Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
Magic WormHole
Μήνυμασβηνε το φακελλο recovery @demakhs μεσα απο την rom για να μην περναει το μαμα......
-
@Bazilepap @chrisnik για μενα ενα πραγμα που με χαλασε ηταν τα notification led παντα ασπρο και μου φανηκε καπως βαρυ..... τωρα απο rom miui και τι κανει δεν ξερω γιατι απο την πρωτη μερα την αλλαξα(μεχρι να ξεκλειδωσω.....αλλο κολλημα και αυτο)....για μενα και παλι το ξαναλεω με τα spec του mi6 προτιμησα και πηρα το one plus 5 (εχει και amoled οθονη)..... παραπανω δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ουτε 20 μερες το κρατησα.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “@tasosko Την παραγγελια ποτε την εκανες;; ” 26 οκτωβριου gearbest
-
Magic WormHole
Μήνυμαελα και βουλγαρια ειμαστε.....
-
Παράθεση από intheend: “Παίδες μετά ένα δίμηνο απραξίας προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Bluetooth Nokia BH-118 Μαύρο | Multirama.gr . Το φόρτισα κανονικά , άνοιξε και το φωτάκι παίζει αλλά δεν το βλέπει το τηλεφωνο για κανένα λόγο. Βλέπει οτι συσκευές υπάρχουν τριγύρω άλλα όχι το συγκεκριμένο. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Υ.γ . δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις του τηλ που κάνεις ορατή/αόρατη την συσκευή! ” χωρις να ειμαι σιγουρος το Bluetooth σου λεει 2.1 η συσκευη σου ειναι 5.0 δεν γνωριζω αμα ει…
-
Παράθεση από sifamix: “Καλησπέρα παιδιά. Μολις παρέλαβα κ εγω το mi6 και προσπαθώ να το στήσω λιγάκι. Έχω ενα θεμα. Δε μπορω να παρω τηλ δν ακούω τπτ ουτε με ακούνε. Μήπως εχει ιδέα κάποιος τι μπορεί να είναι? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο μηπως ειναι κανα θεμα hardware?ποια rom εχει? μηπως εισαι για επιστροφη του κινητου?
-
Magic WormHole
Μήνυμαοποιος ενδιαφερεται για one plus 5(8/128)400euro με 3 nillkintempered glass και 2 θηκες σε ενα μηνα(περιπου) απο τωρα ας μου στειλει μηνυμα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Τόσο καιρό με φοβίζει με το Gearbest και τώρα μου το παίζει λυτρωτής ο ατιμος... @tasosko παρακολουθώ καθημερινά μπας και βγει τίποτα καλό στο banggood για 11.11 ” στο mi6 δεν περασε τελωνειο στο one plus δεν ξερω ακομα.θα σου πω οταν το παρω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαTelegram Desktop Telegram: Contact @Chinabay_deals ανταρα πανε τα κουπονια
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=v2IBu9Q-Bt0&feature=youtu.be
-
Magic WormHole
Μήνυμα[guide] how to record 240/480/960 fps smooth… | OnePlus 5 [MOD] HEVC/H.265 Video Recording V2.1 | OnePlus 5 ερχονται και αλλα......
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs ενα μικρο δειγμα....οι υπολοιπες απο το δικο μου....