Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 150.

• V8 themes

nikpoth - - V8 Themes

Μήνυμα

Και εγώ το ApA παλεύω να περάσω. Τίποτα.Σε όλα το ίδιο μου βγάζει όπως στην φωτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V8 themes

nikpoth - - V8 Themes

Μήνυμα

Είναι ενεργό από την αρχή αυτό.Για adaway και amazon store Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V8 themes

nikpoth - - V8 Themes

Μήνυμα

Από τα link ,στα προηγούμενα post και γενικά από en miui com Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 42f455e3d1a0483bc6056af6ef5c6248.jpg

• V8 themes

nikpoth - - V8 Themes

Μήνυμα

Κατέβασα αυτό για δοκιμη και 2-3 ακόμα v8. Σε όλα μου λέει ,θέματα από τρίτες πηγες δεν υποστηρίζονται. Έχω την τελευταία xtrv. Πως τα περνάτε ρε παιδιά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Thanasis_katsa: “Έχω το redmi note 4 2/16 με GTV 6.11.3 και έχω θέμα με το συγχρονισμό των μηνυμάτων και του icloud και δεν μπορώ να ανοίξω τα μηνύματα. Τι λέτε να φταίει;bug;; Υπάρχει λύση; ” Ρυθμίσεις- εφαρμογές-mi cloud -δικαιώματα εφαρμογών- ολα on

• MIUI 8 China Stable Rom - Version 8.1.3.0 MBFCNDI - Available now Changelog Highlights * New - Three-fingered swipe for screenshots (08-09) * New - The app order in quick sharing is dynamically sorted by usage frequency (09-13) Phone * New - Set your Lock screen wallpaper as the conversation background (09-13) Contacts * Optimization - Opening contacts in Messaging (08-19) Lockscreen, Status Bar, Notification Bar * Optimization - Improved layout for text descriptions of Wallpaper Carousel (08-09…

• παιδια o 650 ειναι καλυτερος του 652 σε multitasking λογο 6 core? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μεγάλη αλήθεια αυτό με το viber!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “@nikpoth άλλαξε κανάλι στο wifi σου. Μάλλον έχεις παρεμβολες Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Μόλις, αυτό δοκίμασα. Είναι μια βδομάδα που έχουμε τέτοιο θέμα στο σπίτι με 2 κινητά. Χρησιμοποίησα το inssider στο pc και το wifi overview στο κινητό. το καλύτερο σκορ που πήρα σε κανάλι ήταν 65 με άριστα το 100. Δυστυχώς είναι όλα τα κανάλια πίτα.Εμφανίζονται 27 router.. Άλλαξα κανάλι και δείχνει να μην χάνει ip στην επανεκκίνηση του κινητού. Με στατική πάντως έπαιζε κομπλέ χωρ…

• Παιδιά έχω ένα θέμα με το wifi. Δεν έχει να κάνει με rom αλλα με την επιοινωνία του router με την συσκευή. Υπάρχει κανονικά η σύνδεση wifi με την συσκευή ,απλά για κάποιο λόγο χάνει την ip. Πχ. μετά από κάθε επανεκκίνηση πρέπει να αλλάξω το dhcp σε static και ξανά dhcp για να πάρει ip και να λειτουργεί ok το wifi. Είναι θέμα router?Έχω το Speedport Entry 2i. Δοκίμασα και reset το router αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Πείτε καμια γνώμη να δοκιμάσω κάποια ρύθμιση στο menu του router.

• Και σε nikel όλα καλά δείχνουν,αν και δεν βρήκα χρόνο να το ψάξω και πολύ. Έχουμε κινεζικα και στο nikel. de078d0297ad3e384ecca451c9acf5c5.jpg 2e30cd1a0448ca31a734590e7c4acb97.jpg Ίσος να ευθύνονται οι δυο εφαρμογές? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαβάζοντας εδώ Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 στις τελευταίες 3 σελίδες,βλέπω κόσμο που την πέρασε απροβλημάτιστα όπως και εγώ.Ειδικός δεν είμαι,αλλα η rom δεν δείχνει να έχει θέμα. Την έχω 3 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα.Είναι κρίμα να την κάψουμε χωρίς λόγο. Βγάζω ένα συμπέρασμα προσωπικό,ότι κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση η στα κατάλοιπα από αλλα flash Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

nikpoth - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από maddoggr: “Να πω και εγώ για το Nikel ότι ότι και να δοκίμασα δεν βλέπει τις sim (σε 2 συσκευές δοκίμασα). Και παιδιά από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ μόνο σε έναν δουλεύει σωστά άρα δεν μπορεί το πρόβλημα να μην είναι στην rom..... Πάντως ο φίλος που του δουλεύει σωστά αν δεν του κάνει κόπο να μας πει από πια εταιρεία είναι η sim και πόσο παλιά ή καινούργια μήπως και κάτι συμβαίνει από εκεί? (αν λέω μαλακία σόρυ μια και με υπολογιστές ασχολούμαι όχι κινητά) Στάλθηκε από το Redmi No…

• Εγώ αν είχα θέμα με της sim θα πέρναγα μια επίσημη κινεζικη dev πχ ,να στρώσει και μετά την xtrv που δείχνει αρκετά καλή για καθημερινή χρήση και ας είναι πρώτη beta. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gregoire: “ναι ειχα απο την 20.10 και μετα δεν εβλεπε καμια ρομ τις σιμ” Δεν δοκιμάζεις μια επίσημη για αρχή να στρώσει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην xtrv για nikel.Μήπως είχες θέμα από πριν και σε άλλες rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε nikel(xtrv) δείχνει πολύ καλά η κατανάλωση.Ιδιαίτερη σημασία στο ποσο καλή διαχείριση είχε τη νύχτα στο παρακάτω ss. 4478ff6f62fcd8e56df83804c1e2733e.jpg Στα της οθόνης δυόμισι ώρες με 72% υπόλοιπο. 7c021c14923634b745cbfbf33816edc4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δελτίο Τύπου:  Κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο από το κινητό και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, απολαμβάνουν αποκλειστικά οι συνδρομητές της COSMOTE, με τις υπηρεσίες φωνής υψηλής ευκρίνειας (HD Voice - High Definition Voice). Τις υπηρεσίες HD Voice παρέχει πρώτη και αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE και η ενεργοποίησή τους για τους συνδρομητές της εταιρείας γίνεται αυτόματα και εντελώς δωρεάν. Για να απολαμβάνουν κλήσεις High Definition, οι δύο συνομιλητές αρκεί να χρησιμοποιούν …

• Τα πάντα όλα έχει!Από cm transfer,flash player,root explorer,εφαρμογή forum,m ihome,dolby,supersu και κερασάκι στην τούρτα power menu που θα γλιτώσει πολλά κουμπάκια από θάνατο!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Takis K: “Και εγω μια sim εχω περιμενω να φορτισει και θα κανω φορματ να δω εαν θα παιξει ” Από πια gtv την πέρασες από πάνω? Νομίζω είχες θέμα σε όλες της rom nikel από 6.10.20 και μετά? Κανε ρε συ μια καθαρή εγκατάσταση αν έχεις χρόνο να δούμε.99℅ θα χτύπαγε και στο δικό μου η sim. Το κόλπο που αναφερθηκε χθες με το recovery το δοκίμασες? Πια έκδοση έχεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @ipankas Την πρώτη που κυκλοφόρησαν τα παιδιά έβαλα(6,9,27νομιζω ).Β…