Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Καλησπέρα παιδιά .Και εγώ σε ido με κλειδωμένο bootloader ειμαι . Το πήρα χαμπάρι πριν κανα 2 μήνες . Αναβαθμίσεις μεχρι την τελευταία xtrv ολα καλά . Έχω περάσει lineage os και ξαναγύρισα με twrp ρεστορε , πάλι όλα καλά . Το θέμα είναι τώρα μου ΄βιδώθηκε να τον ξεκλειδώσω . Εχω δοκιμάσει τα πάντα στους οδηγούς και στο en.miui αλλα κολλάει στο 50% . verifyng device at 50% - "can't get info, connect again." Η ύστατη λύση είναι αν καταλαβα καλα να πάω σε china dev , ξεκλειδων…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους μας.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “σκωληξ εισαι ο πρωτος που επιβεβαιωνει οτι εκανες αναβαθμισει ελληνικη με κλειδωμενο bootloader χωρις να 'πεσεις' σε bootloop ” μονο εμεις τα κανουμε αυτα.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “ήθελα να τελειώνω σήμερα Γιώργη μου, γι΄αυτό χαλάστηκα μόνο.. ξέρω που που κρύβεσαι άμα σε χρειαστώ πιο μετά, μην ανησυχείς.. Καληνύχτα.. (ξανά) ” που?να ξερω ρε παιδι μου να τον βρω και εγω..... α καληνυχτα....
-
Magic WormHole
Μήνυμακοιταξτε σε λιγο καιρο να μην εχει κανα <κουτακι> για donate στην xiaomi....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Τάσο θα το έκανα αλλά το κινητό είναι Αυστρία και ήμουν με team viewer. Θα πούμε τον ανέστη @NasDriver να δοκιμάσει αν την περνάει Redmi note3 pro ” ok καλως ειναι καλα να ξερουμε παντως τι παιζει αυριο μεθαυριο μπορει να κλειδωσει και σε εμας....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “@tasosko το παράδοξο είναι ότι κλείδωσε ο bootloader όταν πέρασα πρώτη φορά την ελληνική χωρίς να το καταλάβω γιατί το κινητό άνοιξε κανονικά ενώ έπρεπε να πέσει σε bootloop. Δεν δοκίμασα με κλειδωμένο να φλασαρω ελληνική γιατί πιστεύω ότι έχει bootloop. Αλλά με αυτά που είδα ποτέ δεν ξερεις Redmi note3 pro ” παρε ενα back-up και βαρα να δουμε....αν δεν γυρνα το δεν θα ανοιξει τι λες?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣσσσσσσσσσσουςςς !!!!!!! ========= Σ + ο + υ + ς = Σους.....
-
Magic WormHole
Μήνυμασους μπραβο αντε καινουργια λεξη παλι μαθαμε....
-
Magic WormHole
Μήνυμαρωτησε τους αμα τελειωσαν με τον χαρταετο.....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasosko: “μπορεις να περασεις οποια rom θελεις ομως η μονο miui? ” Πιστεύω αν πας να βάλεις ρομ δεν θα ανοιξει....Μιλάω για recovery σε twrp.. ” εννοεις οτι θα φλασαρεις την rom και την εχασες την βαρκα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “και ουτε προκειται να κολλησει 5 μηνες δουλευε του φιλο μου χωρις κανενα προβλημα. ” μπορεις να περασεις οποια rom θελεις ομως η μονο miui?
-
Magic WormHole
Μήνυμασιγα τα καλτσον....