Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs δοκιμασε να τους κανεις απεγκατασταση και περασε τους ξανα....
-
Magic WormHole
Μήνυμα淘宝网(淘寶網) 全球站 =============== Δεκ 1st 2017, 9:00pm =============== OnePlus users launch petition for Project Treble support! - Gizchina.com
-
Magic WormHole
Μήνυμα@giwrgosalim τι εγινε τελικα σου ηρθε το honor? [Android] PAGF # 236 ~ Ubuntu Vibes)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαYandex.Disk
-
Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά κάπου διάβασα οτι ένα fix για burn in ειναι με uv light. Επειδή έχω της γυναίκας από τα νύχια να δοκιμάσω για λίγο ή θα καεί τελείως? ” τι fix burn ειναι τουτο? =============== Νοε 27th 2017, 7:26pm =============== Παράθεση από XiaoPST: “Αρα θεμα λειτουργικου η εφαρμογων δεν ειναι,σωστος? ” για πες μου αναλυτικα τι προβλημα εχει το κινητο?ποσες ωρες εχεις sot? =============== Νοε 27th 2017, 7:30pm =============== Παράθεση από markito: “Όχι, είσαι πολύ καλά MI5…
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs η τυχη του πρωταρη......
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs youtube.com/watch?v=-iaXUEBLAqI
-
Magic WormHole
Μήνυμαopen beta...lol.... =============== Νοε 25th 2017, 8:22pm =============== MIUI 9 development for OP5 | OnePlus 5
-
Παράθεση από XiaoPST: “Γεια σας παίδες. Είμαι με aex και θέλω να κάνω root. SuperSU θέλω γιατί το είχα και παλιότερα και είναι καλό. Μπορεί κάποιος να μου πει διαδικασία? Φλασαρισμα .zip μέσω twrp και όλα οκ? Ή θέλει και τίποτα έξτρα? Είναι εύκολο να βάλει κάποιος ενα λινκ SuperSU για mi5? =============== Νοε 24th 2017, 12:26am =============== Επίσης το SuperSU έχει κανένα θέμα με memory management σε αυτό το κινητό? Τρέχει κάποιο background task? Γιατί έχω ακούσει και τέτοια. ” [BETA][2017.11.2…