Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚρασαρει η κάμερα και φωτογραφίες, επίσης το ίδιο γίνεται και όταν προσπαθώ να δω τις φώτο μέσω κάποιου app
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mpoulieris: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14332/ ” Αν δεν μπορείς να κατεβάσεις το Root της Xiaomi και δεν έχεις ROOT Manager, κάνε flash το supersu.zip που θα βρεις στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, και θα σου βάλει το Super User ως διαχειριστή του ROOT. ” Δεν το έχω μέσα αυτό, μπορώ από κάπου να το κατεβάσω? Βασικά το έσβησα καταλαθος
-
Παράθεση: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14332/”
-
Μετά από ξεκλείδωμα πάντα έχω αυτό
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mpoulieris: “Καλησπέρα στη κοινοτητα,εν ολίγοις, έκανα φορματ το κινητό και πέρασα τη τελευταία beta που πήρα πριν με email, το θέμα μου είναι ότι όλα τα έκανε restore εκτός από τα apps κλπ, μ λέει δεν βρέθηκε αντίγραφο ενώ έχω ήδη κανονικα αντίγραφο επάνω, καμία ιδέα? 1 ” Αν εχεις τοπικό αντίγραφο μπορείς να το κάνεις Restore από τις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά => Τοπικά αντίγραφαΔιαφορετικά αν περίμενες να σου επαναφέρει τα αντ…
-
Παράθεση από netblues: “Πες μας αν δουλευει το playstore. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mpoulieris: “Καλησπέρα στη κοινοτητα,εν ολίγοις, έκανα φορματ το κινητό και πέρασα τη τελευταία beta που πήρα πριν με email, το θέμα μου είναι ότι όλα τα έκανε restore εκτός από τα apps κλπ, μ λέει δεν βρέθηκε αντίγραφο ενώ έχω ήδη κανονικα αντίγραφο επάνω, καμία ιδέα? 1 ” Αν εχεις τοπικό αντίγραφο μπορείς να το κάνεις Restore από τις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά => Τοπικ…
-
Καλησπέρα στη κοινοτητα,εν ολίγοις, έκανα φορματ το κινητό και πέρασα τη τελευταία beta που πήρα πριν με email, το θέμα μου είναι ότι όλα τα έκανε restore εκτός από τα apps κλπ, μ λέει δεν βρέθηκε αντίγραφο ενώ έχω ήδη κανονικα αντίγραφο επάνω, καμία ιδέα? 1
-
τη κατεβασα χθες το βραδυ,αρχισα το update με τον ιδιο συνηθισμενο τροπο μεσω του update app,και εκει που φαινοτανε ολα καλ ξαφνικα σβηνει το τηλ και δεν ανοιγει με τιποτα,ουτε φορτιζει,ουτε αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη,ουτε δουλεουν οι συνδιασμοι power button+volume down ή up. καμια ιδεα να ξεκολησει το κινητο? MI2S
-
αυτή η τελευταία σταθερή έχει στις ρυθμίσεις να κάνω επαναφορά από το cloud τις εφαρμογές κλπ??
-
Υπάρχει κάποια stable έκδοση για mi2s ή θα περιμένουμε πολύ ακόμη?
-
Καμία ιδέα? Σαυτη την έκδοση 5.9.24 το βγάζει.
-
παιδια παλι προβλημα,δεν μου βλεπει καθολου τισ εφαρμογες για να κανω επαναφορα,εκανα ολα τα βηματα ακριβως οπως γραφει το αρθρο.
-
Οκ έγινε, έφτασε στο 93% με κλειστό wifi, το άνοιξα για 5 λεπτά, μόλις το έκλεισα ξεκολλήσε. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάλι τα ίδια. Έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από mpoulieris: “εχω κολησει,καμια ιδεα” Ενεργοποίησε το wifi σου....” Ενεργοποιήμενο είναι το wifi, ίσα ίσα με πετάει έξω από το δίκτυο μου όταν φτάνει εδώ αλλά παραμένει ανοιχτό., θα το δοκιμάσω με κλειστό wifi. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχω κολησει,καμια ιδεα
-
να ενημερωσω τη κοινοτητα οτι για ενεργοποιηση usb debug στην 5.6.19 που τωρα βγηκε πρεπει ο χρηστης να πατησει 7 φορες επανω στην ΕΚΔΟΣΗ ΜΙUI απο το ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ωστε να ενεργοποιηθει το developer option.
-
fastboot
Μήνυμαολα οκ παιδια,μ εσωσε ο φιλοσ dnomikos,εκανα clean drivers και ετρεξα το miflash και ολα οκ τωρα.
-
fastboot
Μήνυμαολα τα drive ειναι οκ,εχω ξανακανει και παλια fast boot στον συγκεκριμενο υπολογιστη.εχω το miflash και δεν το βλεπει το κινητο.