Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμααπο τις καλυτερες μερες και 4g+
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 οχι φιλε.....miui ειναι....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “@tasosko Εμενα γιατι ξεκιναει ετσι το tracking ρε συ;;;; Λεει οτι εχουν λαβει τις πληροφοριες για το πακετο μου και το περιμενουν.. Οταν ειχα παραλαβει με DPD το redmi Pro πηγε ακριβως οπως το δικο σου.. ” καλα εισαι σε καμια 10 μερες θα αλλαξει.μετα υπολογισε κανα 10 με 13 μερες......
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=C_F5SuHrYg8
-
Magic WormHole
Μήνυμαερχεται ο λυκος......
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=Lwr17_BDXGM&feature=youtu.be
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγω πάντως είμαι περήφανος, το έκανα κ δούλεψε μια...φορά το dual boot!! ” γιατι ρε συ φιλε τοσο δυσκολο ειναι?το ειχα κανα 5 μερες.....με την rr + miui μετα μονο rr.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@tasosko το logo του dualboot είναι αυτό?? ” ναι.........................
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs
-
Magic WormHole
Μήνυμα@giwrgosalim καλο κινητο ο αδερφος μου το 8 εχει και ειναι αρκετα καλο..αντε με το καλο να παραλαβεις
-
Magic WormHole
Μήνυμα@giwrgosalim ποιο κινητο πηρες τελικα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “έκανα ήδη format data...hellowwwwwwwwwwwwwww θα θελες να με πεις πως το κάνεις αυτό το zcx, μιας κ μέχρι τώρα κανείς δεν φιλοτιμήθηκε...έτσι εγκυκλοπαιδικά...να το γνωρίζω...για την επόμενη φορά!! ” [ZCX TWRP] Mi 5s - Capricorn Recovery TWRP 3.0.2-X 20161226 - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum οπως περνας ολα τα twrp
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “πως θα το αντιγράψω ρε για να το φλασάρω? αφoύ με βάζει στο unmodified system partition δε ξαναρωτάω κανένα σκουλήκι...μπορώ να τα κάνω σκ@τά μια χαρά και μόνος μου.... ” you know otg?lol
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Με το one plus? ” οχι φιλε νομιζω ηταν απο το mi5 με το oneplus απο εβδομαδα ο @demakhs θελει να <στησουμε< τα κινητα για φωτογραφιες
-
Magic WormHole
Μήνυμα