Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα και απο μενα. @makis1024 να τα χιλιασεις παντα γερος και δυνατος.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.σημερα κοιμηθηκα λιγο παραπανω θα ειναι μαλλον που το γατοπιγκου μας προσεχει απο τα στρατα. περαστικα στο παιδι @linuxilakis .
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα λαε της τρουπας.
-
καλησπερα. Σε natrium ολα οκ προς το παρων κανενα θεμα μεχρι στιγμης ουρε σε καμερα ουτε στον updater.δεν εχω παρατηρησει κατι την εχω κανα τριωρο.
-
ουτε με fr έγινε κάτι με την εφαρμογή αναβάθμισης.
-
Με την καινούργια fix λειτουργει η εφαρμογή βίντεο αλλά η αναβάθμιση κρασαρει.
-
καλησπερα δεν εχει ανανεωθει ο συνδεσμος για το plus βγαζει την παλια rom.
-
Magic WormHole
Μήνυμασκουληκοαρχηγε μόλις ζωντάνεψα ενα kenzo που είχα διαλυσει τπυ έκοψε την καλωδιοταινίες της οθόνης.είχε hardrick το γύρισε με deep flash cable και άνοιξε και η οθόνη πως γίνετε δεν ξέρω αλλά έχει τον φορτιστή επανω.θα τρελαθουμε εντελώς.
-
Magic WormHole
Μήνυμαγατουλη τωρα ειδα οτι σου ειχα ριξει dislike και το διορθωσα.απλα η ταχυτητα αστραπης βλεπεις του μι5s plus ουτε εγω ο ιδιος δεν το προλαβαινω.μιλαμε για ταχυτητα οχι αστεια ρωτα τον @takisfrag.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα καλη εβδομαδα να εχουμε.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
EGW4321 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν υπάρχει στο σπίτι windows PC αλλά θα βρω για να δω.
-
EGW4321 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδεν γινεται το flash το κινητο το βλεπει ετσι Bus 001 Device 049: ID 05c6:9008 Qualcomm, Inc. Gobi Wireless Modem (QDL mode) .
-
EGW4321 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθα δοκιμασω αλλα το κινητο δεν μπαινει fastboot ηταν μπρικαρισμενο και μονιμα σε edl mode το επανεφερα με deep flash cable και το βλεπει.βεβαια ηταν κλειδωμενο.
-
EGW4321 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα.ειμαι σε edl mode σε linux το κινητο αναγνωριζεται σαν port 908 και λοιπα δεν υπαρχει τροπος να φλασαρω μια global stable μεσω εντολων =============== Σεπ 1st 2017, 4:13pm =============== ο κινητο ειναι το kenzo.
-
Παράθεση από mass22: “Το κατέβασα αλλά δεν γίνεται install λέει failed. Τέλος πάντων και ας μην είναι ρουτ όλα καλά.. Ευχαριστω πάντως.. =============== Αυγ 29th 2017, 10:29pm =============== Παιδιά έβαλα ξανά την ρομ και επέλεξα super su αυτή την φορά και είμαι root ” καλημέρα το magisk δεν υπάρχει πλεον στο play και δεν βρίσκει ο manager τον σύνδεσμο να το εγκαταστήσει.εγώ το έβαλα απο το XDA και το κατέβασε κανονικά για οποίον ενδιαφέρεται.
-
δοκίμασε προς τα δεξια να συρείς μια εφαρμογή και αν δεν δοκίμασε αριστερά.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπέρα σε τούτο δω το φόρουμ και την τρύπα.