Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 151.
-
Παράθεση από osalonikios: “Αυτό ειναι θέμα εσωτερικης λειτουργίας τους και δεν σε αφορά. Το Dispute πάντως έχει κάποια χρονικα όρια για συμβιβασμό. Πρόσεξε μη σε τρενάρουν μέρα με τη μερα. Δε χρειάζεται να είσαι ευγενικός. Εφόσον τους στείλεις video και φωτογραφίες με την αποστολή του τηλεφώνου δεν μπορουν να ισχυριστούν και πολλά. Στο φινάλε πέστους πως θέλεις το refund για να τους ξανακάνεις παραγγελία. Κι ένα μικρό ψεμματάκι βοηθάει. (Αν το φάνε) ” Προσωπικά δεν νομίζω να το φάνε αλλά θα δούμ…
-
Παράθεση από demakhs: “Ξουραφι είσαι... Αν δεν βρεις εδώ, στο διπλανό το ακατονομαστο site, έχει αναλυτικοτατο οδηγό αποστολών στην Κινα!! ” χμ.εκτός από οδηγό πρέπει να αναζητήσω και ένα ακατονόμαστο site Παράθεση από osalonikios: “Ότι και να σου πουνε δεν κλείνεις το dispute. Aν το κλείσεις έπαιξες κι εχάσες. Πτώτα θα πάρεις λεφτά και μετά. ” το διάβασα από τα χτες στο paypal...ευτυχώς το λέει ξεκάθαρα πως αν κλείσει το dispute δεν ανοίγει ποτέ ξανά!!! τα χρήματα θα τα βάλουν λογικά μόλις το π…
-
Παράθεση από demakhs: “Τελεια...εφυγες για Redmi pro... Μόνο διάβασε προσεκτικα τι πρέπει να κάνεις για την επιστροφη του πακέτου στην Κινα (φωτό κ βίντεο της διαδικασίας πακεταρισματος, πράσινο χαρτάκι στο ταχυδρομείο, φωτό από το πακέτο με το πράσινο χαρτάκι των ελτα, συστημένο κ όχι δέμα κ.λ.π.)... ” ωπ ωπ τι πράσινο χαρτάκι? για βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση θα το έκανα σίγουρα αλλά τι είναι το πράσινο χαρτάκι? (μάλλον θα υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ μέσα και πρέπει να τον ψάξω )
-
για να κάνω τον beta tester ?
-
UPDATE Δεν το περίμενα αλλά χτες έκανα το dispute και σήμερα μου απάντησαν στο paypal "Hello Thanos, we can give you full refund ,please return the parcel to us" λέτε να κρύβεται καμία παγιδούλα?δεν νομίζω.
-
αυτό θα κάνω
-
@linuxilakis Ευχαριστώ. το είχα κατεβάσει ήδη και ξάπλωσα και εγώ λίγο μήπως ζηλέψει το κινητό και πέσει και αυτό για ύπνο....τζίφος.Γαρίδα ο σένσορας!
-
ευχαριστώ @osalonikios
-
Παράθεση από Thracia: “Κάποιος κάπου εδώ μέσα είχε γράψει για ενα κινεζομαγαζο που του είχε πει να το επισκευάσει εδώ και του πλήρωσαν το κόστος. ” Ποιός ποιός. νομίζω ότι το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι πότε αλλά ούτε την απάντηση. Εδώ που θα μπορέσω να δώσω το κινητό να το φτιάξουν?
-
Μη με βρίσετε τώρα όμως.Ναι?Ευχαριστώ.... Μόλις έβαλα την 6.8.11 china dev με miflash.Όλα πήγαν καλά.Ούτε χάθηκε IMEI ούτε τίποτα. Έβγαλα τη sim κάρτα δεν σέταρα κανένα λογαριασμό (διαβάζεις @linuxilakis) και θέλω να περασω τώρα το cpuspy να δω τι γίνεται. Στείλτε καμιά θετική ενέργεια να μπει να "κοιμηθεί" λίγο το κακόμοιρο το κινητό
-
Παράθεση από osalonikios: “Πολύ προσοχή μονο στο Dispute. Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο και κανείς δεν ειναι με το μέρος σου. Αυτά που θα γράψεις πρέπει να μπορεις να τα αποδειξεις και να μην μπορει να να αντικρούσει η άλλη πλευρά. ” Το μόνο σίγουρο (κατά τη γνώμη μου) είναι πως η άλλη πλευρά θα πει να στείλω το κινητό στην Κίνα.Έτσι πιστεύω πως θα γίνει.Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα κάνει το paypal. Η λογική μου λέει πως το paypal προκειμένου να μην προχωρήσει σε refund, θα μου πει "στείλε το κ…
-
Ευχαριστώ όλους για τον πολύτιμο χρόνο που σπαταλήσατε για να διαβάσετε και να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου και για τη βοήθειά σας!!!!!
-
Ε όχι θα πω μόνο ότι ήρθε με unofficial και εγώ έβαλα την official η ούτε αυτό να παραθέσω Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
Ε προσπάθησα με τη βοήθεια των παιδιών να δουμε ότι δεν είναι θέμα hardware για αυτό αργησα Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Λάθος το πας το πράγμα. Dispute κάνεις αρχικα και ζητάς είτε μερικη επιστροφή χρημάτων είτε ολικη. Εσύ έστειλες email για τους ρωτησεις αν μπορεις να κάνεις dispute. Και βέβαια μπορεις. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που θα το μάθεις όταν εξετεαστει το αίτημα σου. Δευτερόν αν δεν τους εμπιστέυεσαι γιατί έδωσες παραγγελία; Τρίτον το paypal απαντάει μετά από 24 ώρες κι επειδή υπάρχει το ΣΚ μάλλον πας για Δευτέρα που η απαντηση τους θα ειναι κάνε το Dispute και βλέπουμε.” Ωραία…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “....Τώρα δέθηκες με ΜΜ... Το minideal κάνει κουτσουκέλες Όχι ότι τα άλλα δεν κάνουν..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έστειλα mail στο PayPal KAI τους ειπα ότι πιστεύω πως το κινητο είναι defective και ότι προσφέρθηκε η εταιρεία να μου το φτιάξει αλλά δεν εμπιστεύομαι κλπ κλπ και αν μπορώ να κάνω dispute για full refund. Αναμένω απαντηση Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
καλύτερα μπλέ και βουτιά στο Σούνιο.... edit: για το δικό μου λέω!
-
παιδιά πήρα backup από twrp τα πάντα και το efs. το πρόβλημα είναι ότι κατέβασα την 6,8,11 china dev ρομ αλλά είναι zip μορφής και όχι tgz....
-
Thank you @geoanto555!