Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας......
-
ενα καινουργιο mod απο xda παιζει μπαλα(το εβαλα κιολας)και εχω ηχο στερεοφωνικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε κλησεις-youtube οτι εχει σχεση με ηχο...το ακουστικο μετατρεπετε σε ηχειο....μαγκες τα σπαει.... τεσταρισμενο 100% και δουλεύει σε ressurection remix rom ... για miui οποιος θελει το δοκιμαζει και μας λεει.... Mi5 Dual Speaker Mod | Xiaomi Mi 5
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα στο πληθος.....
-
και root και safetynet pass και pokemon go..... =============== Μαρ 17th 2017, 12:02am =============== Παράθεση από alpeppas: “Το θεμα με την 800 αρα δεν θα λυθεί μάλλον ποτε γιατι απο οτι διάβασα περιορίζει η κεραία. Ακομη και οσοι ξεκλειδωσαν την 800 λόγω κεραίας δεν μπόρεσαν να την χρησιμοποιήσουν. Οπότε 4g ειδικά με wind δεν θα έχετε παντού. Αθηνα σε πολλές περιοχες θα είστε οκ. Ελευσίνα πχ δεν πιάνω πουθενά ενω cosmote εχω 4g. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γιατι αγχώνε…
-
Παράθεση από Kataras: “Έχω mozilla το ίδιο κ με chrome... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τοτε περιμενεις να σου απαντησει καποιος με την ιδια rom... αν το κανει μονο σε σενα τοτε περασε την παλι απο πανω με τα 2 wipes και βλεπεις....' στην χειροτερη την φλασαρεις ξανα αλλα με clean install
-
Παράθεση από Kataras: “Καλησπέρα...Παιδιά έχω 1 θέματακι παλιά έβαζα διάφορες σελίδες Add Home Screen τώρα το κάνω κ δεν μ την πετάει στην επιφάνεια... Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? 227fc5b41d22c9b6a4e60963f25ee8eb.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” twrp καντου wipe dalvik-art και cache και δες αμα γινει τιποτα
-
Magic WormHole
Μήνυμαlike
-
Παράθεση από dajannis: “Παράθεση από spideman3: “Κινητό και τηλεόραση είναι στο ιντερνέτ από το ίδιο δίκτυο? @dajannis ” Φυσικά, πρώτη φόρα το κάνω? με το Mi3 που είχα και θα το κλαίω για πολύ καιρό ακόμη, μια χαρά δούλευε.και το Ρεδμι νοτε 4 δεν βρίσκει τίποτα. " μόνο TV βρίσκουν? η και τηλ. σσυσκευες? ρε λές να φταίιει το ρούτερ? Zte ZXHN H108N V2.5 ” κανε reset στο router σου για αρχη....
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.....
-
Παράθεση από ail31ou: “Οταν φλασαρουμε και βγαινουν κόκκινα γράμματα αλλα η διαδικασια δεν διακοπτεται, τι πρεπει να κανουμε?.... Δεχομαστετην εγκατασταση που έγινε ή ξαναπροσπαθουμε με αλλη μεθοδο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αναλογα τι κοκκινα γραμματα εβγαλε