Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 248.
-
τώρα ναι κάνω την εγκατάσταση Προσπαθούσα με τον τρόπο που δείχνει στο θερ Ευχαριστώ alvin1983 και όλους για τη βοήθεια
-
Προσπαθώ απο sideload και δεν είναι το μενού αυτό δεν εχω τη room μέσα στο τηλ.
-
δεν έχει κάπου επιλογή Να κάνω flash με usp otg;
-
Η επαλήθευση της υπογραφής zip απέτυχε. Τη πρέπει να κάνω;
-
Δεν έχω την room μέσα Δεν ανοίγει μετά από flash superuser
-
Οχι έχω επικοινωνία αλλά δεν ανοίγει τη room που μετονόμασα σε update.zip Τώρα την κατεβάζω ξανά
-
Το θέμα είναι οτι δεν εχω καταφέρει να την περάσω στο κινητό απο adb
-
Καλησπέρα έχω το redmi 5 πέρασα το twrp_rosy_3.2.1-0_miui-hellas με επιτυχία αλλά προσπαθώντας να κάνω fash το superuser το κινητό δεν ανοίγει προσπάθησα απο adb να περάσω την ελληνική xiaomi-miui-hellas-7.1_rosy_XTRV_Stable_V9.5.14.0 αλλά απο adb δεν ανοιγει το update.zip τη κάνω λάθος; Απο twrp ποια wipe να κανό για να άνοιξη το τηλ με την stable που είχε;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tasos01: “Εγώ τι να κάνω που θέλω 30 μέρες γιατί χθες ξεκλείδωσα το redmi 5 ” Υπομονή.... ” Με καταστρέφεις Είχα μια κρυφή ελπίδα οτι κάτι μπορεί να γίνει...... Παράθεση από lallasgr: “Γιατί δεν έχεις φτιάξει ένα δεύτερο backup λογαριασμό για να ξεκλειδώσεις 2 τον ίδιο μήνα? ” Και μετά επαναφορά στο κύριο;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν το εγκατέστησες, έγινε η διαδικασία με επιτυχία;
-
tasos01 - - Recoveries
Μήνυμααπο adb πρέπει να κάνω εγκατάσταση; δεν μπορώ να το στείλω στη συσκευή; Το έκανα με κάρτα μνήμης ευχαριστώ. Ποιο το πρόβλημα που έκανα λάθος;
-
tasos01 - - Recoveries
Μήνυμαglobal Δεν με ενδιαφέρει τώρα να αλλάξω ροομ
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα έκανα flash στο redmi 5 το recovery twrp_rosy_3.2.1-0_miui-hellas δεν μπόρεσα να κάνω τα wipe και στην επανεκκίνηση έμεινε στο mi logo τη κάνω;
-
+1 από εμένα 4116