Παράθεση από Kmarkou: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από yiannism01: “Παράθεση από tasosko: “8o ” Από κάμερα πως είναι οι AOSP; Έχω στο kenzo και δεν φτάνουν σε ” Google Camera with HDR+ Ported to Snapdragon 820/821 and 835 Devices[APP][10-07-2017][Android 7][SnapDragonPRO-M… | Xiaomi Mi 5 ” και αν δεν μας αρέσει πως γυρνάμε στην κλασική κάμερα ; ” θα βρεις το apk και θα κανεις απεγκατασταση
Παράθεση από yiannism01: “Παράθεση από tasosko: “8o ” Από κάμερα πως είναι οι AOSP; Έχω στο kenzo και δεν φτάνουν σε ” Google Camera with HDR+ Ported to Snapdragon 820/821 and 835 Devices [APP][10-07-2017][Android 7][SnapDragonPRO-M… | Xiaomi Mi 5
Παράθεση από eptanhsios: “Ισως κάθεστε σε χώρο με κλιματισμό. Γίνεται να περάσω xtrv ή global / dev απο αυτή που ειμαι τωρα χωρις fastboot rom? Εχω θέμα με τις ραμ στο pc και δε μπορώ να περάσω ετσι ρομ. Αυτή ειναι η masik btw [ROM][MODS] 14.07.2017 Masik MIUI, Aroma Ins… | Xiaomi Mi 5 ” περασε την στο κινητο σου κανε 4 wipes και factory reset και φλασαρε
@NasDriver εχω νομιζω οτι παιζουν μεγαλο ρολο ><thermal drivers>< @eptanhsios αμα εισαι root βαλε το ex kernel manager η το kernel adiutor και τσεκαρε το msm_thermal αν εχεις την επιλογη στον kernel.....