Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημερα.σημερα ειναι ακομα χειροτεραα τα πραγματα απο μπαταρια.
-
ναι εχω βαλει το wakelock detector και μου βγαζει σε αυτα τα αποτελεσματα οτι ειδες δεν μπορω μα βρω τι ξυπναει την συσκευη.και φαντασου οτι οτι αλλαξα μπαταρια γιατι νομιζα οτι τα ειχε παιξει. αυτο υπαρχει εδω και αρκετες rom.
-
οριστε και σε συνολο με μπαταρια κατω απο εικοσι της εκατο χωρις να εχω χρησιμοποιησει το τηλ λογω δουλειας.
-
Δυο φωτο με τηην καταναλωση μπαταριας.
-
καλημερα σε ολους.σε natrium αντιμετωπιζω και εγω μεγαλη καταναλωση μπαταριας.σε λειτουργια πτησης ολο το βραδυ και μετα απο 7ωρες εχει πεσει εικοσι τις εκατο κατω.βεβαια αυτο το προβλημα υπηρχε και σε προηγουμενες ρομ.αλλαξα μπαταρια παλι τιποτα.εκανα fr και το ξαναεστησα απο την αρχη παλι τιποτα.
-
καλησπερα οπως εγραψα και στο νημα των roms αλλαξα μπαταρια γιατι δεν κρατουσε ουτε μια μερα με το ζορι ειμαι με την τελευταια dev aroma που βγηκε πριν μερικες ωρες αλλα μαλλον δεν ειχε το θεμα η μπαταρια γιατι με την καινουργια μπαταρια παλι δεν κραταει μερα το κινητο.εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα;;; εξηγωντας παντα για την προτελευταια dev aroma αλλα και με την καινουργια παλι τα ιδια η μπαταρια πεφτει νερο.
-
καλησπερα σε natrium και σε αυτην και την προηγουμενη ρομ η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα ουτε μερα δεν εβγαζε στην προηγουμενη το κινητο εσβηνε ετσι απλα και μαλλον ειχε θεματα πολλα με το magisk.αλλαξα μπαταρια γιατι νομιζα οτι παρεδωσε η μπαταρια μου αλλα με την καινουργια μπαταρια απο χθες εχω φορτισει δυο φορες την συσκευη.και πριν λιγο με την σημερινη rom που περασα χειροκινητα σε πεντε λεπτα εχω χασει ενα τεια της εκατο μπαταρια.αλλος με natrium με αυτα τα θεματα;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμαχρονια πολλα Χριστος Ανεστη καλο φαγοποτι σε ολους πολυχρονοι οι εορταζοντες και μην ξεχασετε να αφησετε χωρο για το γλυκο.
-
πριν δυο λεπτα την εβγαλα απο τον φορτιστη και εχω δυο τις εκατο κατω.
-
καλησπερα σε natrium μετα απο το glash και της δευτερης ρομ παλι ηπαταρια φευγει νερο.εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα;;;;
-
το mi5s plus natrium
-
καλησπερα.μια ερωτηση εχετε μεγαλη καταναλωση μπαταριας;;;; γιατι σε αυτην και την προηγουμενη σε natrium δυσκολα βγαζει μερα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημέρα λαέ της τρούπας.
-
Magic WormHole
Μήνυμαχρονια πολλα στον ομορφο λαο της τρουπας και του φορουμ καλη χρονια σε ολους με υγεια παντα χαρες αντε και αυτοκινητο για τον αρχηγο μερα που ειναι.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα στον τρουπολαο και οχι μονο.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα και χρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους με υγεια.πολυχρονοι ολοι οι εορταζοντες να ειναι παντα καλα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα σε ολους. @demakhs στο νημα του natrium βλεπω παει ψωμοτυρι το format data και το fr βλεπω τα κουσουρια δεν ξεχνιουνται.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από EGW4321: “καλησπερα στον λαο και χρονια πολλα στους εορταζοντες παντα γεροι. ” Πάντα γέροι ή γεροί Τελικά χρειάζεται και ο τονισμός... ” φυσικα και χρειαζεται και ο τονισμος αλλα οσο γραφω απο το κινητο δεν.τωρα εννοουσα γεροί αλλα αν καποιοι νιωθουν αλλιως οκ.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα στον λαο και χρονια πολλα στους εορταζοντες παντα γεροι.