Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• @notakos86 αμα σου αρεσει να κανει update καθε εβδομαδα το αφηνεις οπως ειναι(θα εισαι με λιγα λογια beta tester)αν δεν θες πας σε stable λογικα ειναι κλειδωμενος ο bootloader σε πειραζει αμα πχ θελεις να κανεις root η και να περασεις την ελληνικη rom

• Παράθεση από notakos86: “Καλησπερα παιδια και απο μενα, Εντελως νεος κατοχος του mi5 (3/64) ΜΙUΙ VERSION 8 GLOBAL 7.3.30 ΒΕΤΑ (android version 7.0 nrd90m) ” Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος αστο οπως ειναι απλα θα κανεις update καθε εβδομαδα διαφορετικα πρεπει να πας σε stable. οπως θες

• Παράθεση από markito: “Υπεκυψαν στις πιέσεις του κόσμου που φώναζαν ποτε θα την πάρουμε και πότε θα την πάρουμε. Φτιαχτε την όπως πρέπει και δώστε τη μετά,ασε τους να χτυπιούνται αλλά προφανώς ήθελαν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο. ” εδω πρεπει να γελασουμε η να κλαψουμε?

• Παράθεση από dimitrisarta: “Την απεσειραν απο το global en.miui.com την 8.2.1.0 για το mi5 και επανεφεραν την προηγουμενη 8.1.4.0. Για οποιων θελει να κατεβασει την προηγουμενη rom σε recovery η σε fastboot μπορει. ” το θεμα ειναι γιατι την εδωσαν?και δευτερον αφου την απεσυραν σημαινει οτι ολοι που την εχουν περασει πρεπει να την αλλαξουν..... ακoμα μια φορα συγχαρητήρια στην miui.

• Magic WormHole

tasosko - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

κανενας με lada>?

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα.

• Παράθεση από geoanto555: “Βρε κουτό παιδι. Ποιος θα δώσει εργαλείο για να πάρει διπυρηνο κινητό; ” ακομα εχει εχουμε μεινει?και παρακαλω να με αποκαλειται απο εδω και περα τετραπυρηνο...... και δες ποσο χρονο ειναι online

• Παράθεση από geozn8: “Εμένα ούτε προσωρινά δεν φτιάχνει ... Μου φαίνεται φτιάχνει ένα χαλάει το άλλο ... Τι να πούμε ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα...!!! ” πιστευω καποτε να σταθεροποιηθουν ολα δοκιμαστε προσωρινα με το f-droid στην αναζητηση ψαχτε το Yalp Store F-Droid – Free and Open Source Android App Repository F-Droid

• Παράθεση από tasos17: “Είχα ένα σχετικά δυνατό password και έμπαινα από το κινητό και το σπίτι. Το θέμα είναι ότι είχα βάλει 2step και το κατάφεραν. Οταν λέει πιθανή πρόσβαση τι εννοούν; ότι μπήκαν η απλά ότι πήγαν να μπουν και μετά βρήκαν μπροστά τους το 2step και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλαξε email

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα σε ολους

• Magic WormHole

Μήνυμα

παντως βλεπω προοδο ξεκινησαμε απο το σημειο g και φτασαμε μεχρι το 6g

• Magic WormHole

Μήνυμα

σε λιγο θα μας επιτρεψουν και το adblock πολυ τσοντα παιζει.....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• κανε πρωτα ενα full unroot μεσα απο το su κανε reboot.μετα μπες twrp φλασαρε το zip @intheend αμα φας κανα bootloop στειλε μου μην να σου πω τι να κανεις...

• Magic WormHole

Μήνυμα

πολυ καλημερα σας......

• Παράθεση από intheend: “Εδω τι περιπτωση έχουμε παίδες Magisk | Ο νέος τρόπος root που θα στείλει στη σύνταξη το SuperSU και το Xposed framework! | Dr. Android ? μπορουμε να το περασουμε και εμείς ? Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε? ” παρε ενα back-up κατεβασε το magisk manager απο playstore και μην πειραξεις το su λογικα θα δουλεψει ειναι συμβατο με τις εφαρμογες αλλα αν εχεις android 7 μην ψαχνεις για τ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=o0MIFHLIzZY

• Παράθεση από maiknet: “Θα με βοηθούσατε πολύ αν μπορούσατε να με προτείνετε τι να διαλέξω.Mi5 ή Readmi pro ; ” εδω που μπηκες να ρωτησεις τι θελεις να σου πουμε? εδω ειναι η σελιδα των κολλημενων mi πεντακιδων....... μην το σκεφτεσαι καθολου.......εννοειται mi5....αποψη δικη μου..... Xiaomi Redmi Pro - Full phone specifications Xiaomi Mi 5 - Full phone specifications