Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από SEFIS33: “Αι Καλαα δεν δουλεύουν η πύρινες μάγκες... Υπάρχει θεμα κατι παίζεται με το android 7 γτ με το 6 παίζουν άψογα... Και οποιος δεν πιστεύει οτι υπαρχει πρόβλημα να κανει επανεκκίνηση το κινητο του και με το που το άνοιξει να τρεξει cpu Z η οποιο αλλο παρόμοιο App θα διαπιστώσετε οτι η πυρήνες δουλεύουν ολοι ρολοι... Οσοι ωρα το δουλευεις.. αμα το αφησεις στην ακρη για 5 λεπτα ο ύπνος ειναι πολύ βαθύς.. χαχαχααχχαχχ ” σε εσενα παλι καλα ανοιγει το cpu-z στο mi6 που δεν ανοιγε…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πολυ καλό, αλλά τοοοοσο χρήμα, δεν υπάρχει κ μάλιστα, δεν έχω κ κανένα λόγο να αλλαξοπιστήσω!! Να σ έβαζα κ σένα μια κόντρα με την κάμερα ή δεν θα το αντέξεις?? ” ειμαι στην αναμονη ακομα δεν το εχω παρει..... (Να σ έβαζα κ σένα μια κόντρα με την κάμερα ή δεν θα το αντέξεις?? :evil:) ξερεις οτι δεν λεω ποτε οχι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από balakof: “@demakhs εγώ πάντως το έδωσα το kenzo και πήγα στο OP5 8/128 και πραγματικά αξίζει. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk ” και εγω εδωσα το mi5 και το mi6 και παραγγειλα το one plus 5 8/128 ταπα το εργαλειο..... OnePlus 5 Android Oreo Beta Build Leaked - Download Now!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Τι φάση με το mia1 τόσο καλό είναι ρε σεις; Εμένα λίγο που είδα τι έχει μέσα χωρίς να δω κάποιο review δεν με ενθουσίασε καθόλου... ” η φαση ειναι οτι μπορεσαμε και πηραμε την camera απο την miui.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ρομπο μπορεί, ραμπο..αποκλείεται!! Ξεκιναω να ξαποστειλω τη resurrection, καλη χρυσή με απίστευτα πολύ καλύτερο σήμα δικτυου απο τη miui, αλλά σήμερα έβγαλα μονο βίντεο τον τσολιά μου στην παρέλαση κ δεν υπήρχε κουμπάκι κ για φωτο ταυτόχρονα ... Πολυ καιρό με τη miui, δύσκολα να αντέξεις σε άλλα κόλπα!! ” youtube.com/watch?v=o025Si1cIu0
-
Παράθεση από johnkeppas: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσει η ένταση του ηχείου για τις κλήσεις;;; Τόσο όταν το χρησιμοποιώ κανονικά όσο και όταν βάζω το μεγάφωνο(το χρειάζομαι συχνά στη δουλειά) ακούω πολύ χαμηλα τον συνομιλητή μου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μηπως χρειαζεσαι κατι τετοιο? viber4arise? ARISE Sound Systems™ - Auditory Research i… | Android Development and Hacking
-
Παράθεση από fog: “Από τη στιγμή που θα περάσει fastboot, τέρμα τα όποια δικά σου δεδομένα, έχουν διαγραφεί. Μόλις θα πάει να κάνει boot, θα του ζητήσει login στο mi account της συσκευής και εκεί, αφού δεν ξέρει κωδικό κλπ. το κινητό είναι πια άχρηστο γι αυτόν. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να το κλειδώσεις μέσω του mi account, όταν ανακαλύψεις ότι το έχασες ή στο έκλεψαν. Δες αυτή την πρόσφατη περίπτωση. Βρήκε το κινητό του μετά από μισό χρόνο, αφού ο άνθρωπος που το αγόρασε μην ξέροντας ότι είναι…