Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs εσυ τον ριχνεις τον server το νου σου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makisfz εγω που μπηκα μια το πρωι και μια τωρα?θα καταληξουμε σαν τον @takisfrag ...... @demakhs κανονισε για καμια περιληψη....
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας ....
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs τώρα σχολασα ρε φιλέ σήμερα πήγα για δουλεια...... Εντάξει το παιδι λέει να βαλουμε ο καθένας απο 1ευρω για να μπορεί να πάρει άλλο...τώρα που θα το χωσει άγνωστο....
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα
-
Παράθεση από mrvaggos: “Νομίζω πως δεν είναι θέμα ρομ γιατι το είχα και με την παλιά το πρόβλημα.. Ξαφνικά μου έγινε. Επίσης σε περίπτωση που χάλασε ο φορτιστής είδα εναν 2Α με 2000 mah είναι καλά? Τον kernel δεν γνωρίζω πως τον αλλάζω ” κοιταξε αμα ειναι να αγορασεις φορτιστη κοιταξε τους qiuick charge.... αλλα δοκιμασε και με αλλον πρωτα.επειδη ξαφνικα σου εγινε γι αυτο σου λεω να κανεις παλι εγκατασταση την rom o κερνελ δεν ειναι τιποτα ενα flasarisma και περναει δεν θελει τιποτα παραπανω....…
-
Αναμονή wifi Google play δες και αυτο
-
δοκιμασε να το φορτισεις και με κλειστο το τηλ.αστο κανα μισαωρο και ανοιξε το δες τι ποσοστο εχει αμα κανει τα ιδια δοκιμασε και με αλλον φορτιστη και αν παλι εχεις προβλημα μπορεις 1)να ξαναπερασεις την rom με καθαρη εγκατασταση 2)να περασεις εναν kernel να δεις αμα βελτιωθει(οπως λεει και ο φιλος μου @Jason-S) @mrvaggos
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας...