Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Παράθεση από Flawless13: “Σπερα εγώ και ο ξάδερφος μου έχουμε το mi5 και εγώ φοράω ελληνική αυτός global.Το θέμα είναι ότι όταν τον παίρνουν τηλέφωνο είτε παίρνει αυτός (κανονική κλήση/skype call) η οθόνη του μαυρίζει και δεν μπορεί ούτε να κλείσει την κλήση ούτε να δει τίποτα.Ισως σχετίζεται με τον proximity sensor αλλά πώς το κάνεις turn on/off? ” μηπως το <εμποδιζει> κατι στον σενσορα? δοκιμασε ποστ 8 και 20 Proximity Sensor Problem - Page2 - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum youtu…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα...απαντες
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα αντε εμεις εχουμε γιορτη τα πινγκουινια τι γιορταζουν?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasosko: “.ο φορτιστης παιζει ρολο οχι το καλωδιο ” Όχι φίλε.... απλά έτυχε να έχεις πάρει ένα φτηνό, καλό καλώδιο..Σε lg g2 φίλου μου με διαφορετικό καλώδιο 1 ωρα διαφορά στην φόρτιση.. Παίζει ρόλο... απλά δεν χρειάζεται να καρφωνόμαστε ότι πάντα το καλό θα είναι ακριβό.. ” δεν νομιζω να ειναι φτηνο 20 ευρω...belkin type c(δες και προδιαγραφες) το πρωτο ειναι το μανισιο και το δευτερο το belkin
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tasosko: “δεν υπαρχει θεμα το ιδιο πραμα ειναι......ο φορτιστης παιζει ρολο οχι το καλωδιο(και εγω ετσι νομιζα και καρφωθηκα τζαμπα (+20euro για καλωδιο) ” Υπάρχουν διαφορές στα καλώδια, όπως υπάρχουν διαφορές και στα καλώδια ηλεκτρολογικών εγκατάστασεων. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι η διατομή τους. Ενα μικρό αρθράκι για όποιον ενδιαφέρεται => lifehacker.com/cables-can-sign…ing-speed-of-y-1532784722 Και μια αναζήτηση στο Google -> 28/24AWG Cable - Αναζήτηση …
-
Παράθεση από markito: “Σήμερα μου ήρθε από aliexpress ένας Aukey Quick charger 3.0 φορτιστής . Είχε μέσα ένα καλώδιο αλλά δεν είναι type-c. Λέτε να έχω θέμα στην ταχύτητα φόρτισης αν βάλω το καλώδιο που είχε έρθει με το τηλέφωνο? ” δεν υπαρχει θεμα το ιδιο πραμα ειναι......ο φορτιστης παιζει ρολο οχι το καλωδιο(και εγω ετσι νομιζα και καρφωθηκα τζαμπα (+20euro για καλωδιο)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΚΩΛΗΚΑ
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλα δεν σας χωρεσε εδω πηγατε και αλλου να γραφετε?