Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από eptanhsios: “Παράθεση από tasosko: “@eptanhsios ενταξει ολα καλα? ” Δε βρήκα χρόνο ακόμα. Αν προλάβω το βραδάκι.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ” καταρχην θα παρεις full back up μετα θα κανεις ΟΛΑ τα wipes εκτος απο το internal storage και otg και μετα θα κανεις και factory reset. 1)φλασαρεις το firmware 2)φλασαρεις την rom 3)φλασαρεις τα gapps (arm64 7.1 καλυτερα τα pico) 4)reboot The Open GApps Project και αμα θες περισσοτερο βοηθεια-συζητηση βαλε το telegram απο playstore και μετα πα…
-
Παράθεση από eptanhsios: “Περασα μολις την τελευταία XTRV 8.5.2.0 Τα ίδια με τη θερμοκρασία. Μάλλον υδροψυξη και στο τηλέφωνο θα βάλω :-p Δοκιμή με LineageOS σύντομα. Μήπως και δούμε καμια άσπρη ( παγωμένη Αλάσκας ) μέρα :-p Απλά twrp και φλασαρισμα με wipe ή θέλει πρώτα backup ή whatever ? ” για μεταβαση αμα αποφασίσεις φλασαρε το filmware πρωτα......για να μην φας κανα error 7..... [TOOL][FIRMWARE] Flashable Firmware TWRP -&g… | Xiaomi Mi 5 και εδω o/c <παγωμενο>....
-
Παράθεση από demakhs: “ψάξε για το Baseus Phone stand ή κάτι αντίστοιχο...πρέπει να χει βγάλει και η xiaomi κάτι τέτοιο....μαμάει!! απλά ακουμπάς το τηλέφωνο πάνω και...τέλος!!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38687/ ουπς, μόλις πρόσεξα ότι έχεις παραγγείλει κάτι άλλο....anyway, δεν πειράζει...ας το δει κάποιος άλλος.. ” και τι κανει αυτο?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤοτε ριχτου ενα φλασαρισμα και μετα ρίξε και ενα antutu να δουμε.....score .... @takisfrag
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Πια νεύρα δεν υπάρχει κανένα θέμα απολύτως , άλλο ή διαφωνία και άλλο τα νεύρα αλίμονο !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βρες το αρχειον
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geozn8 τι έγινε ρε φιλέ πήρες το mi5s να γλυτωσεις το fingerprint και παλι στην πίτα επεσες?
-
Magic WormHole
Μήνυμαωραια δεν αντιλεγω αλλά πες που είναι το αρχείο γιατί στο ξαναλεω οτι δεν υπάρχει και να μην λέμε οτι είναι το mp decision και τους έχει stooped.αμα δεν έχει και σου δίνει antutu π.χ 150 αν το περάσεις θα έχεις 120. Αυτά τα θυμασε?
-
Magic WormHole
Μήνυμααφου ξερεις εσύ για πες που είναι το αρχείο να το βρει ο @takisfrag να του λυθεί η απορια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από tasosko: “@takisfrag εχεις mpdecision?για αυτο σου ειναι stopped? ” Ναι έχει Τάσο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βαζω στοίχημα κατά 99℅ δεν εχεις θα σου πω μετα....
-
Magic WormHole
Μήνυμααπο την 7 και μετα οχι και δεν ειμαι σιγουρος για την 6
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag εχεις mpdecision?για αυτο σου ειναι stopped?
-
Magic WormHole
Μήνυμαειμαι εδω για τυχον αποριες =============== Ιουν 11th 2017, 6:29pm =============== @takisfrag μονος σου μιλας μονος απαντας παραθεση στην παραθεση σου? μπραβο το αγορι μου......
-
Magic WormHole
Μήνυματο mpdecision δεν υπαρχει και μην με κανεις να βαλω miui να στο αποδειξω