Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Flawless13: “Το δοκιμάσαμε αλλά πάλι τα ίδια.Να δοκιμάσω να κάνω κάνα wipe data? ” δοκιμασε κανε 2 wipe στο dalvik/art και cache αλλα απο την στιγμη που περασε το τεστ...δεν ξερω μετα κανε μια καθαρη εγκατασταση με fastboot οπως ειπε ο φιλος μου @spideman3

• Magic WormHole

tasosko - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημερα σας.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από Flawless13: “Εφτιαξε με το ποστ 8 αλλα στο σκαιπ τα ιδια,στις κλησεις κλπ κομπλε ” αμα εχεις μονο θεμα στο skype δοκιμασε να το κανεις απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα και βλεπεις....

• Παράθεση από Flawless13: “Σπερα εγώ και ο ξάδερφος μου έχουμε το mi5 και εγώ φοράω ελληνική αυτός global.Το θέμα είναι ότι όταν τον παίρνουν τηλέφωνο είτε παίρνει αυτός (κανονική κλήση/skype call) η οθόνη του μαυρίζει και δεν μπορεί ούτε να κλείσει την κλήση ούτε να δει τίποτα.Ισως σχετίζεται με τον proximity sensor αλλά πώς το κάνεις turn on/off? ” μηπως το <εμποδιζει> κατι στον σενσορα? δοκιμασε ποστ 8 και 20 Proximity Sensor Problem - Page2 - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum youtu…

• Παράθεση από chrisnik: “Ελπιζω να μην αρχισουν να κοιμουνται ολοι οι πυρηνες μετα.... ” εδω μπορει να τα καταφερουν αλλα οταν πανε σε miui 9 εκει να δεις τι εχει να γινει εγω παντος δεν εχω θεμα ολα δουλευουν ρολοι....και για overclock δες θερμοκρασιες.... Υ.Γ και kcal control.....

• What Mi Devices Have Received MIUI 8 Based on Android N? Check the List Here! - News - Xiaomi MIUI Official Forum

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα...απαντες

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα αντε εμεις εχουμε γιορτη τα πινγκουινια τι γιορταζουν?

• @tountoulas ναι εχεις την officia global stable

• Παράθεση από kleo: “tasosko την 8.1.4 ” αμα εισαι root να σου στειλει καποιος με miui ας ειναι και dev ενα αρχειο mixer_paths_tasha.xml.zip και θα το περασεις στο root-etc με δικαιωματα rw-r--r-- αν οχι περνα αλλη rom

• Παράθεση από kleo: “παιδιά έχω χαμηλή ένταση στο ακουστικό του τηλεφωνου διορθώνετε? για να ακούσω πρέπει να έχει πολλή ησυχία. το έχω δυναμώσει οσο πάει . ” κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο την rom.. ποια εχεις?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• τωρα @markito εισαι στο 47% μπαταρια και εχεις 2840mA σωστα?αμα δεις οταν θα εισαι π.χ στο 25% θα φορτωνει με 3000mA...... το οριο ειναι 3000mA στον φορτιστη και στο κινητο σου σωστα μεχρι εδω? ε αμα θες αγορασε καλωδιο αλλο.....τι νομιζεις θα φτασεις τα 5000mA?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasosko: “.ο φορτιστης παιζει ρολο οχι το καλωδιο ” Όχι φίλε.... απλά έτυχε να έχεις πάρει ένα φτηνό, καλό καλώδιο..Σε lg g2 φίλου μου με διαφορετικό καλώδιο 1 ωρα διαφορά στην φόρτιση.. Παίζει ρόλο... απλά δεν χρειάζεται να καρφωνόμαστε ότι πάντα το καλό θα είναι ακριβό.. ” δεν νομιζω να ειναι φτηνο 20 ευρω...belkin type c(δες και προδιαγραφες) το πρωτο ειναι το μανισιο και το δευτερο το belkin

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tasosko: “δεν υπαρχει θεμα το ιδιο πραμα ειναι......ο φορτιστης παιζει ρολο οχι το καλωδιο(και εγω ετσι νομιζα και καρφωθηκα τζαμπα (+20euro για καλωδιο) ” Υπάρχουν διαφορές στα καλώδια, όπως υπάρχουν διαφορές και στα καλώδια ηλεκτρολογικών εγκατάστασεων. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι η διατομή τους. Ενα μικρό αρθράκι για όποιον ενδιαφέρεται => lifehacker.com/cables-can-sign…ing-speed-of-y-1532784722 Και μια αναζήτηση στο Google -> 28/24AWG Cable - Αναζήτηση …

• Παράθεση από markito: “Σήμερα μου ήρθε από aliexpress ένας Aukey Quick charger 3.0 φορτιστής . Είχε μέσα ένα καλώδιο αλλά δεν είναι type-c. Λέτε να έχω θέμα στην ταχύτητα φόρτισης αν βάλω το καλώδιο που είχε έρθει με το τηλέφωνο? ” δεν υπαρχει θεμα το ιδιο πραμα ειναι......ο φορτιστης παιζει ρολο οχι το καλωδιο(και εγω ετσι νομιζα και καρφωθηκα τζαμπα (+20euro για καλωδιο)

• Παράθεση από dimitrisarta: “Δεν ξερω με τρωει το χερι και σκεφτομαι κατι αλλο. Σκεφτομαι να κατεβασω απο την fastboot global developer και να την περασω με το mi flash. ” μην το σκεφτεσαι αλλο.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΚΩΛΗΚΑ

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλα δεν σας χωρεσε εδω πηγατε και αλλου να γραφετε?