Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους....
-
Παράθεση από markito: “Σε διπλανο φορουμ 2 παιδιά οι οποιοι ήταν beta tester σε kernel έκαψαν την οθονη του κινητού τους. Λογικά δεν εγινε σκοπιμα απο τον developer αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα αφού ήταν εθελοντές testers. Οι συσκευέςες δεν ήταν xiaomi. Και εγώ το ρισκαρα πολύ με τους kernel σε προηγούμενο κινητό μου αλλά θέλει προσοχή. ” μπορει αμα ο dev εχει μαυρα μεσανυχτα........ πανω απο 30 kernel εχω βαλει μονο random reboots τιποτα αλλο..... =============== Μαρ 13th 2017, 1:15a…
-
Magic WormHole
Μήνυμαγεια σας σκουλικια και μη....
-
Antutu score από τα xiaomi
tasosko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Μπορεί να ανέβει και άλλο.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σκιστο..... αλλα βαλε καλυτερα αναλυτικο detail....3d-UX-cpu-ram
-
Παράθεση από spideman3: “Fastboot rom official global developer με το miflash tools. Και τέρμα τα παιχνίδια με τους kernel Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαρ 11th 2017, 8:36pm =============== Πρωτα FR και στο miflash επιλογή clean all. ” δεν ειναι θεμα kernel γιωργο ειναι θεμα super su.
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4
-
Παράθεση από dajannis: “Παράθεση από tasosko: “τον kernel τον φλασαρουμε απο την στιγμη που αλλαζουμε rom.. ” ΔΛΔ αν εχουμε την >official Global δεν γίνεται να την βάλουμε? =============== Μαρ 11th 2017, 6:44pm =============== @markito για ποιο λόγο να αλλάξεις το ZCX-TWRP? μια χαρα δουλεύει και εχει OTA updater ” μπορεις να αλλαξεις kernel αρκει η rom που εχεις να ειναι android 7 το zcx ειναι unofficial στην χτεσινη αναθαθμιση του official twrp (3.1.0-0) εδωσαν αρκετα χαρακτηριστικα.... διαβασε…
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
Παράθεση από markito: “Παράθεση από tasosko: “TWRP v3.1.0 is now Rolling out with Support for ADB Backup, A/B OTA Zips, and More Download TWRP for gemini ” @tasosko να το βαλουμε ή να μεινoυμε στο zcx? ” αυτο ειναι official τωρα να σου πω να το βαλεις δεν ξερω φιλε....εχω θα το περασω παντως...αλλα να ξερεις αμα αλλαξεις δεν θα σου αναγνωριζει τα back-up (λογικα) θα πρεπει να παρεις ξανα.... παρε το back up σου βαλτο μεσα στο pc αυτο που εχεις τωρα(αμα παει κατι στραβα) μετα μπες στο twrp σβηστο…
-
Μήνυμα@apsogos4ever ειναι μεσα απο την rom αλλα πρεπει να εχεις εναλλακτικη π.χ intelli thermal(που πρεπει να υποστηριζει ο kernel) υπαρχει περιπτωση να το καψεις...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από tasosko: “τραβα του και κανα 3 απανωτα και θα παρεις..... ” σωστός ο παίκτης.... αχχαχαχαχαχα Sent from my MI 5s using Tapatalk ” αμα πειραξεις το thermal engine θα παρεις +8
-
Μήνυματραβα του και κανα 3 απανωτα και θα παρεις.....
-
Παράθεση από demakhs: “Γιατί είναι πολύ εξελιγμένη τεχνολογία... Στην Αμερική που επιτρέπεται , το google photos αναγνωρίζει πρόσωπα ακόμα κ σε....κορνίζα!! Μου το δείξανε τις προάλλες κ μου πεσαν τα μούτρα... Φυσικά κ το ενεργοποίησα κ στη συσκευή μου με...υπόγειες μεθόδους, εκπληκτικό κ σοκαριστικό συνάμα!! ” γιατι το λες αυτο και με στεναχωρείς εμεις εχουμε τον κιτσο..... youtube.com/watch?v=yT2FeMfLwMI
-
Παράθεση από intheend: “το είναι αυτό το πλαίσιο υπηρεσιών που κάνει συνέχεια wake ξέρει κανείς? Επίσης 27% είναι καλό η καλο νούμερο? ” Xiaomi Service Framework (εχεις πολλα wakelocks) ψαξτο..... 27% ειναι ξυπνιο το κινητο απο 1 μερα και 18 ωρες και στο viber επισης... xiaomi service framework wakelocks - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum