Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

EGW4321 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημέρα σας. =============== Οκτ 6th 2017, 9:49am =============== αρχισκωληκα εχω βαλει και εγω την prixel καμερα εδω και καιρο στο plus οντως ειναι για πολυ prixel ρε παιδι μου.αλλα εχω μια απορια τους σπαζοprixel που εχουμε τους διορθωνει

• οχι δεν τα εχει πετυχει το ματι μου αλλα θα τους ριξω μια ματια να δω τι παιζουν.

• καμια καλη σειρουλα να περναμε την ωρα μας παιζει;; μονο μην ππροτεινεται εποχης γιατι με παιρνει ο υπνος τις βαριεμαι αφανταστα.βλεπω αρκετες αλλα δεν εχουν ξεκινησει ακομα αρκετες και ειμαστε στην αναμονη.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλη σας μερα κυριες και κυριοι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

τελειωσε με τα partition στον δισκο;; δεν μπορει να φτασει κανεις τον αρχηγο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

εχεις δικιο σε αυτο σας ευχαριστω και τους δυο. Αρχισκωληκα που εισαι;;;;; ξεκινησαμε τις γλυκες εδω μεσα θα βαλεις καμια ταξη;;;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλησπερα λαε της τρουπας.μολις και εγω γυρισα σπιτι μου μετα την συναντηση με τον @takisfrag εχω να πω τα εξης ενα μεγαλο ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια του στο να επισκευαστουν δυο kenzo.δηλαδη αυτος τα εφτιαξε και τον ευχαριστω πολυ και χαρηκα που τον γνωρισα απο κοντα.εχω να προσθεσω και κατι αλλο οτι ok o @takisfrag παει σε σωστο κομμωτηριο και η φραντζα ειναι οκ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

να καταγραφει ποσες θερμιδες χασανε;;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

εγω νομιζω οτι γενικα πρεπει να αρχισουμε λιγο αθληση και να αφησουμε τα smartwatchs.το εχουμε παρακανει λιγο με την τεχνολογια.τι να το κανεις αν πηγαινεις στο γυμναστηριο και εισαι με το κινητο στο χερι.πλεον ολοι ετσι ειναι σχεδον μη σου πω.λιγοι το χρειαζονται πραγματικα.παντως δεν κανει αυτα που πρεπει να κανεις εσυ.

• Lie to Me (TV Series 2009–2011) - IMDb σειρα για να περασει η ωρα εχει τελειωσει εβγαλε τρεις σεζον.

• Magic WormHole

Μήνυμα

πιασανε τα κρυα θα χρειαστει το τσιπουρακι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@takisfrag ok θα ειμαι εκει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα και απο μενα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ!!! Εσείς το συνεχίζετε σκουλήκια Α σκουλήκια... Κόντρα σε όλα..έτσι πρέπει!!! ” χθες τελειωσε ο ανθρωπος ετοιμασε βαλιτσα και μαγιο και σημερα κανει βουτιες.μπρρρρρρ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από anavrian: “μας ζηλευετε βρε εμας τους θεσσαλους...γιατι ειμαστε ωραιος κοσμος!! να ερθετε στην επομενη συναντηση.....να ερθετε...θα σας καλοδεχτουμε, ολοι οι καλοι χωρανε! καλη καρδια και καλη διαθεση να υπαρχει!!! ωραιες καλημερες!! Sent from my MI 3W using Tapatalk ” μαλλον εχει πεσει ζηλια για τα δωρεαν μπανακια που στειλατε τον ανθρωπο εστω και λιγο αργα αλλα να μην ειμαστε και αχαριστοι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα τρουπολαε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

παει ακλαφτο το παλληκαρι και χαλασε και ο καιρος. τουλαχιστον καμια σαουνα καμια πισινα θερμαινομενη πολυ κρυο ρε παιδι μου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλησπερα. ρε σεις που ειχατε παει στην λαρισα δεν θα μας πειτε και μας πως τα περασατε για να ζηλεψουμε λιγο? τσαμπα ο ντορος και σημερα ουτε λεξη?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα καλή εβδομάδα στον λαο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

αρχηγε τους εχεις τρελανει ολους μιλαμε ο δισκος αυτος.και μονο που θα εβλεπε με τη μαεστρια τους εχεις τρελανει θα διμιουργουσε μονος του τα partition. Παράθεση από demakhs: “650 gb backup που να το κάνω? 200gb θα αφήσω για παιχνιδάκια του wii...4gb το ένα είναι τα σημάδια!! ” στο νεφος στο νεφος εμεις αθηνα εχουμε πολυ αν θες να σου στειλουμε λιγο και σενα.