Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 150.
-
Έχεις δουλίτσα τώρα. Πρέπει να χρησιμοποίησης ένα πρόγραμμα, το Maui_META. Πέρνα μια Fastboot με το SP Flash Tool και μετά ακολούθησε την διαδικασία. IMEI & MEID Repair for Redmi Note 4 & Redmi Pro - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum EDIT: Για δες μια και στα δίκτυα wifi .Βλέπεις κάπου nvram warning err = 0x10?
-
Πρώτη επαφή με το θηρίο και έπαθα ένα σοκ. Πολύ καλή συσκευή γενικά και δεν κουράζει το μέγεθος τελικά. Έφτασε με επίσημη global dev.Ελληνικά έχει κανονικά.Η global stable έχει? Επίσης το tempered που έστειλε το vick είναι για γέλια..θα το βάλω στο redmi note 4..Πολύ μικρό. Έχετε δοκιμάσει κάνα καλο για τη συσκευή? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
nikpoth - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Chaos: “Παράθεση από nikpoth: “Παρέλαβα mi max σήμερα.Αρκετά γρήγορα,12 μέρες.κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” απο που και με τι post?” Από vick.. με sg post. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΡε τσακάλια ,πείτε καμια ιδέα πως θα κάνω ξανά αίτηση με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό. Δεν βλέπω να το ξεκλειδώνουν το παλιό id. έχει ένα καρο νήματα στο επίσημο forum και δεν απαντάνε σε κανέναν,εκτος του κλασικού..try again.
-
ΜήνυμαΔεν έχω άλλο αριθμό βασικά.Να βάλω της γυναικας? Πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει μπάχαλο η φάση. Θα πρέπει να έχω δυο λογαριασμούς στο en miui com? Και δυο διαφορετικά mail..? Μπλέξαμε
-
ΜήνυμαΔυστυχώς το ίδιο. Δοκίμασα και με άλλο browser ,φρεσκαδούρα και βγάζει πάλι το μήνυμα:"Sorry, your application has been rejected. The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved." Εντωμεταξύ ξενέρωσα πολύ,αύριο παραλαμβάνω ένα mi max και θα έχω δυο συσκευές χωρίς να μπορώ να παίξω με xtrv
-
ΜήνυμαΟπότε τι προτείνεται να κάνω? Ξανά αίτηση? Και αν ναι πως θα την κάνω από την στιγμή που το miunlock με το που κάνω log in με πετάει απευθείας στο ξεκλείδωμα και δεν με προτρέπει να κάνω αίτηση? Μείναμε με την official dev cn rom αμανάτι!!!!
-
ΜήνυμαΚάθε μέρα και εκεί μέσα είμαι! Εντωμεταξύ googl-άρω το πρόβλημα και με πετάει στο επίσημο,σε 4-5 θέματα με παράπονα τον τελευταίο μήνα,καμια 50aria άτομα.. Παίζει να δώσω εντολή από adb, χύμα,oem unlock και να ξεκλειδώσει?
-
ΜήνυμαΠαίδες,πέρασα επίσημη rom κλείδωσε ο bootloader. Kαι με επίσημη dev κινεζικη ,μπήκα στο miunlock να κάνω τι συνηθισμένη διαδικασία. Και παίρνω αυτό το μήνυμα:Sorry, your application has been rejected. The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved. Έχω να ξεκλειδώσω συσκευή πάνω από 3 μήνες,για πιο λόγο γίνετε αυτό?
-
Φίλε Τάκη (@ Takis K ) όλο το ζουμί είναι στην έκδοση modem.Baseband version. Από την στιγμή που το modem σου τελειώνει σε (P50) και όχι σε (P56) θα έχεις συχνά πρόβλημα με τις κάρτες sim σε rn4 nicel. Βεβαια δεν ξέρω κάποιο τρόπο να το διορθώσεις αυτό, αλλα είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι αυτό. Θα το ψάξω περισσότερο και θα επανέλθω. Δες μια το modem σου αν είναι έτσι τα πράγματα και αν μπορεί κάποιος να μας πει πως γίνετε να φλασαρεις το σωστό ,τελευταία έκδοση, modem
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george.var: “καλημερα παιδιά η καινούργιαROM που έχετε ανεβάσει δεν μπαίνει με τίποτα σε redmi note 4.Ευχαριστω πολύ!!!” Χτυπάνε διεργασίες? Την κατέβασα και εγώ απλά δεν βρήκα το χρόνο ακόμα για να δοκιμάσω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Επειδή είναι εργαλείο δουλειάς και αντικειμενικά δεν γίνετε να συμβιβαστείς χωρίς την συγκεκριμένη εφαρμογή,δεν βλέπω άλλη λύση από την αλλαγή συσκευής.Η το πουλάς και παίρνεις κάποιο άλλο η το ανταλλάζεις με την κορούλα σου? (Να σου ζήσει!) Υπάρχει και ή ελπίδα να παίξει σωστά στα επόμενα source αλλα μπορείς να περιμένεις εφόσον πρόκεται για εργαλείο δουλειάς? Αλήθεια, με αυτό εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.excel έχεις ίδια συμπεριφορά?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gpat: “Το κουτί είναι κλέιστό, Για να βγαλω το about πρεπει boot κτλπ Φοράω την MIUI Global 8.0|Stable 8.0.4.0 MBFMIDG Το αρχικό μου πρόβλημα: Προβλημα σε MIUI 8 με τα Google Sheets Και το πρόβλημα μου ολοκληρώνεται με τις ωρες λειτουργίας.... (5ωρες SOT 2 ομιλία/μέρα) θα ήθελα κάτι παραπάνω Δεν έχω κανενα άλλο πρόβλημα. Μάλιστα έχω πάρει θήκες και κρύσταλλα. θα ήθελα να το κρατήσω το τηλέφωνο και θα το κάνω αν μου πείτε οτι η κατασταση θα καλυτρέψει με την προσθήκη νέας ROM. Μάλιστ…