Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@intheend 1)ναι φλασαρεις το zip 2)καθε φορα που περνας update της rom θα φλασαρεις και τον kernel 3)με την φωτεινότητα εχει καποιο θεμα αλλα δεν εχει προβλημα θα το δεις και μονος σου 4)η εκδοση v1 νομιζω οτι πρεπει να ξαναφλασαρεις το su θα το δεις 5)δεν θυμαμαι αλλα νομιζω πως δουλευει..... =============== Μαρ 10th 2017, 2:28pm =============== και εδω αλλα μονο οποιος εχει official rom στις αλλες δεν δουλευει το bluetooth.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ :WARNING [KERNEL] [Feb 20] priimaGemini…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολη την παρεα........
-
Magic WormHole
Μήνυμααρε αυτη η xiaomi σε λιγο καιρο και κανα αμαξι θα κανει ακουσαμε και για καφετιερες.... τι αλλο θα δουμε......
-
Παράθεση από markito: “@tasosko μπορεις να δώσεις λινκ για download τον κερνελ? Ερ. 1)Φλασάρουμε οπως ειναι χωρις wipes σωστά? 2)Σε περιπτωση αλλάγης ρομ με wipes τα cache-dalvik μένει ο κερνελ ή θέλει πέρασμα ξανα? 3)Αξιζει η αλλαγή ή μενουμε στον στοκ? Ευχαριστώ! ” τον kernel τον φλασαρουμε απο την στιγμη που αλλαζουμε rom.... ναι φλασαρισμα χωρις κανενα wipes για μενα ναι αξιζει..... [KERNEL][MIUI][UBER][GRAPHITE][O3] DragonXia… | Xiaomi Mi 5
-
δεν θελει τιποτα ενα απλο φλασαρισμα ειναι. το θεμα ειναι η το αφηνεις οπως ειναι η αρχιζεις το διαβασμα να το φερεις οπως εσυ θελεις το κινητο.πχ με το EX Kernel manager πριν κανετε οτιδηποτε παρτε ενα back-up με ολα τσεκαρισμενα.... τωρα στην περιπτωση που κατι δεν πηγε καλα κατεβαστε απο playstore την εφαρμογη flashify μονο σε root δουλευει... εννοειτε οτι πριν αλλαξεις kernel θα παρεις το back-up με τον μανισιο kernel.... @intheend @Jason-S
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “καινουρια σκλικια, συνεχίζουν κ στρατολογούνται, αρχηγοί πιγκου κ πιγκου (απλά) λιποταχτουν κ φυγομαχουν, κάποιο (δε λέω ποιο γλυκουλι γουτσου γουτσου) βρίσκεται σε νιρβανα...κ το αποκαλείς πόλεμο μετά αυτό... ” αυτα αλλοι να τα βλεπουν
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs α όλα και όλα μην κανεις παραθέσεις θα σε μαλωσω και εγώ...
-
Magic WormHole
Μήνυμαμιλαμε απο εδω και απο εκει και παλι ανταρα τα πας τα μικι μαους.....
-
Παράθεση από tasos17: “αν δεν κανω λαθος στην συσκευασια του κινητου το μι5 ερχεται με Quick charge 2,0 αξιζει να αγορασω 3,0;; γιατι διαφορες στην φορτιση μιλαμε;; επισης μηπως ειναι καλυτερη μακροχρονια για την μπαταρια η φορτιση με το 3,0??? αν ναι στειλτε καμια προταση για αγορα ” βαλε το ampere απο playstore και δες ποσα mΑ σου δινει εγω εχω Q/C 3.0 απο 12% περιπου σε 100% κανει περιπου 1 ωρα και 20 λεπτα... να σου πω την αληθεια με τον μανισιο φορτιστη δεν το φορτισα καμια φορα.σε εσενα πο…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “η κάτι θα βγήκε ή κάτι θα μπήκε με μεγάλο μέγεθος!!! ”
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
Magic WormHole
Μήνυμααχαχαχαχαα χαχαχαχαχαχαχαχ
-
Παράθεση από Kmarkou: “επειδή λίγο με την developer rom έχω ξενερώσει, από τον Δεκέμβριο και μετά έχει bugs που δεν βλέπω να διορθώνονται, αν βάλω stable με factory reset α. διαγράφετε το internal storage β. αν κάνω backup με το mi cloud για τις εφαρμογές κτλ θα μου τα επαναφέρει όλα αυτόματα η να προτιμήσω titanium ” αμα δεν κανεις wipe το internal storage δεν θα πειραξει τιποτα αμα εχεις το titanium καντο για σιγουρα απο εκει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “αφοί ήταν η κότα του ΤΣΑΚ βρε ” αφοί ήταν η κότα του ΤΣΑΚ βρε.......
-
Magic WormHole
Μήνυμαξεκολιαστηκε?