Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
αυτο Παράθεση από BanditGR: “Βασικά σχεδόν κανένα δεν είναι. Πολλά όμως από αυτά λειτουργούν ικανοποιητικά. ” αυτο ειδα και εγω σχεδον ολα δεν ειναι συμβατα.
-
Παράθεση από akisjes: “Φιλε μου αν θυμάμαι καλά κάτι παίζει με τα θέματα με Ευρωπαϊκή οδηγία και βάζαμε religion Ινδία για να τα κατεβάσουμε.Επειδη έχω πολύ καιρό να το ψάξω δεν θυμάμαι λεπτομέρειες ” ναι το γνωριζω αυτο αλλο ρωταω μου λεει οτι τα θεμα που παω να κατεβασω δεν ειναι συμβατο με την εκδοση miui που φοραω και ισως να μην λειτουργουν ολα σωστα.
-
καλησπερα. Σε natrium οταν μπαινω στα θεματα και παω να κατεβασω ενα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με την εκδοση miui που εχω το εχει και καποιος αλλος το θεμα αυτο;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
EGW4321 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημερα μηπως εχει καποιος το sp flash tool να το ανεβασει γιατι βγαζει οτι ειναι ιος το drive και δεν σε αφηνει να το κατεβασεις.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα σας. @geotzia να τα χιλιασεις.παντα γερος και δυνατος.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.Να παρουμε παλι ολοι xiaomi και οταν μπει το κλειδωμα σε ολα να δουμε τι θα τα κανουμε.νομιζω οτι ερχεται σιγα σιγα η ωρα για την oneplus μηπως και την φανε και ηρεμησουν λιγο εκει στην κινα και στρωσει η κατασταση παλι.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs εμεις οι κ@λοφαρδοι δεν πρεπει να παιξουμε κανα τζοκερ αφου η τυχη δεν λενε οτι παει με τους κ@λοφαρδους;;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα σας και καλο σκ για ολους.
-
Magic WormHole
Μήνυματι ωραια που εχουμε πιασει κ@λοσυζητηση.χαχαχα.απλα ειπα να το αναφερω για να μην νιωθει μονος ο αρχισκωληξ.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs δεν ξερω το μονο που ξερω αννιωθος λεμε σαν το γατοπιγκου. δεν του ειπα να παρει το παχυμετρο να το μετρησει την επομενη φορα.σε δεκα χρονια παλι.
-
Magic WormHole
Μήνυμαο γιατρος και μενα.χαχαχα δεν καταλαβα τιποτα παντως.μηπως ηταν μικρο το Φ;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs ποσα Φ ηταν η δικια σου δοκιμασια γιατι η δικια μου σημερα δεν ξερω δεν καταλαβα τιποτα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα λαε.