Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από notakos86: “Καλησπερα παιδια και απο μενα, Εντελως νεος κατοχος του mi5 (3/64) ΜΙUΙ VERSION 8 GLOBAL 7.3.30 ΒΕΤΑ (android version 7.0 nrd90m) ” Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος αστο οπως ειναι απλα θα κανεις update καθε εβδομαδα διαφορετικα πρεπει να πας σε stable. οπως θες
-
Παράθεση από dimitrisarta: “Την απεσειραν απο το global en.miui.com την 8.2.1.0 για το mi5 και επανεφεραν την προηγουμενη 8.1.4.0. Για οποιων θελει να κατεβασει την προηγουμενη rom σε recovery η σε fastboot μπορει. ” το θεμα ειναι γιατι την εδωσαν?και δευτερον αφου την απεσυραν σημαινει οτι ολοι που την εχουν περασει πρεπει να την αλλαξουν..... ακoμα μια φορα συγχαρητήρια στην miui.
-
Magic WormHole
Μήνυμακανενας με lada>?
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα.
-
Παράθεση από geozn8: “Εμένα ούτε προσωρινά δεν φτιάχνει ... Μου φαίνεται φτιάχνει ένα χαλάει το άλλο ... Τι να πούμε ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα...!!! ” πιστευω καποτε να σταθεροποιηθουν ολα δοκιμαστε προσωρινα με το f-droid στην αναζητηση ψαχτε το Yalp Store F-Droid – Free and Open Source Android App Repository F-Droid
-
Παράθεση από tasos17: “Είχα ένα σχετικά δυνατό password και έμπαινα από το κινητό και το σπίτι. Το θέμα είναι ότι είχα βάλει 2step και το κατάφεραν. Οταν λέει πιθανή πρόσβαση τι εννοούν; ότι μπήκαν η απλά ότι πήγαν να μπουν και μετά βρήκαν μπροστά τους το 2step και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλαξε email
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους
-
Magic WormHole
Μήνυμαπαντως βλεπω προοδο ξεκινησαμε απο το σημειο g και φτασαμε μεχρι το 6g
-
Magic WormHole
Μήνυμασε λιγο θα μας επιτρεψουν και το adblock πολυ τσοντα παιζει.....
-
Magic WormHole
Μήνυμαπολυ καλημερα σας......
-
Παράθεση από intheend: “Εδω τι περιπτωση έχουμε παίδες Magisk | Ο νέος τρόπος root που θα στείλει στη σύνταξη το SuperSU και το Xposed framework! | Dr. Android ? μπορουμε να το περασουμε και εμείς ? Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε? ” παρε ενα back-up κατεβασε το magisk manager απο playstore και μην πειραξεις το su λογικα θα δουλεψει ειναι συμβατο με τις εφαρμογες αλλα αν εχεις android 7 μην ψαχνεις για τ…
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=o0MIFHLIzZY
-
Παράθεση από maiknet: “Θα με βοηθούσατε πολύ αν μπορούσατε να με προτείνετε τι να διαλέξω.Mi5 ή Readmi pro ; ” εδω που μπηκες να ρωτησεις τι θελεις να σου πουμε? εδω ειναι η σελιδα των κολλημενων mi πεντακιδων....... μην το σκεφτεσαι καθολου.......εννοειται mi5....αποψη δικη μου..... Xiaomi Redmi Pro - Full phone specifications Xiaomi Mi 5 - Full phone specifications