Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Flightcaptain: “update....η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής λαμβάνει update MIUI 6.8.18. Πολύ κινέζικα όμως ρε παιδιά.Τώρα θα ρωτήσω το εξής. Μόλις γίνει και το update στην 6.8.18 για να περάσω την ελληνική ρομ θα πρέπει να κάνω αίτηση πρώτα για ξεκλείδωμα του bootloader και μετά να προχωρήσω στα βήματα του οδηγού για την GTV_6.8.18? ” Αίτηση έπρεπε είδη να έχεις κάνει...τώρα θα περιμένεις 2-3 μέρεςΔιαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα …
-
update....η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής λαμβάνει update MIUI 6.8.18. Πολύ κινέζικα όμως ρε παιδιά.Τώρα θα ρωτήσω το εξής. Μόλις γίνει και το update στην 6.8.18 για να περάσω την ελληνική ρομ θα πρέπει να κάνω αίτηση πρώτα για ξεκλείδωμα του bootloader και μετά να προχωρήσω στα βήματα του οδηγού για την GTV_6.8.18?
-
Παράθεση από NasDriver: “Άλλαξε usb θύρα και κοίτα πάλι την συσκευή ή κλείσε και άνοιξε πάλι το usb debuging Πρέπει να μπεις σε edl mode για να το δει σαν 9008 ” Εμ όταν δεν βλέπεις το γράμμα Γ πριν το 9 στον οδηγό αυτά παθαίνεις....Ευχαριστώ @NasDriver Μέχρι να γράψω το μήνυμα αυτό όμως το Qualcomm HS-USB έγινε με τρίγωνο και θαυμαστικό. Να κάνω update τον driver η όχι? Παράθεση από geoanto555: “Δίνουμε τις εντολές με την σειρά. adb kill-server adb start-server adb devices .. θα μας εμφανίσει έ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Όπου κολλήσεις μην διστάσεις να ρωτήσεις.... ” Και ήρθε η ώρα να ρωτήσω. Πρώτον με την εντολή adl μου δείχνει τη συσκευή σαν unauthorized και δεν μου εχει πετάξει κανένα μήνυμα στο κινητό για να δώσω δικαιόματα. Το κατάφερα και δούλεψε η εντολή adb.Είχα ενεργοποιημένο από το κινητό "use as MTP device" Στο δεύτερο ερώτημα δεν άλλαξε κάτι.... Δεύτερον, στο device manager βλέπω τη συσκευή σαν "redmi note 3" και όχι σαν Qualcomm HS-USB όπως λέει ο οδηγός. Να πω πως είμαι κα…
-
Παράθεση από geoanto555: “Θα ξεκινήσεις προσπαθώντας με τον οδηγό του mipcsuite σε recovery mode.. Αν δεις ότι δεν καταφέρνεις κάτι θα πας στην σίγουρη-πιο δύσκολη λύση το mi flash.. ” το Zopo που είχα το "φλάσαρα" με το SP Flash tool οπότε φαντάζομαι πως η διαδικασία δεν θα απέχει πολύ...Διάβασμα τώρα
-
Παράθεση από hoyas: “Έχει οδηγό για να το τσεκάρεις . Πάντως σε εμένα που είχε unofficial ηταν κλειδωμένος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Τον έχω διαβάσει τον οδηγό απλά φοβήθηκα να το προσπαθήσω (έχω άσχημες εμπειρίες από το προηγούμενο κινητό μου Zopo). Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις πάντως
-
Παράθεση από PeLiGaNg: “Παράθεση από Flightcaptain: “Να αφήσω τη rom έτσι όπως είναι ή να την αλλάξω? ” Γεια χαρά, όχι ότι είμαι ειδικός_τουναντίον θα έλεγα_αλλά από ό,τι βλέπω έχεις unofficial rom όποτε πρέπει να την αλλάξεις. Τώρα για τα πως και τα γιατί αναμένεις στην οθόνη σου για να σου απαντήsουν οι ειδικοί...ξέρετε εσείς μην κάνω tag.. ” @PeLiGaNg σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. το ότι είπες ότι έχω unofficial ρομ μου λέει πολλά Επειδή δεν κατάλαβα πως βλέπουμε αν η ρομ είναι off…
-
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια και για όλες τις πληροφορίες που έχετε βάλει σε αυτό το φόρουμ Κάνω το πρώτο μου post αφού διάβασα αρκετούς οδηγούς-topics. Έφτασε στα χέρια μου το redmi note 3 pro με τα παρακάτω στοιχεία (το αγόρασα από minideal). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18146/ Δεν με πειράζει που δεν έχω ελληνικό μενου αλλά μετά από 3 κύκλους φορτίσεων συνεχίζω να έχω "θέμα" με την μπαταρία. Για να γίνω σαφής, χτες βράδυ που ήταν φορτ…