Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 306.
-
AmazFit bt Xiaomi
endlessterror - - Amazfit
ΜήνυμαΧωρίς να θέλω να φέρω την καταστροφή και επειδή μου αρέσει το τρέξιμο, δε βλέπω ποτέ το συγκεκριμένο ρολόι να γεμίζει πότε τον ρόλο. Τα Garmin έχουν ένα λογισμικό και μια τεράστια πλατφόρμα από πίσω που αλλάζει τα πράγματα. Προσωπικά, δε βλέπω να αλλάζω το iphone / Polar H7 μαζί με το απόλυτο iSmoothRun (γραμμένο από Ελληνικά χέρια όπως έμαθα) που χρησιμοποιώ για τις προπονήσεις. Από την άλλη, ως smart ρολόι φαίνεται να σκίζει. Οι δικές του δυνάμεις φαίνεται να είναι η ποιότητα κατασκευής, αυτον…
-
Το έστειλα ήδη στο Vickmall , κρίμα...
-
Ούτε με την global dev τίποτα, την πατήσαμε...
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν παίζει με official global rom, δοκίμασε china, αν δεν παίζει και με china rom ίσως να έχει θέμα, διαφορετικά θα είναι πρόβλημα της ρομ ” Ακριβώς στο μυαλό μου είσαι. Τώρα μπουτάρω από μια custom να δω και επόμενη είναι η official dev china. =============== Δεκ 17th 2016, 7:16pm =============== Κινητό - εγώ: 1-0 Με την custom επίσης δεν έχει πουθενά τα δακτυλικά, wtf... Με την xiaomi.eu που είχα εύκαιρη σε land την έβαλα ok, αλλά πουθενά η λειτουργικότητα για finge…
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν χρειαστείς κάτι, ξέρεις, ποστ εδώ...αν και σε βλέπω το έχεις ” Μάλλον θα χρειαστώ Δεν παίζει με τίποτα το ρημαδοαποτύπωμα γμτ... Θα βάλω πάνω την ελληνική custom να δω τι γίνεται
-
Σύντομη έκδοση. Σε κλειδωμένο με dev έκδοση international Redmi 3s φλασάρισα σε EDL mode. Πάνω στο flash βγήκε σφάλμα EDL για την απουσία ενός dummy.bin. Όπως διάβασα μετά, η Xiaomi έκανα παπαριά και δεν περιέλαβε μέσα στο fastboot το dummy.bin αλλά το dummy.img Δεν έδωσα όμως εκείνη την ώρα σημασία. Προσπάθησα απλά να μπω Και φόρτωσε κανονικά, με global official 8.1.1. Μετά από μερικές μέρες ο κάτοχος παραπονέθηκε ότι δεν παίζει το δακτυλικό αποτύπωμα. Έτσι και ήταν. Βλέπω επίσης ότι μάλλον κάτ…
-
[SOLVED] Αν ξεκλειδωθεί μια φορά ένα κινητό και κλειδωθεί, ξεκλειδώνει με τον ίδιο μόνο λογαριασμό;
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Να συμπληρώσω κάτι γιατί υποψιάζομαι τι σε προβληματίζει: Αν ξεκλειδώσεις με ένα account ένα κινητό και το κλειδώσεις πάλι είτε κατά λάθος είτε για άλλο λόγο, δεν χρειάζεται να περιμένεις ένα μήνα για να ξεκλειδώσεις πάλι με το ίδιο account το ίδιο κινητό. Μπορείς να το κλειδώνεις και να το ξεκλειδώνεις κάθε μέρα. ” Ευχαριστώ. Έχω πρόβλημα τελικά, αλλά θα ανοίξω άλλο θέμα για αυτό. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
-
[SOLVED] Αν ξεκλειδωθεί μια φορά ένα κινητό και κλειδωθεί, ξεκλειδώνει με τον ίδιο μόνο λογαριασμό;
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Να συμπληρώσω κάτι γιατί υποψιάζομαι τι σε προβληματίζει: Αν ξεκλειδώσεις με ένα account ένα κινητό και το κλειδώσεις πάλι είτε κατά λάθος είτε για άλλο λόγο, δεν χρειάζεται να περιμένεις ένα μήνα για να ξεκλειδώσεις πάλι με το ίδιο account το ίδιο κινητό. Μπορείς να το κλειδώνεις και να το ξεκλειδώνεις κάθε μέρα ” Δεν είναι ακριβώς ο λόγος αυτός. Θέλω να το ξεκλειδώσω, αλλά δεν έχω ακόμα δικαιώματα στο λογαριασμό. Έχω όμως το δικό μου που έχει. Οπότε ήθελα να το ξεκλειδώ…
-
ΜήνυμαΤο θέμα τα λέει όλα. Ας πούμε ότι έχουμε ένα λ.χ. Redmi 3S που το ξεκλειδώσουμε με έναν Xiaomi account. Αν φλασάρουμε official firmware που θα το κλειδώσει, τότε ξεκλειδώνει μόνο με το ίδιο account που είχε ξεκλειδωθεί την πρώτη φορά; Ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε λογαριασμός Xiaomi έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος;
-
Σόρυ για την καθυστέρηση στην απάντηση. Όχι, δεν μπήκε σε EDL αφήνοντάς το στην 8.1.1.0 global stable. Οπότε αμφιβάλλω αν μπορούσα να του βάλω και την developer, μια που ούτε σε EDL μπαίνει ούτε και ξεκλείδωτο είναι για να το κάνω σε fastboot... Αλλά όπως είπα, δε βαριέσαι. Το κουφό είναι το flashlight. Με άλλη εφαρμογή όπως και με το φλας της κάμερας ανάβει κανονικά (!) Δεν ανάβει από τα toggles. Το'χουν οι μέρες να έχω κουφά περιστατικά. Παρόμοια περίπτωση με Redmi 3s (το international) το οπο…
-
Δεν έχω άδεια, για αυτό πήγαινα μέσω EDL. Ειδάλλως θα έκανα απλό fastboot flash. Κάνω τώρα εγκατάσταση του stable, μήπως και λυθεί το θέμα. Ειδάλλως, θα δοκιμάσω dev. Eπ'ευκαιρία, έχεις ακούσει για θέμα με τον φακό;
-
Πηρα ένα 3S 2/16 με Αγγλοκινέζικο firmware και μπήκα σε EDL για να φλασάρω την global 8.1 που κατέβασα. Εδώ μου χτύπησε ότι δεν υπήρχε ένα αρχείο dummy.bin. Δοκίμασα να μπουτάρω και βλέπω ότι παίζει μεν, αλλά με κάτι τερτίπια λ.χ. ο φακός δεν δουλεύει. Θα φταίει το error στο EDL flash λέω και πάω να το ξαναφλασάρω, αυτήν την φορά έχοντας διορθώσει το dummy.img σε dummy.bin ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μπω σε EDL. Με το που δίνω adb reboot edl κλείνει το κινητό αλλά ξανα-ανάβει και φορτώνει λειτουργικό! Σε …
-
Παρόμοια διαδρομή με τον @Souits: από global dev 6.11.x (MM) δεν μπόρεσα να πάω σε custom LL ROM απευθείας μετά το ξεκλείδωμα. Πήγα όμως απροβλημάτιστα στην Chinese stable LL, ξεκλείδωσα, και από εκεί τσουπ πάνω σε custom. Θα μεταφέρω εντυπώσεις μετά την βασική χρήση.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από endlessterror: “Έχει κανείς link για Chinese official dev, με Android 5.0 (δλδ προ των αλλαγών σε Android 6.0); Θέλω να γυρίσω σε αυτήν ως ενδιάμεσο flash, για να βάλω κάποια stable με Ελληνικά... ” Κάνεις ταρζανιές πάλι ... και εγω μόλις διάβασα κάτι για βρακάκι και τέτοια ... ” Χαχαχαχα, δε φταίω ο καψερός, απλά χρειάζομαι stable με Ελληνικά. Ήδη το έχω (ξανα-)ξεκλειδώσει, αλλά φοβάμαι να προχωρήσω. Το έχει δοκιμάσει κανείς, δλδ Downgrade από Android 6 σε 5; Υ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Χαχαχαχα... Όποιος βιάζεται σκοντάφτει... ” Δεν υπάρχει κουμπί να σου ρίξω καμμιά 40αριά like να γουστάρουμε να πάρει, το βρακάκι το καφέτιασα με την τρομάρα που πήρα χαχαχαχααχα. Θα αλλάξω τελικά firmware, μια που τα ελληνικά στην official είναι μόνο στην dev. Έχουμε εδώ stable που να κουμπώσει πάνω στην dev 6 (μετά από ξεκλείδωμα και twrp εννοείται) και αν ναι είναι σε Android 5 ή 6;
-
Παράθεση από Bodai: “Δεν έχεις μπερδευτεί, απλά η Global Dev έχει πλέον ελληνικά σε βαθμό > 95% ” Ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Πως και το πήρε απόφαση; Stable υπάρχει με Ελληνικά; Παράθεση από geoanto555: “Έχεις imei κανονικά; Για βάλε κάρτα sim. ” Και imei έχω (το σωστό) και κλήσεις έκανα και πιάνω και του μπακάλη μου το χτύπημα στην πόρτα που έλεγε και ο Χάρυ Κλυν. Μια που έχει και Ελληνικά, σκέφτομαι να το αφήσω έτσι, φοβάμαι να ξαναπέσω στην λούμπα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από endlessterror: “Σατανά, μάλλον έχασες την μπάλα από τον πολύ κόσμο που βοηθάς ταυτόχρονα Δεν είπα προηγουμένως ότι όλα τα radio είναι νεκρά πλέον; Δεν μπορώ να στήσω τον Xiaomi account του κινητού, που είναι απαραίτητο βήμα για να συνεχίσω με ξεκλείδωμα... ” Θα στο ξανα πω... Δοκίμασες να ξεκλειδώσεις και δεν μπόρεσες/Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου λέω... Μπες σε fastboot και ξεκλείδωσε το.... ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ” Πήγε καλά το EDL …