Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 151.
-
Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα.να κάνω wipe τα πάντα μέσω twrp πριν φλασάρω με miflash ή να μην κάνω wipe τα πάντα? @linuxilakis
-
Καλημερα στην ομάδα. Το fingerprint το είχα ενεργοποιησει μια φορά στην αρχή και το έβγαλα μετά. Το smart cover είναι απενεργοποιημενο. Και γιατί δεν ζεσταίνεται όταν το έχω στο γραφείο πάνω πάρα μόνο όταν το βάζω στο τσαντάκι; Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
Μη χαλάτε τα κινητά σας ωρε παιδιά. Φτάνει ένα χαλασμένο δικό μου όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες σας. Πιστεύω θα τ καταφέρουμε!!! Συγνώμη που δεν συμμετέχω ενεργά όπως εσείς αλλά είμαι και λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μερες Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία Edit: ρε παιδιά να πω κάτι; fingerprint δεν έχω ενεργοποιημενο αλλά όταν βάζω το κινητο στο τσαντάκι ζεσταίνεται πάνω ψηλά στην οθόνη.... Τι παίζει;
-
Θα ακολουθήσω τα βήματα σου ένα ένα και θα ενημερώσω. Πριν προχωρήσω κάνω wipe τα πάντα από twrp και μετά miflash? Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
Παράθεση από demakhs: “Ακριβως... Να παρακαλάει να μη φτιάχνεται ή να κάνουν τα κινεζακια ότι φτιάχνεται ενώ στην πραγματικότητα δεν φτιάχνεται κ του στείλουν πίσω το ίδιο, αφτιαχτο!!! ” Αμ εδώ σε θέλω μάστορα!!!! αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλά δεν μπορεί είναι θέμα software.O @linuxilakisτο έχει πει. Και εμένα με τις ταπεινές γνώσεις που έχω δεν μου κολλάει ότι είναι θέμα hardware και ο ένας πυρήνας κάνει υπερωρίες.... Την καλημέρα μου
-
Να μην δοκιμάσω δηλαδή την 6.8.11 τώρα που πήρα και φορά με τα φλασαρισματα; αχ.... Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
Στην ουσία αυτά τους ειπα ήδη και και για το unofficial rom και για την αυθεντικότητα του κινητού και η απάντηση ήταν ότι βάλανε custom rom για να έχει Google play και να είναι και multilingual. Τα ζήτησα αυτά γιατί έβλεπα στο site αρκετούς που ζητούσαν.... Επίσης μου είπαν ότι το κινητο έχει ελεγχθεί πριν έρθει και το τελευταίο ότι η μπαταρία λέει... Πέφτει γιατί έχει το κινητο 5.5 ίντσες οθόνη και καταναλώνει ενέργεια..... Και όταν άρχισα να τους λέω για "διαφυγόντα κέρδη" για όσο καιρό θα πάρ…
-
Παίδες το ευχαριστώ είναι λίγο. Εσείς προτείνετε να πιεσω για αντικατάσταση; διότι αυτοί δεν είπαν οχι να το στείλω εκει. Επίσης σκέφτηκα να κάνω dispute στο PayPal μπας και γίνει τίποτα αλλά απο τη στιγμή που μου λενε να τους το στείλω το PayPal δεν θα κανει κάτι σωστα; Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
Την 6.8.11 κατέβασα και εγώ να δοκιμασω. Καπου κράτησα ενα link που δινει οδηγίες για downgrade πιστεύω να τα καταφέρω.... Για τον kernel θα σε ρωτήσω οταν φτάσω σε αυτό το σημείο.... Οσο για τα mail εγω τους λέω να μου κάνουν αντικατάσταση αππ την ευρωπαϊκή αποθήκη και να τους το στειλω αυτοι λενε να τους το στειλω να το πανε σέρβις και να το στείλουν πίσω. Μεχρι που τους ανέφερα οτι θα μιλήσω με δικηγόρο αλλα δεν μασανε φαίνεται Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
@demakhs Άσε το είδα, είδα και το δικάμερο, είδα και ενα hands on, τα είδα όλα.... @linuxilakis Σκέφτηκα να κάνω μια προσπάθεια να κάνω downgrade σε κάποια 6.8.οτι να ναι να δω την τύχη μου. Απο εκεί και πέρα βλέπουμε διότι είδα κάποια bug reports στο ξένο φόρουμ για την μπαταρία και λένε οτι το δουλεύουν. Τι αλλο να πω. Ο Κινέζος μεθ' υμων Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
Παράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα χα χα Εγώ τα "πα"....εσύ δεν "ακούς".... Όλα για κάποιον λόγο γίνονται (στείλτο πίσω και πάρε το redmi pro.... ).... ” μα....αυτό δεν έχω??? edit: όχι δεν έχω αυτό έχω το note 3 proϊστορική μπαταρία
-
Τζίφος...6 ώρες εκτός φορτιστή στο 56% κατανάλωση Edit: μάλλον θέλει την εντολή Shell-Script (2 lines)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Πάντως να το αφήσεις μετά από φλασαρισμα γυμνό χωρίς λογαριασμούς και εφαρμογές δεν το έκανες...Που σου είχα πει...με gkalen είσαι τώρα? redmi note 3pro thunder gkalen rom” Χωρις λογαριασμούς οχι, χωρις εφαρμογες το ειχα αφησει για καποια ώρα Ναι με gkalen ειμαι Sent from my Redmi Note 3 με λιωμένη μπαταρία
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Μπράβο αστο και θα το δούμε...αν και πάλι δεν κάνει τίποτα...Μην του ρίξεις μπουνιδι redmi note 3pro thunder gkalen rom” Οχιιιι δεν υπαρχει περιπτωση. Αφου δεν το εκαμα μεχρι τωρα δεν θα το κανω ποτε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@linuxilakis λοιπόν φλάσαρα και το μοντεμ δεν είδα να γίνεται κάτι διαφορετικό. Αύριο πρωι που θα είναι φορτισμένο εύχομαι να δω κατι...έστω μια ωρίτσα "ύπνου"
-
Λοιπόν μετά από κουβεντούλα με το @NasDriver και παράλληλο ψάξιμο κατέβασα το root companion του gsam battery monitor που δίνει περισσότερες πληροφορίες και είδα ότι ο kernel είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Η πρώτη φωτογραφία είναι από τα kernel wakelocks και η δεύτερη είναι από την επιλογή Time held awake όπου το kernel βγάζει ένα κατεβατό από processes είναι ξύπνιος 8 ώρες σχεδόν (από το τελευταίο full charge) 19217-Screenshot-2016-09-14-15-19-27-373-com-gsamlabs-bbm-1-png 19216-Scre…
-
Παράθεση από osalonikios: “Το site του ΕΛΤΑ είναι τραλαλα. Πριν κανα 4-5 μήνες εστειλα ένα homtom Κίνα και πληρωσα 15€. Συστημενο Β. Το CM είναι λειτουργικο σύστημα αναλογο του Μiui. Αν ξέρεις αγγλικα στο [ROM] [13/09/2016]CyanogenMod 14.0 for Xiaom⦠| Xiaomi Redmi Note 3 λέει τι παιζει και πως. ” Το σκέφτηκα αλλά δεν το ανέφερα μην πω καμιά πατάτα. Στο Zopo ήμουν έτοιμος να περάσω τη CM13 αν θυμάμαι καλά. Ας το δοκιμάσω και αυτό μπας και.... Παράθεση από linuxilakis: “Το modem είναι μέσα στην…
-
Παράθεση από osalonikios: “Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Οι δύσκολες λύσεις μερικές φορές είναι οι πιο εύκολες. Σαν δεύτερη λύση να το πας σε κάποιο κατάστημα εδώ και να πληρώσεις για την επισκευή. Πιστεύω θα βγει κάτω από 50€ και δεν θα περιμένεις 3 μήνες. Για να το στείλεις Κινα θέλεις 15€. ” Μόνο 15€? έκανα υπολογισμό κόστους στα ελτα και μου έβγαλε κανα 30άρι. Σε ποιο κατάστημα (αν δεν θεωρείται διαφήμιση) θα έκαναν κάποια επισκευή? Παράθεση από osalonikios: “Τελευταία λύση για να σιγουρ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Flightcaptain: “θα χρησιμοποιούσα το παλιό μου zopo ” ”
-
Παράθεση από gkalen: “αν και άκουσα για μία γιορτή των κινέζων αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι τώρα .. ” τώρα είναι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19201/