Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα ο καστοριανος που βλεπει αμα ξημερωσε?
-
Magic WormHole
Μήνυμακαληνυχτα το νου σας μαγκες.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαEπιστήμονες απαθανάτισαν σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ φώκιας και πιγκουίνου | LiFO αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
-
Magic WormHole
Μήνυμαγιατι οχι αφου κανουν κλωνους δεν μπορουμε να τους βαλουμε και ελεφαντόδοντο ?
-
Magic WormHole
Μήνυμαο αρχηγος μας κανει παραγγελιες απο εξωτερικο(κινα) πες του να ψαξει εγω του ειπα για μενα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από leasedline: “αν περάσω μια official rom μέσω του update menu δε κλειδώνει πάλι έτσι; ” οχι δεν εχεις προβλημα
-
Μήνυμαακομα και εδω χερι μας βαζουνε?
-
Μήνυμαενταξει ομως υποτιθεται οτι μεσα στον μηνα δεν πρεπει να ξεκλειδωσεις η κανω λαθος?
-
Magic WormHole
Μήνυμαεκεινο το κουδούνι που βγαίνει υπάρχει τρόπος να μην βγαίνει καθόλου γιατί κουδούνια μου τα έχει κανει.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “copy / paste .... ” με κινητό είμαι χαχαχαχαχαψαψ
-
Magic WormHole
Μήνυμαμονο το teamviewer server enterprise δουλεύω δεν ξέρω αλλα
-
Bug report στη Global Official για την έλλειψη Ελληνικών χαρακτήρων στο γρήγορο σκρολάρισμα
tasosko - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμακαι στις global-dev έχει το ίδιο θέμα....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε λίγο θα κοινοποιήσουμε την εχτρα έκδοση του τιμ βιουερ...
-
Παράθεση από xiaomi mi5 ioannina: “Πέρασα την 7.1.12 γιατί μονή αυτή είχα στο κινητό και δούλεψε μία χαρά...Άρα είναι bug της ρομ προφανώς; ” bug δεν νομιζω να ειναι γιατι δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο....μπορει κατι να μην σου εκατσε καλα....περιμενε την παρασκευη κανε ενα κοπο και ξαναπερνα την καινουργια rom