Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από eptanhsios: “Παράθεση από tasosko: “@eptanhsios διαβασε εδω αλλα χωρις root μην <ψαχνεις πολλα> [root] How to increase max audio volume on s… | Xiaomi Mi 5 ” Θα rootαρω απλά πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα περί unlock boot loader κλπ καθώς έχω να ασχοληθώ καιρό με πειράγματα. Ευχαριστώ για το λινκ, αυτό θέλει root να φανταστώ έτσι; Γιατί το location των αρχείων τώρα που βλέπω δεν το εντοπίζω κάπου ” ουτε θα τα δεις αμα δεν κανεις root
-
Παράθεση από tasos17: “αρα κατεβαχω την νεα εκδοση του twrp την αποθηκευω στο κινητο τρεχω την επιλογη install image επιλεγω το αρχειο με την νεα εκδοση και swipe. οκ παντως η αληθεια ειναι οτι τωρα εδω και κανα 10λεπτο που ψαχνω δεν μπορω να βρω τον οδηγο για την εγκατασταση του twrp δεν τον βρισκω. η ειμαι πολυ αχρηστος η ειναι χωμενο σε κανενα thread με αλλο ονομα. ” TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
-
Παράθεση από spideman3: “Τους είναι παντελώς αδιάφορο τι λέμε σχετικά με τα προβλήματα της συσκευής. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο Mi5 σε όλες της συσκευές. Οι τύποι της Xiaomi είναι παντελώς αδιάφοροι για τα bugs. Ακόμα και στις beta ομάδες τους. Έχουν επισημάνει τα προβλήματα αλλά οι τύποι πλήρη αδιαφορία. ” τοτε τι ψαχνουν beta tester υπαρχει λογος?τελος παντων.... εδω και το καινουργιο twrp official..... Download TWRP for gemini
-
Παράθεση από spideman3: “@tasosko Το safetynet έχει αναφερθεί ότι ενεργοποιείται μόνο στις official rom. Όχι στις costum. ” γιωργο δεν το εχω διαβασει φιλε γιατι δεν εχω miui. με los που εχω δεν εχω καποιο θεμα παντως περναει το check. τωρα υπαρχει και καποιο zip....οποιος θελει το δοκιμαζει....αλλα δεν ξερω αν παιζει σε miui.... @dajannis για δες και εδω για το 3way που λεγαμε Magisk Module: 3 Way Reboot 7.5.11 | Xiaomi Mi 5
-
Παράθεση από tasos17: “@tasosko θελω να τρεξω το mi5 οπως το εχεις εσυ τουρμπατο τι κανω;; η εστω να τον φερω στα λογικα του οχι τωρα που ειναι underclocked επισης στο μπουταρισμα της συσκευης λεει κατω unlocked τι σημαινει;;; ειναι το ρουτ το bootloader η κατι αλλο;;; ” los εχεις η miui?για τις τραπεζες μπορεις να περασεις το magisk με το οποιο μπορεις να περασεις το safetynet
-
Παράθεση από eptanhsios: “O snap 820 που φοράει το prime mi5 *3/64 δεν είναι ουσιαστικά ένας 821; ” Snapdragon 820 - CPU performance cluster: 2 x Kryo running at 2.2GHz - CPU power efficiency cluster: 2 x Kryo running at 1.6GHz - GPU: Adreno 530 running at 624MHz Snapdragon 821 - CPU performance cluster: 2 x Kryo running at 2.4GHz - CPU power efficiency cluster: 2 x Kryo running at 2.0GHz - GPU: Adreno 530 running at 650+MHz με το overclοck μπορει...........
-
Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5
tasosko - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@dajannis σβησε το παλιο και δοκιμασε και με αυτο.... καπως ετσι πρεπει να στο εμφανιζει....
-
Magic WormHole
Μήνυμαγεια χαρα σε ολους.....
-
Magic WormHole
Μήνυμαξενινησαμε με κινητα μετα με καφετιερες και μετα εδω........
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν μπορω να σας φτασω...... @demakhs αλλαγη avatar.....πολλες ωρες στην δουλεια....
-
Magic WormHole
Μήνυμαρε @demakhs τι γινεται εδω ρε φιλε σαν να εχω χασει πολλα επεισοδια(δεν σου ζηταω περιληψη)γιατι θα τον ριξεις παλι τον server lol.......
-
καλη τυχη....