Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.
-
edωσα την εντολη και μου το εμφανισε ως kenzo!!! απιστευτο παιδια. αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι το kate! απλα του βαλαν κενζο λογισμικο. τοσο το miflashpro οσο και η εντολη PS C:\adb> fastboot getvar product product: kenzo finished. total time: 0.001s PS C:\adb> σορρυ παιδια αλλα ειχα μηνες/εξαμηνα ν ασχοληθω με το θεμα χιαομι λογισμικα, πιστευα δε θα χαλαγε ποτε... το κατεβασμα της ρομ recovery ολοκληρωθηκε. να προχωρησω σε δοκιμη φλασαρισματος της? MIUI 8 Global Stable V8.0.4.0.MHRMIDG Redmi …
-
βοηθησε με λιγο φιλε, που ακριβως την δινω την εντολη, εννοω σε ποιο path ανοιγω το terminal ? παιδια ειναι σιγουρα το kate, 152.5, ειχα δεινοπαθησει αρχικα να βρισκω θηκες απο aliexpress. σπαω το κεφαλι μ κ δε μπορω να θυμηθω αποπου ειχα παραγγειλει. εχω αποκλεισει μεχρι στιγμης τα vickmall, banggood, minideal. βρε λες να ταν απο aliexpress απευθειας? για να τσεκαρω.
-
msm8956 kenzo ετσι αναγνωριζει το κινητακι μου το miflashpro!! αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι το kate, με την Β20... bootloader is locked switch to recovery to flash. μου το κλειδωσανε αυτοι που τους το εμπιστευτηκα . πως βαδιζω τωρα? κατεβαζω την ρομ recovery απο εδω MIUI 8 Global Stable V8.0.4.0.MHRMIDG Redmi Note 3 Special Edition: Download! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και βλεπουμε...
-
παιδια ευχαριστω ηδη τους απαντησαντες. δοκιμασω να κατεβασω αυτην kate_global_images_V8.0.4.0.MHRMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_b7d5656d50(1) αλλα το miflash tool σε fastboot μ χτυπαει error "canot find file "flash_all_except_storage", ειτε επιλεξω clean_all, ειτε τις διπλα επιλογες. ειναι 2+ χρονων το κινητο, οποτε το πισω αυτοκολλητο εδω κ καιρο δεν υπαρχει. ειχα παραγγειλεο από το vickmall αν αυτο βοηθαει. μισο να μπω να δω μηπως βρω την παραγγελια. μα καλα οντως του περασανε ρομ του kenzo…
-
παιδια καλησπερα. υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει μηπως αναστησουμε ενα kate χρυσο το οποιο λυπαμαι να το παρατησω? σε κανα 2 ωρο απο τωρα. εν ολιγοις το προβλημα κινητου μου¨: (παραθεση απο αλλο φορουμ: ) "Παιδια γεια σας, Εκπεμπω σοσ. Εχει καποιος λινκ ετοιμο καποιας global stable rom ή αν την εχει κατεβασμενη να μπορει μα την μοιραστει μαζι μου πχ.με wetransfer; Ειχα δωσει το κινητο μου για φτιαξιμο της μη φορτισης κ τωρα αν κ φορτιζει, δε δουκευει η καμερα, το wifi κ γενικα ενα χ…
-
κι ομως νομιζω παιδια, εχει ξεκλειδωτο bootloader. εκτος κι αμα ξανακλειδωθηκε, περνωντας του, την global stable rom.
-
παιδια γεια σας, καλή συναντηση να εχετε αυριο. ερωτηση: είναι το κουνιαδακι μου, φοιτητης στη Θεσσαλονικη, και τον εχω βολεψει από κινητο, με το πρωτο xiaomi που παρηγγειλα ποτε, πριν κανα 1μιση χρονο, το kenzo (xiaomi redmi note 3 pro, πριν καν ανακαλυψουμε οτι υπαρχει international μοντελο). του εχω global stable rom με OTA updates περασμενη. μιλησαμε λιγο νωριτερα και με ρωτησε αν γινεται ευκολα να του το κανω root (για να κανει ευκολα cheat σε κατι παιχνιδια). μπορει να το αναλαβει κανεις ,…
-
MLS IQ unbrick
ΜήνυμαΦιλοι γειά σας, να ρωτησω κατι, υπάρχει ελπίδα να δοκιμασουμε ανασταση ενος MLS IQtalk που μου εδωσαν? συμπτωματα: ξεφορτισμενη μπαταρια. σε συνδεση με φορτιστη ή με υπολογιστη αναβει για 3-5 δευτερολεπτα η οθονη με ενδειξη μπαταριας οπως ειναι οταν εχει αδειασει τελειως, επαναλαμβανεται αυτο ασταματητα. με googlarisma για το μοντελο, για xda κτλ, δεν εβγαλα ακρη. δεν μπαινει σε κανενα ψαγμενο μενου με vol+ - and power button. νομιζω οτι με καποιον τροπο θα επισκευαζεται/ξυπναει, αλλα τον αγνοώ.…
-
δεν βρισκω την Αγγλικη σελιδα αιτησης, αλλα ειναι και μια ωρα δυσκολη τωρα... να σας πω το Mi id που με ενδιαφερει παιδια κι ενα κινητο μου να ξεμπερδευουμε? καλο βραδυ σε ολους κ ευχαριστω πολυ ολους!! ΤΑ ΧΙΑΟΜΙ ειναι πολυ ΔΥΝΑΤΑ για να πεθανουν. =============== Απρ 20th 2017, 9:33am =============== Καλημερα σε ολους. Έκανα επιτυχως την αιτηση για δικαιωμα unlock στον λογαριασμό mi του φιλου μου,εβαλα τον αριθμο κινητου μου, σημερα το πρωι ελαβα sms οτι μου δώθηκε δικαιωμα ξεκλειδωματος. ολα κα…
-
Nasdriver, δεν εχω λογια. Παιδια εν ολίγοις, το αναστησαμε. ισως να μην χρειαζομασταν καν το φλασαρισμα, αλλα βρηκα/θυμηθηκα οτι ο φιλος μου εχει ενα εφεδρικο gmail το οποιο και οντως ειχε χρησιμοποιησει για να εχει miaccount και ευτυχως εχει εστω 5gb πολυμεσων σωσμενα. το miflash "keep_user_data" ωστοσο, δεν εσωσε πολυμεσα αποθηκευμενα στην συσκευη. αυτα τα ολιγα. προς το παρον δε μπορω να βρω το αγγλικο site αιτησης unlock, μου το εμφανιζει στα κινεζικα μετα το unlock now...
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@Pentozalis Μην βιέζεσαι. Κάνε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι σου πει ο @NasDriver! Επίσης επικεντρώσου εδώ! Μην πελαγώνεις! ” Παράθεση από Pentozalis: “σε edl mode μπηκα επιτυχως και χθες, τουλαχιστον ειδα στην οθονη υπολογιστη το μηνυμα "device rebboted succefully in Edl mode". ” παμε να δοκιμασουμε ?
-
δυστυχως φιλε, δεν μου δουλεψε. μου εβγαλε το σφαλμα: critical partition flashing is not allowed το κινητο ειχε, μια ελληνικη, περσινη, 5.1.1 είτε dev ή stable, δεν θυμαμαι σιγουρα. κατεβασα μια φετινή.zip, την περασα στην μνημη τηλεφωνου αλλα το επελεξα μεσω του updater του τηλεφωνου, ξεχνωντας να μπω σε ΤWRP κτλ κτλ... αποτελεσμα: ο bootloader εγινε locked, δεν γνωριζω ποιον λογαριασμο mi ισως ειχε περασει ο φιλος μου στο κινητο αφου του το εδωσα περσυ, πολυ φοβαμαι οτι δυσκολα θα σωθει η εσωτ…
-
δυστυχως εμενα χθες δεν μου δουλεψε παντως. αν εχεις χρονο και ορεξη μπορεις να ριξεις μια ματια' στην περιπτωση μου. Brick συσκευής