Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 151.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Κοίτα πως θα έπρεπε να είναι . Κάποια εφαρμογή δεν αφήνει τον κερνελ ή κάτι δεν έχει κάτσει σωστά. Ή απεγκαθιστάς μία μία και βλέπεις ή με ένα dalvic cache και cache βλέπεις αν διορθώνεται ή ξανά wipe cache και πέρασμα την ρομ απο πάνω. Ποιό ρουτ έχεις ?....Δεν πιστεύω να το έκανες αναβάθμιση απο το play store? ” Έχω το SuperSU free 2.78 και όχι δεν το έχω κάνει αναβάθμιση από το playstore. H μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιώ συχνά είναι το viber, και το μόνο που έχω κάνει…
-
Παράθεση από linuxilakis: “@Flightcaptain βάλε και ένα cpu spy να δούμε αν μπαίνει σε βαθύ ύπνο απενεργοποίησε για λίγη ώρα το αποτύπωμα μπηπως φταίει αυτό. Είχες περάσει πρόσφατα κάποιον άλλο kernel? ” @linuxilakis το αποτύπωμα δεν το έχω ενεργοποιήσει ποτέ. Έβαλα τώρα ένα cpu spy. Να κάνω reset όλα τα timers? Με το που το άνοιξα μου έβγαλε αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18683/ Με το που ήρθε το κινητό στα χέρια μου είχα την unoficcial, 7.3.6.0.0, μετά φλάσαρα την τελευταία κιν…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Flightcaptain: “με Miflash κανονικά, όχι με το pc suite ” Οπότε έχεις κάνει και καθαρή εγκατάσταση ” Ω ναι!Μήπως να πατήσω το kernel να μου κανει το τεστ μήπως βγάλει κάτι?Δεν είναι παράξενο
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Flightcaptain: “Είχα unofficial rom και μετά έβαλα την κινέζικη dev. ” Με miflash και fastboot rom την είχες βάλει την official ή με το mi pc suite ? ” με Miflash κανονικά, όχι με το pc suite
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Flightcaptain: “. Από την Κυριακή βράδυ πέρασα την 6,8,18 και το Clean Zip το πέρασα χτες γιατί ξεχάστηκα ” Οκ, αυτό το φαινόμενο είναι καθημερινό ή σήμερα πχ? ” Από την ημέρα που το πήρα μου φάνηκε ότι τρώει πολύ μπαταρία.Περίμενα να περάσουν οι πρώτοι κύκλοι φόρτισης αλλά πάλι τα ίδια.Είχα unofficial rom και μετά έβαλα την κινέζικη dev. Τα ίδια....Αρχικά νόμιζα πως φταίει το 4g γιατί και στην περιοχή μου (Μελίσσια) το σήμα της wind είναι άστα να πάνε.....Ο…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Έβαλες τίποτα να κατεβαίνει? Ή αναβαθμίστηκαν εφαρμογές? ” @mixaliscy Τις αυτόματες αναβαθμίσεις τις έχω απενεργοποιήσει από το Play store. Από εκεί και πέρα η χρήση από τις 7 που το έβαλα από τη φόρτιση είναι viber, ένα τηλέφωνο και ο browser.Τίποτα άλλο. Από την Κυριακή βράδυ πέρασα την 6,8,18 και το Clean Zip το πέρασα χτες γιατί ξεχάστηκα @NasDriver forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18679/
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Flightcaptain: “Εμένα πάλι η διάρκεια της μπαταρίας δεν μου "γεμίζει" το μάτι.....Γιατί? ” Ανέβασε και μία φώτο από το App usage ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18677/
-
Εμένα πάλι η διάρκεια της μπαταρίας δεν μου "γεμίζει" το μάτι.....Γιατί? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18676/
-
@gkalen έβαλα και το clean zip, όλα καλά! Εύχομαι να δω διαφορά με την μπαταρία γιατί τόσες μέρες που έχω το κινητό, με την unofficial και την china dev rom, όχι 4000mAh μπαταρία αλλά ούτε 2000 δεν θα έλεγα πως έχει!
-
Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Όχι δε ξαναστηνεις τίποτα .. Απλά θα κάνεις install το Clean zip και μετά wipe cache and dalvik cache .. Το μόνο πρόβλημα θα είναι ότι θα περιμένεις κάνα 7λεπτο να ξανά φορτώσει ή μπάρα ( ή dalvik cache της ρομ δηλαδή ). ” @gkalen Ευχαριστώ για την επισήμανση και ένα μεγάλο μπράβο για την προσφορά σου Το πρώτο που είδα είναι η διαχείρηση της RAM.Δυστυχώς με την μπαταρία δεν είδα διαφορά αλλά αυτό φαντάζομαι είναι λόγω του ότι δεν έβαλα το clean zip... Edit: Κ…
-
Παράθεση από demakhs: “Εγω ψηφιζω του @gkalen, δαγκωτο!! Στο τέλος μην ξεχάσεις να περάσεις το kenzo clean.zip, ανάλογα το μοντέλο που εχεις.. ” ΤΗν έβαλα τη ρομ αλλά τελικά ξέχασα να βάλω το clean.zip .Ευτυχώς που μου είπες να μην το ξεχάσω. Αν το βάλω αφού έκανα το σετάρισμα του τηλεφώνου λογικά θα πρέπει να ξαναβάλω εφαρμογές κλπ σωστά?
-
Παράθεση από demakhs: “Εγω ψηφιζω του @gkalen, δαγκωτο!! Εδώ διαβάζεις: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-7-21/ Εδώ κατεβάζεις: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…e3Pro-Kenzo-MiUi8-6-8-18/ Στο τέλος μην ξεχάσεις να περάσεις το kenzo clean.zip, ανάλογα το μοντέλο που εχεις.. ” @demakhs τι διαφορές έχει η rom που μου αναφέρεις σε σχέση με την 6,8,18?
-
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μία εβδομάδα και μετά το επιτυχές πέρασμα της κινέζικης dev rom (και αναμένω το ξεκλείδωμα τώρα) συνεχίζω να πιστεύω πως η μπαταρία, αν και 4000mAh, δεν κρατάει όσο περίμενα. Από τις 7 σήμερα το πρωί (100%) μέχρι τώρα 13:26 έχει φάει 45% χωρίς να του έχω αλλάξει τα φώτα. Να σημειώσω πως χτές έβαλα και το google play και είναι ψηλά στην ιεραρχία του "φαγώματος" της μπαταρίας.Τι να παίζει λέτε?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18319/forums.xiaomi-miui.gr/index…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Flightcaptain: “για να καταλάβω. δεν μπορώ τώρα να φλασάρω κάποια stable rom? ” Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε official θέλεις...με κλειδωμένο bootloader ” Ευτυχώς γιατί με φόβισες βραδιάτικα