Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

tasosko - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από takisfrag: “Άσε που είναι από μόνο του σκότωμα το ραντεβού ( 6 η ώρα το πρωί ) να πας για μονομαχία ! Από τι ώρα πρέπει να σηκωθείς ; ” αν είναι κανένας κανονικός άνθρωπος, κατά τις 5 το πρωι...εσύ πρέπει να ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι 3-4 βράδια πριν!! ”

• @Jason-S οχι φιλε για οποιον θελει να περασει μονος του την global stable....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “@derveni έλιωσα με το προ-προηγούμενο μήνυμα σου..... (να τα λέμε κι αυτά... ) Μετά έλιωσα κ με το σχόλιο της θετικής απάντησης στο μήνυμα του γλυκού ντομα-ΤΑΚΗ: "Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni (3 λεπτά νωρίτερα) Αιτία: Αποφυγή αιματοχυσίας, σωστή τακτική, έδωσε τόπο στην οργή και στον @demakhs" ” Άσε που είναι από μόνο του σκότωμα το ραντεβού ( 6 η ώρα το πρωί ) να πας για μονομαχία ! Από τι ώρα πρέπει να σηκωθείς ; Στάλθηκ…

• MIUI Global stable Nougat based 8.2.1 releas… | Xiaomi Mi 5

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=iiPedZzE3a0

• Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από markito: “Στο mi5 η fixed είναι ίσως ότι καλύτερο μέχρι τώρα ” Την πέρασες από το twrp μόνο με wipe cache - dalvik η έκανες και κάποιο format?? Βασικά Παιδιά εχτές κατέβασα την fixed για mi5 αλλά έτρεχα και δεν πρόλαβα να την βάλω.. Και επειδή 4-5 της έχω βάλει πάντα από πάνω αυτήν την φορά έλεγα να την βάλω ποιο καθαρή.. Τι να πατήσω Wipe factory reset που κάνει μόνο wipe data στην ουσία αλλά όχι format data που σβήνονται όλα σωστά?? ποιο βαθμό πατήσω ώστε να …

• Magic WormHole

Μήνυμα

αρε @takisfrag και @spideman3 τι μου θυμίσατε..... αστυνομος σαινης και μπλεικ......

• Παράθεση από Jason-S: “Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να πάρω το backup από το κινητό να το βάλω στο pc και δεν με αφήνει με την καμια. Ενώ άλλους φακέλους με αφήνει να τους πάρω. Έχω αλλάξει και καλώδιο και οι drivers είναι σωστοί . Υπάρχει καμία λύση ; Ακόμα και με ftp προσπάθησα αλλά δεν.. Sent from my MI 5 using Tapatalk ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Από doogee ξέρω μόνο το doogee style. ” hot dog?

• Antutu score από τα xiaomi

tasosko - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “Μπορεί να ανέβει και άλλο.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σκιστο.....αλλα βαλε καλυτερα αναλυτικο detail....3d-UX-cpu-ram ” Στάλθηκε από το Mi5 Pro χρησιμοποιώντας tapatalk ” μπραβο σου φιλε αυτα ειναι.... πολυ ανεβασμα εχεις στο 3d η καρτα τρεχει 652 Mhz? και λιγο O/C ακομα ετσι?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα στα αλανια..................

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Παιδιά δεν ξέρω αν το γνωρίζετε πάντως σας λέω το needrom.com έχει πολλές ωραίες ρομ για αρκετές μάρκες κινητών. ” ενα ειναι το site xda....

• Magic WormHole

Μήνυμα

για να το κερδισω πρεπει να κανω και παραγγελια?

• Magic WormHole

Μήνυμα

ποιος εσκασε μυτη ρε?αχαχαχαχαχαχαχαχ................

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Δείτε τι έγραψε ο σκληκιάρης ρε παιδιά αν είσαι Αρχισκληξ είσαι παντού (Hidden Content) είναι στον διαγωνισμό για το RN4X post 175. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32017/ ” δεν τον εχεις δει καθε τεταρτη με 2 σακουλες πραματα φευγει απο το ταχυδρομειο...

• καλη τυχη σε ολους...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@linuxilakis mi6 και ξερο ψωμι.......

• Παράθεση από trifos: “Παράθεση από tasosko: “καλημερα μπορει καποιος να μου απαντησει αν πρεπει να ακυρωσω τα παντα απο το mi clound-find device? δεν χρησιμοποιώ πλεον την miui..... ” Δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά εγω ειχα καποια θέματα(έστελνε μηνύματα και με χρέωνε) με το mi cloud και απενεργοποίησα τον εντοπισμό και κάποια που δεν θυμάμαι. ” γιατι εγω καταλαβα?