Σόρρυ, το ξέρω ότι ακούγεται χαζή ερώτηση (πιθανώς και να είναι)...

• Καλημέρα, σε RN 3 Pro ούτε έτους, αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι. H φίλη που το είχε, το φόρτιζε με 0.7Α Samsung φορτιστή. Κακός μπελάς αυτοί οι φορτιστές με τα underrated ρεύματα φόρτισης. Τέσπα, σε μηχάνημα Win10 που πριν πολύ καιρό το είχα για να φλασάρω τα Xiaomi της φαμίλιας και φίλων, σύνδεσα και αυτό. Για καλή μου τύχη το είδα σε EDL. Άντε λέω σωθήκαμε (αν και τα δεδομένα θα τάκλαιγε η φιλενάδα). Ξεκινάω φλασάρισμα με Miflash 2015.28.10.0 και πρακτικά σταματάει την αποστολή αρχείου νωρίς,…

• Ζημιά από νερό

endlessterror - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Από πρόσφατη εμπειρία σε RN2, όπου έβγαλα άμεσα την μπαταρία και το έχωσα σε ρύζι για 72 ώρες (ναι, καλά έκανες με το ρύζι, αλλά το άφησες με συνδεδεμένη μπαταρία - μεγάλο πρόβλημα) μου χάλασε τελικά και Board και οθόνη. Τάδε έφη Xiaomi. Μου έστειλαν και φωτό όπου ένα από τα ολοκληρωμένα τα πήρε ο διάολος. Δε βρίσκω τη φωτογραφία για να σου δείξω. Συμβουλή μου: πάρε κάτι καινούργιο και μη μπεις στη διαδικασία δουλειάς και ανταλλακτικών, η υγρασία μπορεί να μη διάλυσε και τα άλλα υποσυστήματα, αλ…

• Manual battery calibration.

endlessterror - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Το thread είναι παλιό, αλλά ίσως βοηθήσει κάποιον το παρακάτω. Με τα προβλήματα που είχα με αλλαγή σε Nohon μπαταρία είχα πρακτικά επίλυση, όταν έκανα ότι μου είπε φίλος: σε αρχαίο Samsung Galaxy S πρώτης γενιάς με την ορίτζιναλ (ναι, την πρώτη!!) μπαταρία, έφτασε να φορτίζει και να μη βγάζει ούτε τη μέρα. Οπότε έκανε το εξής απλό: με μπατονέτες καθάρισε τις επαφές και της μπαταρίας και τους αντίστοιχους ακροδέκτες στο κινητό. Αποτέλεσμα: τώρα φορτίζει κάθε βδομάδα!!!! Το δοκίμασα και πέτυχε και…

Μήνυμα

Είναι από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα, δεν είχανε.

Μήνυμα

2 στα 2; Τόση γκαντεμιά; Σε RN2 την έχεις;

Μήνυμα

Το ότι μιλάμε για τον πελάτη μου είναι αυτονόητο. Το "τι εννοείς" είχε το νόημα, "ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό". Έχω παραβιάσει κάποιον κώδικα συμπεριφοράς του forum; Αν ναι, πείτε μου τι έκανα λάθος, αν μπορώ θα το διορθώσω. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί ο σχολιασμός. =============== Οκτ 11th 2017, 2:45pm =============== Κάποιο feedback από το κινητό με το xiaomi.eu firmware και την Nohon μπαταρία, μετά τη διαγραφή του αρχείου batterystats: μία από τα ίδια δυστυχώς. Στο 30% πεθαίνει...…

• @Bodai τι εννοείς;