Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από karasarinis: “Παίδες μια βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω παραγγείλει από alliexpress ένα κινητό πριν 50 μέρες. Μπήκε τελωνείο πριν 1 μήνα ακριβώς και από τότε αγνοείται η τύχη του. Τώρα μου ήρθε ειδοποίηση από alliexpress ότι σε 4 ημέρες θα κλείσει η αγορά. Κ μου βγάζει επιλογή για dispute. Τι να κάνω παίδες? Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθησω? Στάλθηκε από το Passport μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αμα μπηκε τελωνειο το σιγουρο ειναι οτι θα πληρωσεις....τωρα σαν την δικια σ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “ΤΙ να κάνεις, έχουμε και δουλειές μερικές φορές..(πάντα:P) ” κανε και σε μενα ενα Single Sign off
-
Magic WormHole
Μήνυματι εγινε ξενες γλωσσες μαθαινεις?γι αυτο εισαι εξαφανισμενος?
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από giwrgosalim: “Ρε σεις τι να κανω που εχει κολλησει στο Κεντρο διαλογης θεσσαλονικης η θηκη και το τζαμακι του κινητου εδω και 6 μερες; ........... ” Και μενα αρκετα πραγματα εχουν κολλησει στο ιδιο Κ.Δ., συμπεριλαμβανομενου και του Mi Max μου ..... ” βρες το τηλ και παρε καμια φορα <ξεχνανε>
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω ειμαι βραδινός τυπος λεω να αραξω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Έλα τα σαρακοστιανά! το κάψαμε πάλι! 2394213902_2606fd25e6.jpg ” εκεινα τα ασπρα τι ειναι?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “καλησπερα σε ολους. καλα τα πιγκου να πεσαν ταβλα απο χθες αλλα και τα σκουληκια εμεις συνεχεια ταβλα ειμαστε μια ζωη σερνομαστε. που πηγαν ολοι;;;;;;;; ” μηπως πετανε ακομα χαρταετο?
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα τι παιζει παλι?
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από spideman3: “Από το eglobalcentral.eu έρχονται με την official global stable. ” Eπειδη μέχρι τώρα όλες οι συσκευές μου έρχονταν με CN/EN official Rom, και ήξερα τι οδηγό θα ακολουθήσω για να φλασαρω GTV/XTRV, τώρα που θα έρθει με official global stable, ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω ? ” περασε με fastboot την κινεζικη dev κανε unlock και φλασαρε οποια θες
-
Antutu score από τα xiaomi
tasosko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasosko: “δεν πεθαινουν τοσο ευκολα.... ” Φυσικά και δεν παθαινουν τόσο εύκολα...Αλλα αν είναι να ζήσει το δικό σου 4 χρόνια παράδειγμα... το δικό του θα πάει 6-7.. ” γιωργο σε 6 χρονια μπορει να γινω πινγκουινος =============== Φεβ 27th 2017, 6:12pm =============== αυτο μπορει να γινει σε οποιονδηποτε ομως
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giorgos th.: “κολλημένος στα 122 ” Θα ζήσει πιο πολύ το τηλέφωνο σου... ” δεν πεθαινουν τοσο ευκολα....
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους....δεν εξαιρείται κανενας...
-
Μήνυμαressurection remix
-
Magic WormHole
Μήνυμαοφφ τοπικ.....
-
Magic WormHole
Μήνυμαπου εισαι ρε @demakhs τα πινγκουινια αποκτησαν εκατονταρχο.....