Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 248.
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα everybody. Δοκίμασα πάλι την xtrv dev που είναι πλέον με china/eu source. Αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη που λάγκαρε αλλά έχω πάλι ένα θέμα με τα power off options. Βασικά δεν κλείνει και δεν κάνει επανεκκίνηση κάνει κάτι πολύ πιο γρήγορο (ανοιγοκλείνει) και δεν ζητάει καν pin της sim. Το έχει παρατηρήσει κανένας; ” Τελικά με ποιο recovery πέρασες τη rom;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΜέσα στη rom θα βρεις το φάκελο recovery στον οποίο είναι το twrp
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό που εχει η rom το δοκίμασες
-
Στης νέες rom το arb είναι ενεργό; Σε ποιο επίπεδο; Mi mix 2s Είδα το πίνακα ευχαριστώ
-
Όπως έχουν τα πράγματα να μην κάνω αναβάθμιση το Mi mix2s και να περιμένω China course σωστα
-
Την έχει βάλει κανείς στο mix 2s θέλω εντυπώσεις; Το arb είναι ενεργό στην v10.0.2.0 πως ελέγχω τη rom σε τη επίπεδο είναι;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από teddukos94: “Καλησπέρα!! Επειδή φοβάμαι μην τα κάνω σαλατα με το antiroll back.. Σε 6Χ, από 8.8.23 beta, μπορώ να πάω στην stable άφοβα; η θεωρείται downgrade και θα πρέπει να ελέγξω τα anti; ” Είναι Upgrade και όχι Downgrade, οπότε και δεν θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση από sisois: “.....με το vince ακομα η σταθερη; ” Μην βιάζεσαι, θα την λάβετε χωρίς Anti-Rollback αφού δοκιμάζουμε διάφορα. ” Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με το arb για rom που να μην είναι ενεργό…
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στις δοκιμές που είχαμε κάνει τότε δούλευε κανονικά. Με τις νέες ρομ δεν ξέρω τι εχει γίνει και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Μπορείς να το δοκιμάσεις με ένα boot twrp/ ” Δηλαδή fastboot boot twrp_polaris_3.2.2-0_miui-hellas.img σωστά;
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΜε το mix 2s τη γίνεται είμαι με το recovery 7 να βάλω το ποιο νέο θα δουλέψει;
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από stauros2653: “το μπακ απ δεν γινεται μονο για αυτα τα αρχεια αλλα για ολο το λειτουργικο ουτως ωστε να γυριζουμε πισω αν παει κατι στραβα. ” Αυτό είναι το λεγόμενο nandroid backup απο το TWRP, τελείως διαφορετικό πράγματι. ” Πως επιλέγουμε και τον εσωτερικό χώρο;