Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• Τελικα; Βρηκαμε λυση; Εχω κι εγω το ιδιο θεμα. Στο σλοτ 1 και οι δυο καρτες μου βγαζουν 4G. Οποια ομως ειναι στο σλοτ 2 δεν βγαζει 4G οταν επιλεγω αυτη. Μαλιστα παρατηρω οτι οταν παω στο μενου "Προτιμωμενος τυπος δικτυου" ειναι επιλεγμενο το 3G, το αλλαζω σε 4G αλλα δεν το παιρνει. Μολις μπω ξανα, ειναι παλι στο 3G. Screenshot_20170123220009941_com.and.png

• Υπαρχει και ξεκιναει απο 299 εδω στην ελλαδα!! Τα αξιζει ομως.... Yi2 vs GoPro Hero 4

• Παράθεση από chrdes: “@giorgiog13 μπορείς να δημιουργήσεις συντομεύσεις επαφών πανω στην οθόνη του κινητού όπου και φωτογραφίες βλέπεις και παίρνεις αμέσως τηλ. χωρίς πρόσθετο πρόγραμμα. Επιλεγεις την επαφή, ανοίγει και πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελιτσες που σου γράφει τοποθέτηση στην αρχική οθονη.Είναι πολύ καλύτερα από speed dial που πρέπει να θυμάσαι αριθμό. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Αυτο το εχω κανει. Το εγραψα και στο αρχικο μου ποστ. Ενα φακελο με επαφες που θελω. Ειναι εξυπηρετικο...δε …

• Παράθεση από geotzia: “Εντάξει.. αλλά αν δεις τι κάνει η εφαρμογή που λέω θα την περάσεις και εσύ ψήνει και καφέ γιά να προλάβω την ερώτηση!! ” Αδερφε με εσωσες!!! Παιδες....δεν εχω παρα να συμφωνησω οτι η εφαρμογη μονο καφε δεν κανει!! Εχει σχεδον ολες τις επιλογες που μπορεις να φανταστεις...και για δικαρτο εννοειται...και το καλυτερο απ ολα ειναι οτι μπορεις να παραμετροποιησεις σχεδον τα παντα!!! Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

• Παράθεση από giorgiog13: “Παιδια υπαρχει καποιος τροπος για speed dial; Εχω βαλει καποιες επαφες (τα αγαπημενα) για αμεση κληση μεσα σε ενα φακελο, αλλα το speed dial με βολευε περισσοτερο. Υπαρχει καποιος τροπος; Ή υπαρχει πιθανοτητα να μπει στην ελληνικη ρομ καποια στιγμη;;; ” Βρηκα την εφαρμογη Speed Dial Old Shcool Trail απο τον δημιουργο της εφαρμογης Number Fixer που εχουν προεγκατεστημενη τα παιδια εδω στην ελληνικη ρομ, αλλα σου δινει το δικαιωμα να βαλεις speed dial μονο στον αριθμο 5. …

• Παιδια υπαρχει καποιος τροπος για speed dial; Εχω βαλει καποιες επαφες (τα αγαπημενα) για αμεση κληση μεσα σε ενα φακελο, αλλα το speed dial με βολευε περισσοτερο. Υπαρχει καποιος τροπος; Ή υπαρχει πιθανοτητα να μπει στην ελληνικη ρομ καποια στιγμη;;;

• Παράθεση από demakhs: “έχεις ενεργοποιημένο το dolby atmos? ” Τωρα που το ειπες, μπηκα για πρωτη φορα στην εφαρμογη που ηταν προεγκατεστημενη με την ελληνικη rom και απ'οτι βλεπω ηταν ενεργοποιημενη. Την εκλεισα και δοκιμασα και νομιζω οτι ειναι οκ τωρα. Σε ευχαριστω πολυ!!!! Σε τι χρησιμευει η εφαρμογη αυτη;;

• Καλησπερα! Μια απορια/ερωτηση. Παρατηρω οτι στην ενταση του ηχου (κουδουνισμος/ειδοποιησεις), οταν ειναι στο τελευταιο επιπεδο εντασης, μπορω να πω οτι ειναι αρκετα δυνατος ο ηχος. Δηλαδη το επιπεδο του ηχου αμεσως μετα το αθορυβο δεν θα το χαρακτηριζα χαμηλο. Αν το εχω κοντα μου οταν κοιμαμαι και χτυπαει, πεταγομαι... Δεν υπαρχει τροπος να χαμηλωσει αλλο;; Οπως επισης παρατηρησα οτι αν απο το αθορυβο κανω μια φορα volume up και μετα με το χερι το χαμηλωσω λιγο που παει, δεν αλλαζει η ενταση.

• Home button

giorgiog13 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Το app αυτο οντως μπορει να κανει πολλα πραγματα αλλα δεν παραμετροποιει την αφη στο homebutton. Ολα τα υπολοιπα μπορει. Ευχαριστω και παλι!

• Home button

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση. Μπορει το home button της συσκευης αντι για τη ρυθμιση που εχει με το αγγιγμα που σε πηγαινει στη homescreen, να σε πηγαινει πισω οπως το δεξι πληκτρο αφης;;; Ευχαριστω!

• Redmi pro 64gb κολλήματα

Μήνυμα

Για να μην ανοιγω κι εγω αλλο θεμα, καταθετω εδω το προβλημα μου. Αν ειναι προβλημα. Παρελαβα κι εγω πριν 2 μερες το Redmi Pro, του περασα και την τελευταια ελληνικη rom. Πηγαν ολα ρολοι και γενικα το κινητο παει σφαιρα. Εχω ομως το εξης θεμα. Δεν λειτουργουν οι ηχοι σε ειδοποιησεις για το Gmail οπως επισης και στο Viber αλλα και στα sms. Ενω εχω επιλεγμενες μεσα απο τις εφαρμογες ολες τις ειδοποιησεις, εχω δωσει και ολα τα δικαιωματα, εχω επιλεξει και τι ηχο θελω, δεν παιζει κανενας ηχος ουτε μ…

• Διαβαζω οτι με τους pump express φορτιστες δεν κερδιζεις κατι ιδιαιτερο σε χρονο φορτισης και ισα ισα που επιβαρυνεις την μπαταρια με παραπανω ρευμα. Γενικα απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι η καλυτερη λυση ειναι να μεινεις με τον φορτιστη που στελνει μαζι με το κινητο η Xiaomi. Καποιος λεει οτι με Qualcomm quick charge 3.0 ισως ειναι λιγο πιο γρηγορα αλλα οχι τοσο που αξιζει τον κοπο.... Τι να πω; Απο την μια λεει οτι υποστηριζει fast charge και απο την αλλη δεν στελνει fast charger. Αρα μαλ…

• Δοκιμασατε με το tracking number και στα ελτα να δειτε τι σας βγαζει; Εμενα παντως δειχνουν τα παρακατω: ΕΛΤΑ NL post

• Εχει βρει καποιος καποιον φορτιστη για να κανει fast charge τελικα; Να μας προτεινει κι εμας να μην ψαχνομαστε/πειραματιζομαστε....

• Τα παρακατω ειναι απο αυτο εδω το post. Ειναι απο αλλο Site αλλα αξιζει να υπαρχει το Link καθως ειναι κατατοπιστικοτατο. Εγω απλα συνοψιζω δυο παραγραφους που βοηθανε να "μεταφρασουμε" τι σημαινουν αυτα που γραφουν στο tracking system των Netherlands post και των ΕΛΤΑ. Tαχυδρομείο Ολλανδίας (Netherlands post) The item is received by the shipper in the originating country...Το πακέτο παραλήφθηκε από τον αποστολέα στην Κίνα The item is pre-advised και The item is ready for shipment...Το πακέτο ετ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Quick Charge 3.0

giorgiog13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα κι απο μενα! Χρονια πολλα σε ολους με υγεια πανω απ' ολα ευχομαι!! Ξεθαβω λιγο το θεμα μιας και τις επομενες μερες καταφτανει το RedMi Pro που εχω παραγγειλει και μιας και δεν εχει fast charger στο κουτι του, θα ηθελα τα φωτα σας για καποιο fast charger με διπλη εξοδο (fast και οι δυο αν γινεται) που να ειναι ομως συμβατο με το κινητο. Ειμαι κι εγω στο ψαξιμο, αλλα αν καποιος ξερει κατι εγγυημενο, θα εκτιμουσα τη βοηθεια του. Ευχαριστω πολυ!!