Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 151.
-
Βλέπω ένα γενικό αναβρασμό με το πέρασμα της καινούριας ρομ και ζητάω συγνώμη για το άσχετο (σε αυτή τη χρονική στιγμή) της ερώτησης. Θυμάται όποιος πήρε το κινητό από κινεζομάγαζο, το κουτί να είχε το genuine αυτοκόλλητο της xiaomi?Kάτι τέτοιο δηλαδήforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18999/
-
Παράθεση από geoanto555: “Τις official roms δεν τις βάζουμε με twrp .. Αυτό ήταν το πρόβλημα σου.. Σε λίγες ώρες(πιστεύω) θα βγει και η Ελληνική marshmallow .. ” το έμαθα το μάθημα μου. ευτυχώς δεν αγχώθηκα και τώρα ξαναδουλεύει το κινητό και κάνει update στην 6.8.18
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Flightcaptain: “Είπα λοιπόν να δοκιμάσω..... ” Την έβαλες με twrp???Όσο για την αλλαγή από lollipop σε marsh νομίζω είναι λογικό το κλείδωμα. ” Ναι κατέβασα το zip και αφού έκανα factory reset έκανα reboot σε recovery πάλι και μετά install zip. EDIT:...και μόλις τελείωσε η εγκατάσταση έκανα wipe dalvik/cache μετά reboot και έμεινα στο MI logo κανένα 40λεπτο +
-
Παράθεση από geoanto555: “Σου έιπα περίμενε την marsh... είναι πολύ κοντά. ” Καλησπέρα παίδες! Επανέρχομαι για να σας πω ότι αφού είδα και απόειδα με το θέμα της μπαταρίας που έπεφτε γρήγορα και αφού ξαναφλάσαρα με twrp τη ρομ, έκανα μια βόλτα στο ξένο forum της xiaomi και είδα πως βγήκε η MIUI 8 China Developer ROM 6.9.9 βασισμένη σε ΜΜ. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω..... Το αποτέλεσμα?Περίμενα κανένα 40λεπτο να φορτώσει το τηλέφωνο μετά το reboot....τίποτα! Το δεύτερο αποτέλεσμα είναι ότι κλείδωσε τ…
-
Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Ασ'το να δουλέψει 2-3 μέρες μήπως στρώσει στη πορεία .. Ίσως είσαι τυχερός και στρώσει μετά από μια-δυο φορτισεις .. ” Μακάρι @gkalen ας το αφήσω να δω τι θα γίνει και με αυτό.Σε ευχαριστώ!!
-
Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Τελικά το πρόβλημα είναι αλλού φίλε μου .. Αν θυμάμαι καλά εγραψες ότι είχε περίεργη συμπεριφορά το τηλ.. από την στιγμή που το πήρες , πριν ακόμα βάλεις κάποια ρομ .. Ίσως επεσες σε ελαττωματικη συσκευή , δεν ξερω τι να σου απαντήσω , δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω απ'οτι σου έχουν πει τα παιδιά ήδη .. ” Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι!
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες και αυτό το θέμα αν θες να σχηματίσεις μία γενικότερη άποψη για το εάν είναι fake ή όχι How to Spot a Fake Xiaomi Phone ” Ευχαριστώ @NasDriver Βρήκα το ανάλογο από εδώ .Μένει να πάω σπίτι να δω και το κουτί τι θα μου βγάλει!
-
μακάρι @NasDriver το εύχομαι και εγώ. Διαβάζω παράλληλα και το ξένο φόρουμ και μου μπήκαν ψύλλοι μήπως το κινητό δεν είναι original και μπήκα στο jd.mi.com/ και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18767/
-
Λοιπόν, μετα από τη σωστή παρότρυνση του @linuxilakis , φτιάχνω ένα νέο νήμα εδώ για το θέμα με τη μπαταρία στο redmi note 3 pro. Ας προσπαθήσω να κάνω μία σούμα Με την παραλαβή του κινητού απο minideal (δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά το γράφω), είχα την unofficial rom 7.6.3.0.0 (η κάτι τέτοιο).Μετά βάζω την κινέζικη dev rom ώστε να ξεκλειδώσω bootloader κλπ κλπ. Η μπαταρία είχε την ίδια συμπεριφορά.Κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεφτε 60-70% και κάποιες φορές είχα μόνο 2g και όλα τα άλλα κλειστά. …
-
Παράθεση από linuxilakis: “@Flightcaptain άρα είναι εφαρμογή του συστήματος που δεν αφήνει την συσκευή να κοιμηθεί. Google play music δεν ξέρω αν το χρησιμοποιείς ή κάποιος συγχονισμός ή το google now που προσπαθεί να δώσει notifications και δεν μπορεί γιατί δεν του έχεις δώσει άδειες. Αυτό που είδα εκτός του kernel που ήταν ανεβασμένο...είδα και το adsprpcd... ψάξτο και λίγο στο google να δείς τι βγάζει. Τι θα έκανα εγώ: Θα κατέβαζα και το wakelock detector να δω λεπτομερειες και απο άλλη εφαρμ…
-
Καλημέρα κόσμε!!! Επανέρχομαι με όχι θετικά νέα! Έκανα ξανά την εγκατάσταση, αλλά η μπαταρία συνεχίζει να αδειάζει γρήγορα. Αφού ακολούθησα τις οδηγίες σου @gkalen, και έκανα μια πλήρη φόρτιση, είδα ότι σε μιάμιση ώρα ότι χάλασε 10% μπαταρία.Την ξαναπερνάω το βράδυ χωρίς να βάλω καμία μα καμία εφαρμογή....και όλο το βράδυ με κλειστό wifi και data, ιδού το αποτέλεσμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18731/
-
@mixaliscy , @gkalen , @Thracia, και όποιον άλλο ξέχασα ευχαριστώ για τις οδηγίες και συγνώμη για το "πρήξιμο" . Θα δουλέψει που θα πάει!
-
@gkalen, @Thracia Δηλαδή το Factory reset δεν το κάνω μέσα από το μενού της συσκευής αλλά το κάνω από το TWRP Κατευθείαν σωστά?
-
Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Τότε υπάρχει πρόβλημα αν δε το βλέπεις σαν εικονίδιο στις οθόνες σου , αν είσαι σίγουρος ότι δεν το'χεις βάλει σε κάποιο φάκελό και δεν υπάρχει σαν εικονίδιο τότε δυστυχώς το κακό έχει γίνει .. Πας για Clean install με Factory reset μέσω TWRP .. ” Σκούπα-φαράσι έτοιμα. Πριν το κάνω όμως 2 ερωτήσεις. Με το factory reset σβήνει ότι υπάρχει και στην sd card? Έχω 37 % μπαταρία τώρα. να το προχωρήσω ή να φορτίσω λίγο τη συσκευή μου να είμαι σίγουρος?
-
@gkalen Τώρα φλάσαρα το κατεβασμένο supersu.zip και μόλις έγινε η εγκατάσταση έκανα wipe cache/dalvik φόρτωσε,το βλέπω σε όλες τις εφαρμογές αλλά όχι σαν εικονίδιο στη συσκευή
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αν και το supersu είναι ικανό για όλα και μάλλον αυτό θα ευθύνεται, η συμπεριφορά είναι όντως περίεργη. Μείνε συντονισμένος και θα βγάλουμε άκρη. ” Για το ότι θα βγάλουμε/βγάλετε άκρη είμαι σίγουρος @mixaliscy Παράθεση από kandilak: “Στο αρχείο καταγραφής του SuperSU, φαίνεται κάτι που να μπορεί να δικαιολογεί το battery drain? πχ πολλαπλές καταγράφες ανα μικρά χρονικά διαστήματα. ” Τώρα που πήγα να δω με την απεγκατάσταση των αναβαθμίσεων το supersu δεν το βρίσκω κάπου.…
-
Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Ωραία , απενεργοποίησε τις ενημερώσεις κανε κάνα reboot και συνέχισε όπως είσαι να δούμε αν διορθώθηκε καθόλου ή κατάσταση .. Για supersu θα φλασαρεις το supersu.zip 2.78 και θα είσαι κομπλε . Ζητά από κάποιο παιδί να σου δωσει λινκ για το supersu , είμαι έξω τώρα , σε λιγη ώρα θα έχω περισσό χρόνο ν'απαντησω και να δω τα μηνύματα .. ” άρα προς το παρών βάζω το supersu και το αφήνω να δω συμπεριφορά και αν δεν αλλάξει κάτι τότε "γενική καθαριότητα" Ευχαριστώ …
-
Δίκιο έχεις @gkalen είχε γίνει αναβάθμιση. Έκανα απεγκατάσταση των αναβαθμίσεων του supersu και τώρα έχω την 2,76. Λες να έχει γίνει το κακό? να πάρω σκούπα-φαράσι να τα καθαρίσω όλα και να ξαναρίξω μέσα τη rom?
-
Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Φλασαρες το supersu.zip ή άφησες αυτό που είχε ή ρομ ?? Αν και πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο ακόμα .. ” Μάλλον έχω αυτό που έχει η ρομ?Πρέπει να φλασάρω άλλο?
-
Παράθεση από linuxilakis: “Και εγώ στο no restrictions το έχω δεν δημιουργεί αυτό το θέμα. Κάνε ένα wipe για αρχή και βλέπεις. Αφού δεν έχεις πολλές εφαρμογές γιατί δεν κάνεις ένα factory reset ή ακόμα ακόμα και ένα wipe system ή και internal.. Μόνο με προσοχή θα σου σβήσει και την εσωτερική κάρτα. Για αυτό πάρε back up κατά προτίμηση nandroid και βάλε την ρομ στην sd card και όταν τα σκουπίσεις όλα να θυμάσαι να κάνεις reboot ξανα στο recovery και στην πρώτη οθόνη κάνε swipe ....allow modificat…