Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-114 από 114.
-
3 wipes δηλαδή και είναι κομπλέ. Ευχαριστώ θερμά...
-
Καλημερα και χρόνια πολλά. Με Redmi Note 3 Pro, αν θέλω να περάσω πάλι την 8.0.5.0 εντελώς καθαρή, να σβήσω και να ξαναπεράσω.τα πάντα από την αρχή, τί κάνω wipe στο twrp και τί άλλο πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ... Θέλω να το κάνω γιατί με τη μετάβαση από την 8.0.1.0 το κινητο λαγκάρει αισθητά.
-
Για να το κάνω root, τι θα πρέπει να κάνω και τι να ΜΗΝ κάνω? Κάπου πήρε το μάτι μου μέσα στο TWRP μία ερώτηση αν θέλω να το κάνω root. Ποια είναι η διαδικασία? Να υποθέσω ότι αν το ρουτάρω και σε κάποια φάση αναβαθμίσω την ROM, το root χάνεται, έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους, πρώτο μου μήνυμα εδώ. Γνωρίζω ότι θα βλέπω αυτό το thread σε κάμποσο διάστημα και θα γελάω με τα χάλια μου αλλά έτσι είναι αυτά πράγματα. Διαβάζω νυχθμημερόν το φόρουμ 2 ημέρες τώρα που έχω το Redmi Note 3 Pro. Το κινητό το πήρα καινούργιο από ένα καλό παληκάρι. Το έκανε εισαγωγή από Κίνα και μου πέρασε και ελληνική ROM. Επισυνάπτω screenshot. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, ποια είναι η σωστή και πιο πρόσφατη ROM για αναβάθμιση με παραμονή στο Lollipop? Εχω ψιλο-μπερδευτεί κα…