Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ρε σεις στο προηγούμενο ποστ μου αυτό το 125 βαθμούς είναι κολλημένο μόνιμα δεν παίζει ξέρουμε τι είναι;και το κινητό είναι κρύο.
-
σε mido ξεκινάει απλα να ξέρεις οτι έχω κανει format data γιατί υπήρχε πρόβλημα με το recovery.
-
και για το natrium και αυτό με την καινούργια aroma ζεσταίνεται λιγάκι κατα το σερφαρισμα.
-
φλασαρα και εγώ σε mido την καινούργια και αυτό που αντιμετώπιση είναι οτι δεν μπορω να κάνω backup με τα τοπικά αντίγραφα είναι bug; το έχει.κάποιος άλλος παρατηρήσει;
-
Παράθεση από akisjes: “Ο σύνδεσμος του mi5s plus πάει στην 8.17 από (18/8) .Δεν ανανεώθηκε???? ” Οντως ρε παιδιά παει στην προηγούμενη.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας κύριες και κύριοι και μικρά παιδια.
-
Magic WormHole
Μήνυμαπαραλίγο μην νομίζεις αλλά αυτά έχουν οι επιχειρήσεις.
-
Magic WormHole
Μήνυμαφιλέ και format data εκανα τίποτα λεμε.
-
Magic WormHole
Μήνυμαναι την τελευταια εβαλα.με καθαρη εγκατάσταση.
-
Magic WormHole
Μήνυμαπέρασα την καινούργια αλλά είχα κάτι ψηλοχοντρα προβλήματα πάγωνε το twrp η ROM η καινούργια του έκατσε στο στομάχι. η πλάκα ηταν οτι το recovery βγήκε off και δεν μπορουσα να φλασαρω τίποτα βέβαια κάποια στιγμη φλασαρα αλλά έβγαζε πολλά σφαλαματα και δεν μπουταρε αλλά ο geoanto555 έδωσε την λύση. =============== Αυγ 23rd 2017, 12:34pm =============== να πω οτι οτι recovery και να ξαναφλασαρα δεν.μιλάμε ουτε μουλάρι να ηταν.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημέρα Λαε της τρουπας να με και εγώ μετα απο τα μαστορεματα με το natrium. Και την διάλυση του
-
καλησπέρα μετα απο την περιπετειώδη μέρα μου με το natrium και αφού δεν το πέταξα απο το παράθυρο θέλω να σας πω οτι αντιμετώπισα μεγαλο θέμα με το recovery πάγωνε δεν φλασαρε ουτε παλιές ROM ουτε καινούργια.ξαναπερασα το recovery παλι απο την αρχή αλλά τίποτα μεγαλο.Σκάλωμα το κινητό και τελικά ξαναφλασαρα με χίλια ζόρια την aroma την τελευταια και μπηκε.δεν ξέρω τι έφταιξε απλα σας λέω την περιπέτεια μου για να την έχετε στα υπόψιν σας.και παντα μιλάμε για καθαρη εγκατάσταση.
-
καλημέρα σε natrium μιλάει τελικά ζεστενετε πολύ και όταν μπεις σε recovery απο τον updater της ROM παγώνει το recovery δεν λειτουργει.
-
καλησπέρα επανερχομαι και εγω.σε natrium τελικά εκανα καθαρη εγκατάσταση και φορμάτ data.το script τελειωσε κανονικά μονο πρόβλημα στον καιρό είχα αλλά το έλυσε βάζοντας χειροκίνητα μετα απο κάνα δίωρο ένω έβγαζε σφάλμα για το δίκτυο και αλλά.επειδή έχω στα χέρια μου και ενα mido. Ξεκλειδωθηκε κανονικά και πετάχτηκε η τελευταια aroma και αυτό με φορμάτ data το μονο πρόβλημα που αντιμετωπισα ηταν οτι δεν έμπαινε ο λογαριασμός στο play αλλά μετα απο επανεκκίνηση οκ.τα υπολοιπα αφού παίξουμε λίγο.κ…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπέρα Λαε της τρύπας άντε και τριχιλιαρο.καλά να είμαστε να τα λέμε.
-
καλησπέρα και μπράβο στο team.πετάχτηκε στo natrium η aroma κόλλησε στο τέλος στο 93% αλλά οκ μπήκε μετα'βλεπω και διόρθωση στα data γιατί είχαν ξεκινήσει τα εγκεφαλικα. Περαστηκε πανω στην προηγούμενη χωρίς fr.προς το άτων αυτά απο μένα διότι την έχω περάσει κάνα μισαωρο.θα επανελθω αν βρω κάτι.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα στα παιδια.Δημητρα προσεχε ο @demakhs παρακολουθει.
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν παιζει αφού χάναμε βρήκαμε τους μαφιοζους και ακόμα δεν έχουμε απάντηση.αν δεν γίνει κάτι απόψε τελειωσε δεν υπάρχει αύριο.
-
Magic WormHole
Μήνυμαο πωλητής ηταν 70 χιλιομετρα μακρυά και δεν νομιζω να έκανε κάτι.απλα το μηχανάκι ηταν σαν καινούργιο και τα μ@λ@κιστηρι@ μόλις το είδαν όρμηξαν.